Ez az oldal csak a Bumeráng üzenő fal régi lapjait eleveníti még csak fel.
Sajnos a képeket, filmeket, sem a hangot nem tehetem ki a weboldalra.
Borzasztóan sajnálom. Kecsu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza

2006. március

vili4   ( 2006 03. 31.  21:34 )
Sziasztok . Nemtudnátok elküldeni Palik Lacit homokozni a F1 versenyei alatt.?

Bumeráng
mi igy szerettyük


rebibaba@t-online.hu   ( 2006 03. 31.  21:25 )
Csá mindenkinek ! Majd el olvadok ettől a rengeteg csicsérő szótól, amit a Fiúkra rázúdítottatok ! Pedig szerintem a Gábpr -mint pasi - az 5-ös skálán kb. jó 2-es. Találkoztam már vele ....hát ..

Bumeráng
igazad van! Az 5 ös a Lajos!


G.Tamás   ( 2006 03. 31.  19:06 )
A kedvencem a Sláger-rádió plakátkasírozás közben is azt hallgatom . Munkámat precízebben és hatékonyabban tudom végezni a sok fülbemászó dal hallatán.
További sok sikert !

Bumeráng
kasírozz csak szépen!


piko   ( 2006 03. 31.  18:42 )
Sziasztok ! A legkirályabb a műsorotok ! a szemét témával kapcsolatban : én tübb mint 1 hete hordozok az autómban több mint darab 100 régi rossz mobiltelefon akkut,hogy este valamelyik benzinkútnál lerakjam de sehol egy veszélyes hulladék gyűjtö konténer !!! csodálkozunk ha a természetben autó akkuval találkozunk ??? Üdv királyok !

Bumeráng
persze, ez gond!


dede92   ( 2006 03. 31.  17:26 )
a nem vicces dolgokból ne csináljatok vicceket!!!!:D:D:D:D:D

Bumeráng
oké, oké! Lehiggad a beteg!


mókuci   ( 2006 03. 31.  16:43 )
Jaj Lali király! Már itt is megjelent G.Tamás, az enyvfőző????
Ez egy dilis alak, már sok fórumról kitiltották, de mindig visszakúszik....

Bumeráng
majdcsak lesz valahogy


devilangyal   ( 2006 03. 31.  13:18 )
Sziasztok!
Minden reggel titeket hallgatlak, így legalább tom, hogy késésben vagyok a sulibol és sietnem kellene...:)
Innen szeretném üzenni a legjobb barátnömnek, hogy naon SZERTEM!!!!
sziasztok

Bumeráng
szeresd!


szabi30   ( 2006 03. 31.  12:57 )
Hali! A Csajom kb egy hónapja ment ki Máltára fél évre egy nyelvsuliba tanulni. A Megérkezése után a harmadik héten kirabolták a kérójukat meg még a mellettük lévő apartmant is.Mindent elvittek amit lehetett.Csak azért írtam le,mert mindenki biztonságosnak tartja Máltát és sokan mennek oda tanulni.Gondoltam,jó ha tudtok erről a sztoriról.Meg jó lenne,ha mindenki tudna erről.
Szasztok!

Bumeráng
nem valami jó hir...


katesz   ( 2006 03. 31.  12:56 )
sziasztok, szuper a musorotok, de tenyleg nagyon jok vagytok,
ti meg az unalmas szurke hetkoznapokbol is ki tudtok hozni valamit .....csak igy tovabb......szeretunk benneteket .....
katesz romaniabol

Bumeráng
katesz! Igazán köszi!


Saladin9   ( 2006 03. 31.  12:35 )
Hi Fiuk!
Ma (?) reggel volt egy riport, ahol szóba került a szemétszedés, és egy GPS "csapat", akik felmérték a szemétkupacok javát. Ez így igaz is. Természetessen nem mindet, mert mi se fordulunk meg mindenhol, de ahol igen, és találunk szemétrakást, rögzítjük a koordinátáit, és felkerül ide:
http://geocaching.hu/poi.geo?type=cito
Igen, mi vagyunk "azok"! :-)))
Kedves Gábor, és Lajos! Én mondjuk, nem így intéztem volna, mert többre tartom a tájékoztatást, mint a bejelentgetést. De ha érdekel Titeket esetleg egy jó buli, ahol ládákat keresünk, túrázunk, és annak örülünk, hogy megtaláljuk a boltban vett konyhai tárolódobozt az erdőben.... A templomok, és túristautak mellett mindíg van kocsma....
Gondoljatok bele, lehetnek-e rosszak azok az emberek, akik százezrekért vesznek felesleges kütyüket, és hogy ne legyen felesleges, kitalálják e játkot, és csinálják is? Hát persze, hogy nem!
Jó munkát! (vagy mit)

Bumeráng
szerintem ez egy nagyon jó buli, régebben csináltam ilyen rádióműsorokat, csak nem GPS szel, hanem rejtvényben adtam meg az elrejtett cuccok helyét


szocske13   ( 2006 03. 31.  11:39 )
a mai szemetelős témához irtam sms-t,de valahogy lehet nem találtatott fontosnak:Én,mint becsületes emberke,minden évben bérelek,egy utánfutót,amire felpakolom az évi összegyült levelet,ágat,bogat,meg ami épp adódik és kivonszolom 14km-re a szeméttelepre.A meglepi az,hogy eddig ugyan megmondták,hogy hová tehetem a dombon,de ingyen lerakhattam,most kg után fizettem,rengeteget,igy érthető a szemét az út szélén,meg az erdőben,meg akárhol.200kg szemét 2800ft,plusz futóbérlés,meg üzemanyag...hoppá,már megérte rendesnek lenni....

Bumeráng
megérte?


Thaller Szilvia   ( 2006 03. 31.  11:24 )
Sziasztok!

Nagyon jó volt az adásotok színvonala 31-én szemét ügyben! Légyszi még sok ilyen hasonló, témafeldolgozó bumeráng-adást! Èlvezetes, amikor nem csak szórakoztatni akartok, hanem népnevelni is, és kitör belöletek az intelligens újságíró.

Üdv Münchenböl, Szilvi

Bumeráng
hát...lappang, pallang, aztán néha kitör


szilvett   ( 2006 03. 31.  10:41 )
Nagyon jó titeket hallgatni melo közben!A munkatárseim akik nem értenek magyarul kérdezték mit tudok annyit vigyorogni mikor rádiót hallgatok.....................ha tudnák:) csak igy tovább!

Bumeráng
fordits nekik!


emil42   ( 2006 03. 31.  10:06 )
Szemét!!!
Nézzétek meg Csepelen a Kavicsbánya tavat. Gyönyörü! cca 1500 nyaraló-telek. A szeméthegyek pedig több vagonnyi mennyiségben"csinositják a tájat. Van ott konzorcium, horgászegyesület ( 2is ), de ugy látszik inkább csak nézik a szemetet.
Hátha tudtok segiteni!!!??? Emil42

Bumeráng
segithetnének magukon! De azért jó, hogy szóltál!


sBence   ( 2006 03. 31.  10:03 )
Szevasztok!
Én Egerben lakom és ott minden hónapban ingyenesen egy fuvar szemetet be lehet vinni a hulladéklerakóba (valójában akármennyit mert nem számolják), ennek ellenére nem mindenki él a lehetőséggel, hanam a természetben dobják ki.

Bumeráng
hát erről beszélünk!


Dchris   ( 2006 03. 31.  09:56 )
Üzenném a tintapatronos, toneres telefonálónak, hogy máshol még fizetnek is érte, hogy elvihesség, majd utántölthessék. Jó business van benne....

Bumeráng


olyn   ( 2006 03. 31.  09:52 )
Lali király kedves!
Én négy kisgyermeket nevelek, jelenlegi anyagi feltételeinkről annyit, hogy az egy főre jutó átlagunk nem éri el a 30000-et, de idén már szerveztünk egy utcatakarítást, és az önkormányzat által szervezett"Nem bántja a szemét" jeligéjű megmozduláson is részt vettünk gyermekestül. Szóval nem az anyagi helyzeten múlik, inkább a neveltetésen, és a nevelésen. Szerintem itt lenne az ideje egy országos kampánysorozatnak ebben a témában is vetélkedőkkel, gyerekprogramokkal,sok konténerrel, kukazsákkal, és kesztyűvel. Doolgos kéz van már, csak szervezés kérdése! És kezdjük el az emberek szemléletét megváltoztatni, hosszú távon ez a megoldás.

Bumeráng
olyn... én csak tippeltem az egyik oknak a szegénységet...örülök, hogy nem volt igazam


öszanyo   ( 2006 03. 31.  09:52 )
Még gyerekkoromban a Gazdálkodj okosan! játékban is 10 Ft bírságot kellett fizetni a szemetelésért. Na de ki az aki ezt valóban behajtaja.?

Bumeráng
ez is igaz


duplaa   ( 2006 03. 31.  09:51 )
Sziasztok!
A szemétkérdéssel kapcsolatban: Tavaly voltunk Prágában, és nagyon tiszta város. Amikor cigiztünk, nem volt szívünk eldobni, mindenki vitte magával, amig nem találtunk egy kukát. A metró aluljáró a pestiekhez képest, ég és föld (!!!), Nincs szemét, nincsenek fetrengő csövesek!!!
Úgy látszik tőlük kellene tanulnunk...

Bumeráng
mindegy kitől, ha jobb...


katta   ( 2006 03. 31.  09:50 )
Sziasztok!
A 10 éves lányom megváltoztatta az egész famíliát! Folyamatosan figyelmeztet mindenkit, aki szemetelni merészel! Nem pénz függő, hanem hozzáállás. Jó a téma, és a műsor is! pá

Bumeráng
édes...


B-Ici   ( 2006 03. 31.  09:50 )
Múlt hétvégén a Duna parton láttam hogy az Audi A8 csomagtartójából aleveleket levágott ágakat dobálta ki a Maca.Gondolom nem egy VIII.kerületi lakában lakikés a kertje szép. Én kikérem magamnak hogy az én kertembe dobja a szemetet. Kihivná rám a rendőrt ha én a kertjébe dobnám a saját szemetemet

Bumeráng
bassszus, felhúzol!


Thomy   ( 2006 03. 31.  09:49 )
Sziasztok!
egyszerű a megoldás!
Aki szemetel az egy hónapig szedjen szemetet!
Egyből elmegy a kedve a szemeteléstől!!! :D
Üdv. Thomy

Bumeráng
ez se rossz!


pomogáts   ( 2006 03. 31.  09:47 )
A gyerekekről: színte minden középiskola utcája tele van szeméttel a környékünkön!

Bumeráng
jajaj


joildi   ( 2006 03. 31.  09:47 )
Most jöttem haza Los Angelesből. Egyik nap Santa Chruz szigetre hajóztunk át. A partra érés után aláírattak velünk egy papírt, mi szerint, amíg a szigeten tartózkodunk nem dohányzunk és nem dobunk el semmiféle szemetet. nem viszünk el a szigetről semmit (virág, mag, ...)

Bumeráng
itt is ezt kéne minden határon csináltatni


Falcsikné   ( 2006 03. 31.  09:46 )
az önkormányzat által előirt zsák mellé ha kiteszek egy másikat nem viszik el. mit csináljak, vigyem el a település erdejébe, a szélére, vagy mégy fizessek még egyszer a munkanélkülikből, hogy legyen kétszer annyi zsákom

Bumeráng
hm


Pearly   ( 2006 03. 31.  09:46 )
Sziasztok!
Az egész ország úszik a szemétben, de jó példának itt van Diósd, egy Budapest melletti kis település, ahol évek óta minden tavasszal meghirdetik a takarítást, amit azt jelenti, hogy 50-60 önkéntes három-négy kritikus helyen zsákba gyűjti a szemetet, amit az önkormányzat el is szállíttat. Még mindig rengeteg van, de évről-évre kevesebb! Aki akar tenni, annak itt van a lehetőség.
Egy vasárnap délután söprűvel kimentem a buszmegállót összetakarítani, mert már bokáig jártunk a csikkekben, és közben az autókból ilyen kiszólásokat kellett hallgatnom, hogy "hozzám is jöhetsz takarítani....! Később végre tettek egy szemétgyűjtőt a megállóba, amit el is loptak két hét alatt.
Nagyon kritikus Budapesten a XI. kerület, és érdemes lenne filmet forgatni arról, hogy mit látnak a vidékiek és külföldiek, amikor a vonat begördül Kelenföldről a Déli Pu-ra.
Én is elmosom a műanyagot és a fém hulladékot, de még mindig nagyon kevesen vagyunk.
üdv,

Bumeráng
Pearly! Kéne belőled egy millió!


Puha Margó   ( 2006 03. 31.  09:45 )
HOL VA N VOGA,,,,???????? SZÉKESFEHÉRVÁRON MINDEN HÓNAPBAN EGYm3 SZEMETET DÍJMENETESEN EL LEHET SZÁLLÍTANI A SZEMMÉTELEPRE MARGÓ

Bumeráng
ez jóóó


pamacsmatyi   ( 2006 03. 31.  09:45 )
Én jó állampolgárként a lakásomtól 20 km-re lévő szeméttelepre szállítottam az udvarba keletkezett szemetet, kb. 80-100 litert. Saját kocsi, utánfutó. Fizettettek velem 875 Ft-ot, mondván hogy a legkevesebb amit le tudnak számlázni, fél köbméter. Azóta a szomszéd árokba öntöm ( Ez nem igaz ). Igazam van (lenne)?
P.M.

Bumeráng
igazad nincs, de érthetővé válik, amit csinálsz


Gyongyike   ( 2006 03. 31.  09:40 )
Sziasztok!
Szekelyfoldon elek, es hallgatlak benneteket! Tetszik a musor! ;)
A szemeteles temahoz szeretnek hozzaszolni, igenis van koze az anyagi hatternek a szemetes kornyezethez! Egy gazdag varos (pld.) meg a takaritast is maskent szervezi, penz-alapok vannak ra! Eppen Ti mondtatok, hogy Nemetorszagban (ha jol emlekszem), rendorok vigyaznak a rendre...

Bumeráng
erre gondoltam én is:Lajos


Beysi   ( 2006 03. 31.  09:35 )
Én rettenetesen utálom amikor az utcán köpnek. Rosszul vagyok tőle, főleg amikor belelépek. Miért kell az utcán köpni?!

Bumeráng
miért is?


marcipán88   ( 2006 03. 31.  09:34 )
sziasztok,

Százhalombattán pl. klasszul megoldották ezt a helyzetet, mert helyi lakosok a lakcímkártyájuk felmutatásával a szeméttelepen ingyen lerakhatják a nem háztartási szemetet is. Szerintem ha mindenhol bevezetnék ezt a lehetőséget és megfelelő hírverést is kapna, sokkal kevesebb lenne a szemétkupac mindenhol.

Bumeráng
yesss!


kip   ( 2006 03. 31.  09:34 )
Sziasztok!

Írország szintén nagyon szemetes volt!
Pár éve létre hozták a szemétfelügyelőket, akik figyelik a szemetelést.
Ma már jobb a helyzet!

Bumeráng
még egy jó példa! Köszi!


pildi   ( 2006 03. 31.  09:34 )
Sziasztok. Azt hiszem fontos - hulladéklerakás, stb. nézzétek meg a www.tajsebeszet.hu site-ot!!! Jó lenne ha kicsit többet foglalkozna mindenki ezzel a témával. Több lehetôség van a trabantajtó, h?tôszekrény stb lerakásra, de nem kommunikálják jól ezeket a lehetôségeket. Itt a kíváló lehetôség, Hajrá boomerang!!!

Bumeráng
köszi


Bástya   ( 2006 03. 31.  09:33 )
Én elég nagy környezettisztelő vagyok, és azért szívügyem a szemét. Multkor nagytakarítást csináltam anyámék házánál, és 2 napi telefonálgatás, és rohangálás után tudtam csak megfelelő helyre szállítani. Ami egyébként egy alapítvány és az állam nam támogatja. Ennyit a központi környezetvédelemről. :(

Bumeráng
ez a baj


Beysi   ( 2006 03. 31.  09:32 )
Mi az a fehér ami kilóg a Schwábi nadrágjából?

Bumeráng
bugyija


Csilluska   ( 2006 03. 31.  09:32 )
Sziasztok!
Én folyami hajón dolgoztam és Bécsben 1 x úgy megbűntették a hajónkat a nem szétválogatott szemétért, hogy hetekig nem kaptunk borravalót. Ezek után mindenki olyan rendesen szelektálta a szemetet, hogy csak na....Bécsben amúgy bnagyon szigorúan veszik-ezt. Lelehet tenni vegyes szemetet, de azt dágább ott hagyni. na röviden ennyi

Bumeráng
na, akkor ez müxik


SGy   ( 2006 03. 31.  09:30 )
Az Ukrajnai szemeteléssel kapcsolatban lessz megoldás.
Szigoru büntetés lessz kiróva a szemetelőkre,
azonkivül ki lessznek tiltva az országból.
Ez a tervezet, csak a honatyákon mullik mikor lép életbe.
Amugy a szemét azon az utvonalon jelenik meg amelyeken a kedves magyarországi "turisták" közlekednek.

Bumeráng
na ez is egy szempont! Csak nehogy helyiek is kitiltódjanak


Honeybee   ( 2006 03. 31.  09:20 )
helloka
Az elobb ugy ertettem, hogy mi itt Londonban interneten keresztul hallgatunk Benneteket.
Tovabbi szep napot!
x

Bumeráng
gondoltuk Londonban melyik a kedvenc morning showd?


karesz1978   ( 2006 03. 31.  09:19 )
ülőgarnitúrák gyári áron ,kucsma utca 43.....!!Kérlek benneteket Ne!! Elegem van már ebből a reklámból...Csak felidegesít....

Bumeráng
és? Negyedáron?


bozso.zsuzsi   ( 2006 03. 31.  09:13 )
Sziasztok!
Régóta vagyok a műsorotor hűséges halgatója .nem értem miért kell /sárkánycenter /c reklámot halgatni mikor a magyar kereskedők küzdenek a LÉTÉR? Aki akar úgy is ott vásárol!Ti mit gondoltok erről? ZSU

Bumeráng
kereskedelmi rádió vagyunk. Annyira nem szólunk bele, hogy a pénz honnan jön


kis-nagy   ( 2006 03. 31.  09:10 )
Ha meglátnátok a szomszéd dzsipó családot akkor újra értelmeznétek a szemetelést mert ami nállunk megy az már súrolja az ipariszennyezés fogalmát főleg akkor amikor a kapunktól 5m-re egy trabant alváz vigyorog rám egy igazi retro lehel hűtő társaságában

Bumeráng
szomorú...


Honeybee   ( 2006 03. 31.  08:45 )
Jo reggelt!
Tegnap irtam, hogy Angliaban hallgatlak minden reggel, s ma sem kivetel. Csak annyit szeretnek Veletek kozolni, hogy altalam nemcsak magyarok, hanem meg angolok is hallgatnak Benneteket. Szep napot!

Bumeráng
külön üdvözöljük angol hallgatóinkat! Most van tárgyalás arról, hogy egyszer egy hétre helyet cserélünk egy londoni morning showval.Melyiket ajánlanátok?


koliz   ( 2006 03. 31.  08:29 )
Sziasztok ésaz milyen amikor a papa válogatja a porno dvd ket a mamika nem gyöz félrenézni !!!

koliz

Bumeráng
édes lehetett


Amarylisz   ( 2006 03. 31.  07:54 )
Sziasztok!
Ma van a szülinapom , nem mondanám hanyadik1 happy jól esne.
Köszi:Amarylisz

Bumeráng
happy!


zacskóstej69   ( 2006 03. 31.  07:45 )
Hali királyok!!!!
Sikerült kivernetek a csipát a szememből!!!
Köszi
zacsi

Bumeráng
és? leesett? összetört?


ildiko.business   ( 2006 03. 31.  07:42 )
Sziasztok!
Lehet hogy egy üzenetet sem kaptatok meg mert ma írok nektek először. Azért jó lenne ha legalább annyi választ küldenétek hogy megkaptátok egyáltalán az üzenetemet. Mert én szeretem hallgatni a műsorotokat. Egyébként a reggelek eléggé unalmasak lennének. Sok sikert nektek, én már kezdem megszokni hogy nekem semmi sem sikerül. Ennyi.

Bumeráng
+kaptuk


ildiko.business   ( 2006 03. 31.  07:33 )
Ildikó vagyok!
Hozzászolok hogy mikor volt a legjobb taxis "élményem".
Bár nem taxis vitt hanem a sógorom. Úgy volt, hogy éppen a Los Angelesi reptérre akartunk odaérni, mert nekem haza kellett utazni. És annyira hajtottunk, hogy félúton leállított minket egy renőrautó. Alig tudtunk megszólalni. Tíz percig magyarázkodtunk. Aztán hazajarepültem.

Bumeráng
szóval sikerült


Cumpilla   ( 2006 03. 31.  07:32 )
Sziasztok!

Plymouth-ban ( Angliában) olyan taxival utaztunk a hétvégeken amikor bulizni mentünk amiban volt dvd lejátszó stroboszkov és ordított benne a zene mint egy mini disco nagyon állat volt.
Puszi Cumpilla

Bumeráng
állat lehetett...


ildiko.business   ( 2006 03. 31.  07:27 )
Ildikó vagyok! Sziasztok! A dohányzáshoz akarok hozzzászolni!
Én is voltam kétszer is az Egyesült Államokban. Tényleg szinte nem lehet sehol sem dohányozni. Nekem Las Veges és Los Angeles tetszett a legjobban. Voltatok már Las Vegas-ban! Fantasztikus hely! És az óceánparti éttermek fantasztikusan jók! Képzeljétek el hogy egyedül mentem bevásárolni, és minden második szót értettem amit mondtak nekem.

Bumeráng
dejó neked!


ildiko.business   ( 2006 03. 31.  07:18 )
Sziasztok! Nagyon jó a műsor! Én az éneklés témájához akarok hozzászolni. Azt mondtátok hogy Auth Csilla csak feldolgozásokat énekel. Én is már nagyon sok éve énekelek. Nemrégen csináltattam néhány demofelvételt. Ezeket a demo anyagokat felküldtem Budapestre egy ismert zenei céghez és behívtak meghallgatásra. Már lemezszerződést is akartak velem kötni. Azt mondják a zenészek hogy egyedi hangom van. Ne olvassátok fel a nevemet.

Bumeráng
köszi, de ezt az oldalt különben sem olvassuk adásban


Dende   ( 2006 03. 31.  06:42 )
sziasztok. nem feleltetek a múltkori kérdésemre. szemetek vagytok, de azért jó benneteket hallgatni. EDinát meg különöasen imádom

Bumeráng
naná hogy nem!


b_k   ( 2006 03. 31.  06:29 )
Sziasztok,
A hétvégén találtunk a Mátrában a Kékesi sípályán egy digitális kamerát. Ha esetleg vállaljátok, hogy bemondjátok a műsorban és hallgat benneteket a tulajdonos, akkor jelentkezhetne felénk a b_k@freemail.hu címen. (Feltételezzük, hogy az otthoni papírjai alapján tudja a gyári számot.) Köszi.

Bumeráng
köszönjük, rendesek vagytok!


kismici   ( 2006 03. 31.  06:26 )
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem, apukám halálla miatt elkell költözzünk családi házunkból és van egy 14éves németjuhász keverék kutyusom, ,akit sajnos nem tudunk magunkal vinni egy panel lakásba. Keresnék neki valakit, aki befogadná, lehetőleg Budapesten belül, ahol meg is látogathatnám ,a kutyussal felmerülő költségeket megtéríteném (eledel, orvos, stb...) előre is köszönöm a segítségeteket.
Gabi
(0630 492 98 54)

Bumeráng
Továbbítva...


Kerika1   ( 2006 03. 31.  06:08 )
Sziasztok!
Bocsi nekem egy állatkozmetikus mutatta,hogy hogyan kell a macskát befújni. Megfoged a macska grabancát, a lábait egy fatörzshöz nyomod (nem erősen) a macska kapaszkodik a fába, addig te betudod fújni. Többször próbáltam, bejött.

Erika

Bumeráng
Továbbítva...


Phill Rudd   ( 2006 03. 31.  05:58 )
Jelemtkezem. Itt vagyok. Most már esedékes lenne, ha Bochi felhívná Angus Youngot. Üdvözölné Angust a szülinapja alkalmából. Érdemes lenne megkérdezni, hogy nem óhajt -e Magyarországon fellépni. Vegye megtiszteltetésnek, hogy két ilyen fazon felhívni kegyeskedett☻

Bumeráng
egy kicsit makacs vagy, nem?


dronikwater   ( 2006 03. 31.  05:40 )
Draga Bochkor!

Mikor leszel megint Bocskor, kaman, pliz. Legyunk Magyarok!!!

Bumeráng
ezt te irod, dronikwater?


dani-01   ( 2006 03. 31.  00:21 )
LAJOS!

Kedves örök barátod: a Vogre-nak vagy Vogcinak hova lehet e-mailt küldeni? van neki vogajanos.hu-s e-mail címe? Olyat szeretnék ami persze nem a személyes postafiókja, de nem is a bumerang@slagerradio.hu, hanem ami hallgatói, amit csak Ő olvas?!

Kössz a segítséget: DANI-01

Bumeráng
vogajanos@axelero.hu


Órások brillköve   ( 2006 03. 30.  21:25 )
Sziasztok
Szerintem ha létrehoznátok egy pártot ,a fél ország rátok szavazna.ÉNIS.
HAJRÁ A BUMERÁNGOS PÁRT

Bumeráng
igen, de akkor elkurvulnánk


x.Buborék   ( 2006 03. 30.  20:30 )
Haligali!
Létezik olyan,hogy üzenőfal dream team??
Vigyázzatok Magatokra,nehogy elsodorjon a Duna! Mert akkor szomorú lesz sok-sok ember. :( Nálunk csak a Nyitra folyik,de azt is az ablakból látom,ami pedig nem jó jel.
pussz

Bumeráng
nincs olyan, hogy üzenőfal dream team


mkatoka   ( 2006 03. 30.  19:49 )
Szia Gábor!
Megoldódott már a macskavizelet szag problémád?
Katoka

Bumeráng
igen


Vicaaa   ( 2006 03. 30.  19:28 )
Hello!
Van vmi 5letetek április elsejére? Gondoltam arra, hogy pénteken fel kéne hívni az ofőnket (bumerángba), de ahogy ismerem, nem találná olyan viccesnek:D :(. Tavalyi napon csupa rossz óránk volt (tesi,osztályfőnöki stb...), szal nem tudtunk "érvényesülni";(. Idén meg szombat... Help!!!:) Köszke! Vica

Bumeráng
hivja be egy felnőtt hang igazgató értekezletre szombatra


Dj. Jocó   ( 2006 03. 30.  19:02 )
Sziasztok Bumerángok!!!
Én minden reggel rátok ébredek és k....a jó a műsor!!!
Mikor jöttök Bajára????További sok sikert és jó műsorvezetést a két nagyágyúnak!:)))

Bumeráng
nem tudjuk, pedig jó volt ott


pmoni   ( 2006 03. 30.  16:11 )
Sziasztok!
Van némi esély arra, hogy valamikor az idén eljöttök Szegedre? Nekünk az van legközelebb a nagyobb városok közül! Tavaly előtt voltunk a Sláger partin is Szegeden, és csúcs volt! Üdv.! Válaszolj Lalikirály!!!

Bumeráng
van rá esély...talán májusban a Voga vadászaton


dani-01   ( 2006 03. 30.  15:42 )
Üdv Lajos!

Elküldtem a Móninak, ha minden igaz, azt a hanganyagot amirt mondtam, remélem megkaptátok... Ha nem elküldöm még1x!

DANI-01

Bumeráng
köszi!


arany24   ( 2006 03. 30.  13:50 )
Sziasztok.
Szeretnék hozzászólni a mai hírekben elhangzott egyik hírhez.
én Dublinba élek,de sajnos nem azért mert kint vannak a rokonaim,hanem mert otthon nehéz a megélhetés és szerintem nagyon sok magyar azért van itt vagy akárhól külföldön mert otthon Magyarországon nem tud meg élni ill. nem tudja el kezdeni a családalapítást. Tudom,hogy ezt annak kellett volna írnom aki ezt a hírt kitalálta de nekik nem tudok írni. Nem nektek szólt csak egy gondolatomat osztottam meg veletek. Sziasztok.

Bumeráng
köszönjük a hozzászólást, ez árnyalja a képet


matez   ( 2006 03. 30.  13:48 )
Bocsi!, hogy zavarlak Benneteket!
Segítségetekre lenne szükség, hogy a barátom aki jövő héten éri el az 5.x-et nyerjen valamilyen módon Tőletek egy 72cm-es SAMSUNG televíziót, amit természetesen mi veszünk vettünk meg neki és Egerben a SONY márkaboltban Sándor u.6.vehetne át személyesen mondjuk 6.-án. A TV addigra odakerül, ez tuti!Az illető Papp István egri lakos +36 209 727 822 ifo@ceceypanzio.hu
Óriási lenne ha ezt megoldanátok valamilyen módon!!!! Szerintem Ti mindenre képesek vagytok!
Üdv:
Káposzta Rezső
zoltan.mate@pvrt.hu
+ 36 309 010 285

Bumeráng
Továbbítva...


Honeybee   ( 2006 03. 30.  12:45 )
Hello!
Minden reggel hallgatlak Benneteket Angliaban. Tovabbi sok szerencset!
Andrea

Bumeráng
az jó, ha Angliában jó a vétel


G.Tamás   ( 2006 03. 30.  12:00 )
Kedves Bumeráng!
Érdeklődni szeretnék ,hogy nincs e felvétel a stábba.Plakátkasírozó-szórólapkihordó a szakmám ,de tudok enyvet is főzni.
Tisztelettel:G.Tamás

Bumeráng
mi annyira nem plakátozunk


MOTE-Opel Klub   ( 2006 03. 30.  11:39 )
kola821 -re reagálnék.

" Kedves Királyok!
A Manta-festiválra is azok a borzalmas szendvicsek menek, amit az Atroban kaptatok... Mi tudtunk a találkozóról...évek óta. Nekik megfelel "

Elnézésed kérem, de nem a MANTA klub küldte a csomagot. Hanem a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete, amely a Hungarian Blitz Weekendet rendezi. Ez nem évek óta megy, csak 1x volt.
A találkozó webcíme: http://www.blitz-weekend.hu és http://www.opelclub.hu . A MOTE nem MOMC.

Köszönjük Bocsiéknak, hogy egyáltalán foglalkoztak velünk!
Üdv, minden hallgatónak!

Bumeráng
akkor nektek is köszönjük!


Murman   ( 2006 03. 30.  09:12 )
Superman meséli: - Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanöt egy tetön, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy napozószékben, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, és durr bele...
- És nagyon meglepödött a Macskanö?
- Hát igen ... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember.

Bumeráng


mirmurr   ( 2006 03. 30.  09:08 )
en most Rotterdamban hallgatlak titeket

Bumeráng
jó hely?


MaDaLeZu   ( 2006 03. 30.  08:50 )
A Diagnózis a világ minden nyelvén ugyanazt jelenti, sértegetni mást
tudatlanságból az a buta ember filozófiája, ti is halandók vagytok
szálljatok le a fellegekből, lehet, hogy a diagnózisra nem is lesz szükség.

Bumeráng
okké, leszálltunk.Most neked jobb?


Csámborgó   ( 2006 03. 30.  08:36 )
Csötök , Bochi ha ráérsz elugorhatnál egy ebédre vasárnap, aztán sztem kimegyünk pecázni:-) Ha érdekel irj e-mailt
nah jó vazeg tudom hogy uggyse jösz el, de meg kellet probálni:-)

Bumeráng
megpróbáltad!


jfg   ( 2006 03. 30.  08:30 )
jó, igazatok van!
nem a ti hibátok volt!
:)
jók vagytok!
unalmas reggeleimet a szállodában ti teszitek vidámabbá!
köszönöm!
jó munkát és szép napot kívánok!!!
üdv!

Bumeráng
neked is jó munkát!


kola821   ( 2006 03. 30.  08:16 )
Kedves Királyok!
A Manta-festiválra is azok a borzalmas szendvicsek menek, amit az Atroban kaptatok... Mi tudtunk a találkozóról...évek óta. Nekik megfelel :)

Bumeráng
nekem is!


lucie   ( 2006 03. 29.  21:54 )
kedves lajos!
Egyszer,valaha...álltál a szinpadon:"Megszülettem,ez jó jel...Aztán valaki bekiabálta:te vagy az isten!Erre te:na igen,de tegnap láttam egy jobbat!
Ekkor lettem végleg a lelkemben a Boros -funclub tagja!Mondd,vágysz még néha egy szál gitárral a szInpadra?veszel-e gitárt a kezedbe..csak úgy?

Bumeráng
néha az unokámnak improvizálok blues alapra, ő meg táncol


Zsóka   ( 2006 03. 29.  19:39 )
Sziasztok! Nem irok sokat, csak annyit nagyon nagy barmok vagytok, de jóóóóóóóóóóóóóóók! Miattatok majdnem bajba kerültem, mert úgy röhöghem amikor mentem 1000-rel a Soroksári úton. Lassabban nem lehet, mert letolnak a kamionok. Hétfőnként fogjátok vissza magatokat, amig kiérek az I., Fő utcától Soroksárig. kb 7-1/2 8. Még szeretnék ééééélniiiiiiiiiiiii! És halllllgatni benneteket. kösz ! Zsóka

Bumeráng
okké hétfőn szordinó!


MaDaLeZu   ( 2006 03. 29.  17:58 )
szlovákul
Mi sme (szme) najlepší (nájlepsí) - Mi vagyunk a legjobbak
áldomás = oldomáš
szilva = slivka (szlivka)
ablak = oblok
csecse = čačaný (csacsaní)
bánya = baňa (bányá)
lámpa= lémpa
szalonna = slanina (szlanina)
szolga = sluha (szluha)
termés = úroda = /az/ úr oda/adta/ stb.
Takom lezuhën talis, aina hum to wótad, ša il
Europaô amalezuům kun iž posib.
Ahány nyelven tudsz, annyi ember vagy, de az európai
anyanyelved csak egy lehet.

Bumeráng
de ha hülye vagy, akkor annyiszor vagy hülye, ahány nyelven terjeszted a hülyeséged


arany24   ( 2006 03. 29.  15:37 )
Sziasztok!
Én kint élek Dublinba és itt hallgatlak titeket neten kersztül.
Nagyon jók vagytok,és nagyon szeretlek titeket hallgatni. Mostmár egyre több magyar fog hallgatni titeket mert én itt vagyok :-) Sziasztok!

Bumeráng
arany24! Köszi a reklámot!


mókuci   ( 2006 03. 29.  14:42 )
Szia Lali király!
Most nagyon el vagy csúszva a válaszokkal, betett a túrné????

Bumeráng
jaja!


KisKakukkk   ( 2006 03. 29.  09:35 )
sziasztok kiralyok!!!
baromi rosszul indult a napom,mert nem vagyok valami jol,de annyit rohogtem a mai musorotokon,hogy az a legjobb fajdalomcsillapitonal is jobban hatott!! hajra fiuk,csak igy tovabb. es lenne meg itt valami. az mszp-s fizetett hirdetes egesz erdelyt felhaboritja!!! mivel ketertelmu es serto!!! hagyjak mar abba ezt a kettos allampolgarsag ugyet.... puszi nektek!!!

Bumeráng
puszi!


Bandi77   ( 2006 03. 29.  08:53 )
Sziasztok! az utolsó betelefonálónak nincs igaza ... én Svédországban élek .. már 90 óta és oriásokat téved a ? lajos ? itt egyéltalán nem a svédek jólétje hanem a fegyverböl eladott pénz és a bevándorlók munkája látszitk!

csá Bandi

Bumeráng
érdekes!


crapula   ( 2006 03. 29.  08:52 )
Hali. MAi témához szólnék hozzá. Lali király nagyon jó meglátátst tett, hogy ne keverjük a fogalmakat. Intelligencia nme műveltség, vagy rendszeretet. Eszméleteln összemosások hangzanak el, ráadásul számomra nem derült ki eddig, hogy mennyire megbízható forrásból származnek ezek az adatok :(. Sokan meg elhiszik, hogy ez a lista jelent valamit. Pedig valószínűleg semmit sem. (végzős pszichológus hallgató és Mensa HungarIQa tag vagyok ;) )

Bumeráng
naugye


Willyke   ( 2006 03. 29.  08:51 )
Csókoltatom az összes csongrádit aki ilyeneket tud irni. Ez azt is meg mutatja hogy, nem csak az iq-ja kicsi hanem a pénztárcája is sovány mert nem tellek neki arra, hogy 2 megyével arrébb utazzon.

Bumeráng
átadva


pinterzoltan15   ( 2006 03. 29.  08:50 )
Sziasztok Királyok!

Zoli vagyok a Miskolcról. Szerintem ez a kutatás nem megalapozott, egyrészt a közvéleménykutató hiénák, én is az vagyok részben :), csak olyan embereket találtak otthon, vagy bkint az utcán, akik ügyebár nem foglalatoskodtak a munka nevű tevékenységgel. Ha pedig a nagy átlagot nézem, hogy kik nem dolgoznak napközben, akkor nem csodálkozom azon, hogy 98 pontot kaptunk. Nem lehet hinni ezeknek a kutatásoknak, és amúgy is az európai államok ott nyomnak el minket, ahol tudnak és kapnak az ilyen alakalmakon, amikor a másik nemzetet meg lehet folytani!

Sziasztok! Zoli

Bumeráng
erre nem gondoltunk


Membrán   ( 2006 03. 29.  08:25 )
Srácok!Ha már az IQ-ról beszéltek akkor ne a Vogát kérdezzétek a szintjéről mert sorolhatnék pár olyan közszemély,életművészt akiből ha 5 lenne egymás mellett,akkor se tenne ki egy Besenyő Pista bácsit!Üdv

Bumeráng
a siker titka nem ez


klementin   ( 2006 03. 29.  08:01 )
konkurens rádión kvíz: Ki az Egri csillagok női főszereplője? Helyes válasz: Dobó Katica! Bravo Lilu

Bumeráng
hmmm


padavan   ( 2006 03. 29.  06:31 )
Sziasztok Királyok !tegnap 54cm-rel 3230grammal megszületett Lévai Gergő Antal nevű kisfiam!!!

padavan 

Bumeráng
SOk boldogságot Gergőnek,szülöknek!


sunshine1988   ( 2006 03. 28.  21:29 )
sziasztok Bea vagyok es nagyon szeretlek titeket. en is halgatni szoktam a musort, regel, de senkinek nem beszelhetek rola, mert it szlovakian majdnem szenki nem ismer tikteket
kaaar mert ti vegytok a legjobbak

Bumeráng
majd kicsit tanulunk szlovákul...


sanyek   ( 2006 03. 28.  20:57 )
sziasztok istenek!uvozletem kuldom valenciabol,es gratula az egesz slagernek,fantasztikusan jo!interneten hallgatom a slagert ,mikor csak tehetem.tovabbi sokk sikert es hosszu boldog eletet kivi nektek

Bumeráng
köszi!


matthew   ( 2006 03. 28.  16:44 )
Sziasztok királyok !!!

Én is és fater is minden reggel benneteket hallgat, mert nagyon nagyok vagytok!
Titeket az ISTEN is a stúdióba teremetett! Így tovább!!!
HAJRÁ BUMERÁNG!!

Üdv : matthew

Bumeráng
HAJRÁ!!


OFeri   ( 2006 03. 28.  09:34 )
Szia Bochi! A Kecskeméti Migeseknek üzenem hogy husvétkór sárkányeregető fesztivél lessz a Kecskeméti Kápolna téren, vigyázzanak mert lelesznek "vadászva"!!! OFeri 3S sárkányeregető Baráti társaság.

Bumeráng
sárkányveszély!!!


RoDDoR   ( 2006 03. 28.  08:50 )
Sziasztok Istenek!

Tegnap voltam a Művészetek Palotájában meghallgatni Bartók: A készakállú herceg vára című operát. Teljesen kiakadtam a szervezésen. Az előadás első 20 percében valamelyik technikus bekapcsolva hagyott egy hangfalat, amely olyan hangot adott ki mint a neonfénycsövek zúgása, de legalább százszorosára felerősítve. Teror támadás volt a fülek ellen. Mire kikapcsolták, legelább 50 ember távozott.
Több száz millió forintért állítják be az akusztikát a teremnek, és akkor valaki trehánysága miatt élvezhetetlené válik az egész műsor. Felháborítónak tartom, mind az előadóművészekkel szemben, mind a fizető vendégekkel szemben. Jó lenne, ha erről is beszélnétek!

Bumeráng
basszus! Ez azért baj!


humorzsa   ( 2006 03. 28.  08:21 )
Kérdés a tó parton: - A maguk sátrát is tönkretette az éjszakai szélvihar?
Válasz: - Nem tudom, még nem találtuk meg!

(ha tetszett, küldjetek egy Igen-t)

Bumeráng
IGEN!


ecsike   ( 2006 03. 28.  08:02 )
Szevasztok istenek

Kebzeljetek el, hogy brit kutatok szerint az egyik leghulyebb europai nep a romam. Es ez nem vicc.
Puszi nektek Kolozsvarrol.

Bumeráng
nem értünk egyet!


Csibike   ( 2006 03. 28.  07:47 )
Na mi van??? Még meddig pihenitek a Mosolyturné fáradalmait? Nem vagytok lemaradva a válszokkal egy "kicsit"???
A műsor azért szórakoztató, igényes és nagyon jó veletek ébredni!

Bumeráng
igyexem...


ambul   ( 2006 03. 28.  07:33 )
Sziasztok!

BM nyilvántartás szerint:

CNA-666 Merci 240D Fehér Forgalomban van
BMF-457 Merci 300E Püspöklila Forgalomban van
GDW-562 Merci 300SE Világosszürke Forgalomban van
GRZ-300 WW Poló Királykék Forgalomban van

Tehát a volt autóitokat használják.

Üdv: Zsolti

Bumeráng
sajnos ezek közül egyik sem az enyém...


farkasandris   ( 2006 03. 28.  07:21 )
huss. itt ment el egy Moszkvics a Bukaresti Alkotmany teren.

Bumeráng
husss!


mókuci   ( 2006 03. 28.  07:21 )
Sziasztok!
Bochi kipróbálta már a péniszpumpát ????

Bumeráng
még nem, de készül rá!


BOCCSI   ( 2006 03. 28.  06:12 )
Porszívó megállítása észrevétlenül
Már sok 100-szor megtettem ezt minden nemű elektromos géppel.
Hívjatok,elmesélem hogyan kell.
06-20-313-7255

Bumeráng
majd hivunk!


Phill Rudd   ( 2006 03. 28.  03:46 )
Tisztelt Bochi!
Úgy látom, neked semmi se lehetetlen. Hívd fel Angus Youngot és érdeklődd meg, mikor jönnek legközelebb Magyarországra? Csak ennyi kis semmiség, amit én kérek-;)

Bumeráng
ez jó ötlet!


totadam   ( 2006 03. 27.  17:56 )
Hali, tök jó a műsor. Az még jobb, hogy a műsorrészletek felkerültek a netre, várható hogy a 2005 január előttiek is fent lesznek, jó lenne ha feltennétek az archívumotokból, kösz a válkaszt.

Bumeráng
jó lenne


Phill Rudd   ( 2006 03. 27.  12:18 )
Hello Bochi!Amit ma reggel játszottatok Celine Dionnal (You Shook Me All Night Long), azt az AC/DC Steven Tylerrel is énekli együtt. Tudtátok? Egyszer szeretnék már eljutni egy igazi AC/DC koncertre. Azt kell csak megszervezned, Bochi! Más kívánságom nincs;))

Bumeráng
oké, szervezi


Meleggyerek   ( 2006 03. 27.  10:57 )
Hm Lali!!!
Most szakítottam a barátommal és azt szeretném miondani hogy azt hiszem szerelmes vagyok beléd és kívánlak...
Imádom a szakállad!!!
Szeretettel:
Meleggyerek

Bumeráng
sajnos nincs esélyed, én már meleg sem vagyok!


Jufi   ( 2006 03. 27.  10:01 )
Sziasztok!
Bocsi, Jó a két kormányos elképzelésed csak arra nem gondolsz
hogy hamisitani fogják aq kártyákat mint máshol is és mindig a zt jhasználják ahol jobbak a kondiciók

Bumeráng
ilyenek lettünk, ez igaz!


pinterzoltan15   ( 2006 03. 27.  09:42 )
Sziasztok!

Egyszer álltam a buszon és azt vettem észre, hogy a buszvezető valami iszonyatosan röhög, közelebb mentem és a bumeráng ment én is belehallgattam és elkezdtek potyogni a könnyeim úgy elkezdtem kacagni. Mindenki engem nézett, hogy mi a bajom, aztán a sofőrrel egymásra néztünk és tovább röhögtünk. Egy kis idő múlva egyre hangosabb lett a rádió és egyre több mosoly lett az arcokon, csak így tovább fiúk, nagyon jók vagytok! Szívesen elmennék hozzátok egyszer, mert én is tudok ám röhögni pláne, ha ilyen nagyszerű emberekkel vagyok körülvéve!
Üdv Királyok!
Pintér Zoli üdvözöl titeket Miskolcról
0670/547-2357

Bumeráng
ez nagyon szép jelenet! Betesszük a legjobbak közé!


rugo   ( 2006 03. 27.  09:20 )
Sziasztok
A mai adásban 03.27 én elhangzott egy szines hír, hogy 120 al száguldozott egy mozgi, akinek hiányzott mindkét karja, amitől minannyian meglepődtetek, nos nekme mindkét lábam hiányzik és én is vezetek, nincs ebben semmi különös, ami a 120 at illeti én 180 is szoktam :) !
Megjegyzem vagyunk olyan biztosnágos vezetők, mint egyik másik "épkézláb hülye" az utakon!!!

Bumeráng
büszkék vagyunk rád!


Oconor-Isti   ( 2006 03. 27.  08:34 )
Sziasztok Kiralyok!! Mint ár anyiszor montam Imadlak benetek hallgatni a meloban csak ratok koncentralok ...
Sajan nem reg szakitottam a Barátnömmel 4 évután , :o((( nagyon szomorú vagyok habár tudom hogy úgysem lemnet volna tovább de akkoris hiányzi
,tudom hogy nem lehet erre sem egy elfeljtő zene számot kerni se egy elfelejtő tablette nincsen csak egy jó szót szeretnék
Egy Nagy és szomorú rajongótok Nagyváradról

Bumeráng
elmúlik, és megint vidám leszel!%!


Smpeti   ( 2006 03. 27.  08:26 )
Lali Király! Mikor született a legkissebb gyermeked? Ma már 5.000,- Ft-ért még a kórházi takarítónő sem áll veled szóba, az orvos pláne nem! Tegyél ahoz az 5.000,- Ft-hoz még egy nullát!!! (minimum!)

Bumeráng
1988 ban


Kamkamillo   ( 2006 03. 27.  07:45 )
Na haly kiralyok! Itt stockholmban sajna esik a ho es baromira irigyeg vagyunk, de a kozlekedesben itt nincs komoly fenakadas. Jo a musorotok, csak igy tovabb.Erre jartam fuvarba es a szentesrol szarmazo haveromnak beallitottalak benneteket a netten.Hej do

Bumeráng
hello Stockholm!! :?)


gondine2006   ( 2006 03. 27.  06:12 )
Sziasztok, Jó Reggelt.
Én egy olyan házimozit vettem, ahol nem volt a távkapcsolon ki-be kapcsolási lehetőség, de ami furcsa volt, hogy amikor visszavittem akkor meg sem nézték, hogy mi van a dobozban csak visszadták a pénzt.
Nyugodtan belerakhattam volna az elromlott dvd lejátszot.
Ennyire nem tötödnek vele. Visszi nem visszi, nekik mindegy.
További szép napot.

Bumeráng
kihagytad


x.Buborék   ( 2006 03. 26.  23:31 )
haligali!
a Bochi milyen szabály alapján cenzúrázza a bejövő sms-eket?már küldtem egy párat,de valószinűleg nem voltak érdekesek.végül is mindegy.
van egy nyolc hónapos fiam,ő van a leközelebb a rádióhoz,és ő is kel hamarabb,már lassan megtanulja bekapcsolni,akkor már tényleg veletek ébredek!
puszi a hastokra,átadnád a Vogának is?

szasztok!

Bumeráng
puszi! Bochi önkényesen válogat.


hollandiaivaganycsavo   ( 2006 03. 26.  20:39 )
SZIASZTOK HOLLANDIABAN VAGYOK ES PERSZE ITT IS ELEK ES SOK PANASZT HALLOK A MAGYAR NAGYKOVETSEGROL.MERT AZ IDE ERKEZO FIATALOKAT ARRA BIZTATJAK HOGY NYUGODTAN JOJJENEK MUNKAT VALLALNI .UGYE A KIS BUTAK OSSZERAKJAK A FELRETETT KIS PENZUKET,ES ELINDULNAK SZERENCSET PROBALNI.AMIKOR MEGERKEZNEK ,ROGTON RAJONNEK ,VAGY CSAK EGY PAR NAP ,HET MULVA AMIKOR MAR AZ OSSZES FELRETETT PENZUK ELFOGYOTT HOGY ITT BIZONY NEM KAPHATNAK MUNKAT,MIVEL HIABA VAGYUNK AZ EU BAN ITT MEG NEM SZERETNEK AZ ITT UGY NEVEZETT KELETEUROPAI SOPREDEKET FOGLALKOZTATNI TEHAT MEG NEM KAPHATUNK MI MAGYAR EU TAGOK HOLLANDIABAN MUNKAVALLALASI ENGEDEJT.ES ARRA KERNEM HA IGY LEHET UZENNI RADION KERESZTUL A MUNKAJUKAT NEM IGAZAN VEGZO ILL A SAJAT HONFITARSUKAT FELREVEZETO MAGYAR NAGYKOVETSEGET HOGY LEGYENEK SZIVESSEK HA LEHET NE MONDJAK AZT A HOLLANDIABA KESZULO FIATALOKNAK AKIK A KIS FELRETETT PENZUKET AMIT LEHET HOGY EVEKIG KUPORGATTAK OSSZE,HOGY NYUGODTAN INDULJANAK EL HOLLANDIABA BIZTOSSAN TALALNAK MUNKAT,MERT ITT BIZONY NEM KAPHATNAK ALLAST.KIVEVE A MAGAS BEOSZTASBAN LEVO EGYENEK.VAGY TANULOK.EZT A PANASZT KB A HUSZADIK PORUL JART SZERENCSETLEN ,ES AZ UTOLSO PENZUKET IS ELVESZITO EMBERKEKROL VAN SZO.,SZOVAL NEM IS TUDOM MIT SZOLJAK EHHEZ .

Bumeráng
megtennéd, hogy legközelebb nem csupa nagybetűvel irsz?


nagy zsuzsanna   ( 2006 03. 26.  10:25 )
Bocskor Gábor Úrnak üzenem,hogy nagyon szeretem a müsorát,meg Őt is:))))))
Esetleg nem tudom ,ha kaphatnák egy képet Róla,előre is köszönöm,Üdv.ZSUZSA

Bumeráng
nem lehet, mert odafotózták a Borost is


Csárlíz   ( 2006 03. 25.  23:55 )
Sziasztok! Most láttam először képet Vogáról. Totál ledöbbentem, teljesen máshogy képzeltem el. Sablonszöveg: jó a műsorotok. Bár néha már kicsit unalmas az egyhangúsága, de ettől még jó.

Bumeráng
unalmas az egyhangúsága?


niederkirchner péterné   ( 2006 03. 25.  17:54 )
sziasztok fiuk! nagyon szupik voltatok pénteken ja Gábor boldog szülinapot és névnapot. amugy meg egyáltalán nem volt korhatáros az ajándékaid ismertetése! tők jó cucokat kaptál a Lajoséktól! puszi nektek! Marcsi

Bumeráng
puszi!


Hamel tábornok   ( 2006 03. 25.  16:54 )
Ezen át Bors,Bocskorral lehet csevegni???

Bumeráng
Borossal


Pittuk_a   ( 2006 03. 25.  16:03 )
Szevasztok ! Hát rég nem röhögtem ennyit! A műsorotok mindent megér !
Ro-ból Pitta !

Bumeráng
az bizti!


Vadizsu   ( 2006 03. 25.  15:44 )
Sziaszok Királyok!
Először is köszönöm Nektek a vidám reggeleket!
Most azonban egy szomorkás hír miatt írok: március 20-án eltávozott az élők sorából Magyarország legidősebb embere. Molnár Gergely bácsi- aki a barátnőm férjének a nagypapája volt.
Novemberben lett volna 109 éves,olyan méltósággal halt meg, mint ahogyan élt.A múltkor (kb. 2 hete) hallottam, hogy emlegettétek, így most ezért írtam róla.
No, de nem kívánok hangulatot rontani, hiszen a műsorotok éppen az ellenkezőjéről szól.
Nehéz a hétvége nélkületek...csak a hétfő ne lenne egyenlő a munkakezdéssel is....:-)))
Üdv. mind a háromotoknak! Derűs hetet!
Zsuzsa Szegedről

Bumeráng
Gergő bácsinak legyen könnyű a föld, és reméljük odafönt mostmár végleg boldog!


pomogáts   ( 2006 03. 24.  21:26 )
Egy jó téma a postával kapcsolatban: szerettem volna két kb 25 kilós üzleti csomagot feladni a postán üzleti csomagként ( ez az egyik olyan szolgáltatásuk, amit orrba-szájba reklámoznak mostanában), de nem tudtam, mert nem volt hozzá feladóvény a fiókban. Liderült, hogy már régen nincs és úgy általánosságban hetek óta nincs a postákon és nem is tudják mikor lesz. Felajánlották, hogy a cca. 2500 forintos akció helyett küldjem gyorspostával (saccom szerint lett volna 8-10000). Azért még jó kis balkáni állapotok vannak nálunk!

Bumeráng
alakul a dolog


Név   ( 2006 03. 24.  21:07 )
I like bumerang!This is a god műsör.nagyon álat de a lalikirály kicsit jobb!:D
Csak gondoltam firkantok vmit ide mert friss nekem itt minden

Bumeráng
köszönjük


Szalamandi_01   ( 2006 03. 24.  17:53 )
Sziatok!
Jó volt a reggeli szöveg, a "legszívesebben hallott mondatok nőktől, férfiaktól...", párommal jókat röhögtünk :))
Csak így tovább, és sose komolyodjatok meg, kár lenne :D
Cuppancs

Bumeráng
Cuppancs!


PetiJr   ( 2006 03. 24.  15:31 )
Sziasztok!
A tegnapi napot nem fogom elfelejteni. Remélem máskor is jöttök Kecskemétre!
Boldog névnapot, Bocsi!

Bumeráng
jövünk!


csernusniki   ( 2006 03. 24.  13:38 )
Sziasztok
Szeretnék kérni tőletek remélem egy nem túl nagy kérést.Ha megoldható lenne,mint rendszeres hallgatótoknak küldenétek Szlovákiába egy bumerángos pólót vagy bögrét ill. valamilyen ajándékot?Nagyon megköszönném.Cim:Szlovákia
Csernus Nikolett
Ipolybalog
Új telep 302
99 111

Bumeráng
az az igazság, hogy több tizezer rendszeres hallgatónk van a határokon túl is, ezt nem birjuk pólóval


moto   ( 2006 03. 24.  12:14 )
Heló királyok!Hétfőn utazom Ciprusra!Nem tudom mi a túrót fogok reggelente hallgatni!Nincs a török oldalon véletlenül két ilyen marha mint ti?Dögunalom lesz!Na mindegy!Kárpótol a tenger és a whiskey!Egy év múlva újból az éterben!Szevasztok!!!!!!!!

Bumeráng
kikapcsolódás!


Dani   ( 2006 03. 24.  09:33 )
sziasztok Istenek Nagyon jóa műsorotok kinn is voltam a Pécsi standotoknál piros bézbolsapkában és erősen bólogattam a Borosnak . Nagyon jók vagytok és a Ti műsorotokra ébredek. Egy pellérdi diák . És ha legközelebb megy hozzátok a Winkler Robi mondjátok meg neki hogy van néhány wartburg amit be lehetne mutatni a Totalcarban ! Köszi előre is!

Bumeráng
szivi, és köszi a bólogatást


2gyügyű   ( 2006 03. 24.  09:33 )
Úgy vigyorgok, mit akinek orgazmusa volt az elmúlt 15 percetek után. Lehet vmi ezekben a segédeszközökben! : )

Bumeráng
naugye!


Citrom   ( 2006 03. 24.  09:18 )
2006. 03. 24. péntek, 09:07:41 óra
Kedves Naplóm!

Reggel amikor mentem dolgozni egy csomó ember ott ált a Csonka Templon előtt, mert a villamosból láttam. Meg volt egy hatalmas akvárium szerüség, azt álták körül. Azt gondoltam szabadtéri mise van, de Csilluka mondta, hogy a rádiósok. Vagyis Debrecenből Boros és Bocshkor műsor. Most itt az szól. Helgácska , Jolán és Csilluka meg kiment bámészkodni.
Én mindjárt megnézem az iwiw hu-t. Már több mint ötven jelölésem van és már egészen jól elboldugolok rajta. Pl a Fanta narancs megnyomásával egy csomó ember verzió ugrik ki és azt lehet nézegetni. Frici szerint saccperkábé egy pár százezer ember ott van. Sajnos Kakkuk tizedest és Balatoni honvéd katonatársamat nem leltem még meg.
Mostmár jöhetnének vissza Jolánék, mert kávé szempontjából.

Bumeráng
oké, oké! Lehiggad a beteg!


kisskiralysag   ( 2006 03. 24.  08:48 )
Sziasztok KIRÁLYOK.
Hétfőtől kapcsoljatok maximumra ,mert fél év kihagyás után
ismét bent leszek a szép országotokban.20 kilót kell fogynom?
Ennyit szedtem fel,röhögőgörcsök nélkül.
Kell valakinek átadom..Ok Laci

Bumeráng
köszi,nem kérjük!


Papamaci_   ( 2006 03. 24.  08:45 )
A debreceni trolik nem akkumlátorral mennek, hanem diesel motorral. :) Áramszedőt lehúz és beindítja a motort. Amikor megérkeztek mindenki pánikban volt minden alkalommal, mert nem tudták mi van!

Bumeráng
yesss!


mimitak   ( 2006 03. 24.  07:36 )
Gábornapra!
Annyi minden jót kívántak Néked már a jó Barátok.
Rajtad bizony Gábor, nemis fogna semmi Átok!
Gondolkodom, mit is kívánhatnék,
Valami olyan nagyot, amit nem kívánt még senki,
Már megis van!
Legyen olyan az ÉLETED,
Amilyennek Te akarod.
puszikata

Isten éltessen sokáig!!! - NEKÜNK

Bumeráng
Továbbítva...


kimi999   ( 2006 03. 24.  07:14 )
Hellosztok!!!!!!!!
Boldog névnapot kivánok Bocsi!!!!!!!
Nektek melyik helyszin tetszett a legjobban a mosoly turnéban?
Szivesen megnéztelek volta titeket de suliba kellet mennem.

Hellosztok
Bence

Bumeráng
műsor szempontjából talán Kecskemét volt a leghangulatosabb,pedig az volt a leghidegebb


noevanyi   ( 2006 03. 24.  07:11 )
sziasztok! én híztam a párom mellett 20 kg-t mégis imádott. aztán lefogytam, mert a disznókon hülyén áll a menyasszonyi ruha!
noé

Bumeráng


ocsike8   ( 2006 03. 23.  22:52 )
sziasztok istenek!talán alegrégebbi rajongótok vagyok,mióta a rádiózásban dolgoztok.beleértve a D rádiós multatokat.Szeretném megköszönni nektek amit addig műveltetek.Sok minden jót kivánok nektek ami nem férne ide az üzenetbe.Üdv:Öcsi

Bumeráng
Öcsi! Köszi!


vajdagabor587   ( 2006 03. 23.  22:02 )
Sziasztok!

Keszthelyiek vagyunk, a héten, mikor itt voltatok, sajnos csak igen rövid ideig láthattunk Benneteket, de az is nagyon fenomenális volt. Két csemetémmel sétáltunk, vagy inkább rohantunk arra felé, kis kerülővel az iskolába. Legnagyobb baj, hogy a kemény lelkű pedagógusok egyike sem tekintette kihívásnak, hogy az egész osztállyal kivonuljanak, bár volt rá utalás, hogy néhány osztálynak sikerült meglágyítani a kemény "tanár szívet" Szóval az én kölykeim teljesen szomorúak, hogy nem tölthettek Veletek kicsit több időt, és "letargiába estek", hogy talán már többet nem is jöttök ide a Balaton partjára! Kérlek nyugtassatok meg minket, hogy: ... dehogynem, jöttök még. Különben jelzem: a Csány Iskola tanárai szerintem jó fejek, a lehetőségekhez képest rugalmasak, ezt csak azért írom, mert nem szeretnék igazságtalan lenni. Lényeg, hogy gyertek még!Minden jót Nektek, helló: könyvelő Zsuzsi

Bumeráng
többnyire pedig adunk igazolást is!


pandurok   ( 2006 03. 23.  21:04 )
Sziasztok Bocskorosok!Képzeljétek elvettem a fiacskámnak meglepetésnek,mivel 19 éves lett,egy Xtreme trappista sajtot,mert kíváncsi voltam én is,hogy mi van benne?A fiacskám,mellesleg szereti nagyon a sajtokat! Eljött a nagy pillanat és kibontottuk. Képzeljétek el,hogy egy húsz forintos nagyságú helyen látszott valami az eredeti sajtból,a többi teljessen zöld volt a penésztől, Ennyit az extrém áruról és remélem visszacserélik valami nemesebb penészes sajtra,mert azt szerettjük. Sziasztok!!!

Bumeráng
huhh!


maszat1   ( 2006 03. 23.  20:49 )
Sziasztok!
Fiúúúúk! MIért nincs fönt minden kép a mosolyturnéról? A csütörtöki adásban hallottuk, hogy valaki kúpnak öltözött, azóta a párom azzal nyaggat, miért nincs fönt.
Léccccci intézkedjetek.
Köszike.
Ja, Lajos, a Rólad és Grünről készült dedikált képet még nem kaptam meg. A bibi az én készülékemben van? st1165@freemail.hu
Sziasztok királyok!!!

Bumeráng
maszat! a hiba az enyémben van!


tito1   ( 2006 03. 23.  20:30 )
Szevasztok ISTENEK!!!!!!Fantasztikusan jó reggeleim vannak mióta titeket hallgatlak!!Remélem ez a triumvirátus sokáig egyutt marad.Üdvözletemet küldöm én, és kedves családom Győr mellöl.Mikor jöttök Győrbe?

Bumeráng
idén még


kispok   ( 2006 03. 23.  19:44 )
HALIGALI!!!
Állati jók vagytok.marha jó újras hallani benneteket.
Elvoltam zárva ettol a világtól.
Jó újra rohogve kiesni az ágyból reggelente:D

Bumeráng
jóóóóóóó


lutzgizi   ( 2006 03. 23.  18:02 )
Ugyan már egyszer irtam, de szeretnék legalább egy helló-t kapni hogy tudjam ott vagyok-e mármint a falon. Talán ha lezárul az ezüst-futás, lesz idő, mert én egy l8-i levelet látok utolsónak. Igaz a szemem nem a legjobb. Hát akkor várok! Üdv lutzgizi

Bumeráng
hello


k13131   ( 2006 03. 23.  16:38 )
Cső!Ti minden hállyal megkent ,dörzsölt,rafináltan pimasz,egy ország fenegyerekei,akiket csak istenesiteni lehet.Kérdem én miért kell egy fél év ahoz hogy, választ kapjak tőletek?Tudom sok a dolgotok,de talán besegithetnék.Mennyivel könnyebb lenne nektek Istenek.Hárman párban???hm...Puszi nektek.Julia

Bumeráng
hát azért van dolgunk...


Márti31   ( 2006 03. 23.  16:32 )
Sziasztok. Kérésem lenne felétek. Szeretném a barátnömet megviccelni a szülinapján és ugy hallottam hogy ti ebben tudtok segiteni. Igaz ez?? És ha igen akkor hogy oldhato meg?? Üdv Márti.

Bumeráng
jól ki kell találni


  ( 2006 03. 23.  13:43 )
Sziasztok!

Egy hatalmas problémám lenne, amit ti megtutdnátok oldani!
Kedden (márc21.-én) reggel sajnos egyéb problémák miatt nem tudtam hallgatni a bumerángot, és abből kifolyolag a reggeli ébresztést sem ami azért probléma, mert én kértem a barátnőmnek.
Szal az lenne a kérésem, hogy az ébresztést le tudnám e tölteni valahonnan, vagy eltudnátok küldeni e-mailba, mert számomra rendkívül fontos lenne!!
Előre is köszi a segítséget

Bumeráng
sajna erre nincs kapacitás...


ferryt   ( 2006 03. 23.  13:38 )
Szevasztok királyok!! Nagyon Cool volt kecskeméten a mosolyturné! Remélem sűrübben csináltok ilyen rendezvényeket. További jó szórakozást(rádiózást)!! Üdv

Bumeráng
ferry, köszi!


szky   ( 2006 03. 23.  11:21 )
Hali!Nekem nagyon tetszik a műsor.A mosoly turné pécsi állomásán ott voltam.Nagyon jól éreztem magam,ami viszont nem tetszett hogy Bocskor jóformán ki sem jött az üveg"ház"ból.Ha véletlenül ki jött akkor sem ment oda a nézökhöz,nem úgy mint Boros és A Tanár úr! De azért NAGYON SZERETLEK TITEKET!

Bumeráng
mi is szeretünk titeket!


Thaller Szilvia   ( 2006 03. 23.  11:14 )
Sziasztok! Némtországból hallgatlak benneteket és nagyon jókat szórakozom rajtatok, csak egy problémám lenne a müsorral. Az én ízlésemnek Bochkor Gabi és Voga túlságosan közönséges és olykor ízléstelen. Legalább gyerekek rovására ne poénkodjatok, BITTE!!!! (lásd. pl. pónis-kislány esete a csütörtök reggeli adásban).
Egyébként csak így tovább, sorry az öszinte szóért, csak építö kritikának szántam! Üdv, Szilvi

Bumeráng
szerintem is mind a két emberszabású izléstelen, és bunkó. Csak én vagyok moderátó...


KisKakukkk   ( 2006 03. 23.  10:00 )
Sziasztok!
hetfon Marta neni valami nagyon erdekeset mondott.Szerintem is baromi nagy hulyeseg,hogy az elkobzott cuccokat mind megsemmisitik. Pl. rengeteg szegeny ember orulne egy stift ciponek vagy polonak, ugyanugy a menhelyeken elo allatoknak adhatnak a "ketes eredetu" husokat. Az emberek mar tenyleg nem tudnak logikusan gondolkozni?!

Bumeráng
van ez igy, és eléggé sűrűn!


Gyevibíró   ( 2006 03. 23.  10:00 )
Üdv. a csapatnak!
Én meg úgy választottam munkát, hogy 10.00h-ig ne dolgozzak! :)
De 11.00h-ig sem szeretnék dolgozni, így javasolni fogom úgy 1mill. aláírással nyomatékosítva, hogy a bumeráng 11.00h-ig tartson. Szerintem kezdhet benneteket verni a víz. :)))))

Bumeráng
bevizesetünk


koria   ( 2006 03. 23.  09:39 )
Sziasztok Királyok ,

Budapesten mikor lesztek mosolyogva turnén?
koria

Bumeráng
Budapesten nem szeretnek minket


Rendes   ( 2006 03. 23.  08:48 )
Helló!
Van annak értelme, hogy ide írok?

Bumeráng
semmi


AHALAN   ( 2006 03. 23.  08:46 )
Szurkolok a barátnőmnek, ő a 37-es, ott ácsorog talpig ezüstben... :o)))

Bumeráng
mi is


Raki   ( 2006 03. 23.  06:21 )
Sziasztok királyok:D
A romániából jött sms-eket beolvassátok?
mert ha igen, akkor küldök én is nektek:D
Szuper a müsorotok:(

Bumeráng
persze


Tanita   ( 2006 03. 22.  22:11 )
Hello Fiúk, Lányok!
Légyszi valaki mondja már meg, mi az a csőkutya!
Köszi Tanita

Bumeráng
egy hülye köszönés, és a daxli vicces nevének keveréke


Jasser Arafat83   ( 2006 03. 22.  19:32 )
Szevasztok Királyok! be fogunk titeket perelni, mivel minden második mondatotokban a szexröl van szó. És mivel nincs a müsorotok alatt piros KARIKA ezért megbüntetnek titeket. :D ÜDV: Jasser Arafat (cukrász srác)

Bumeráng
jajjaj!


langer ilona   ( 2006 03. 22.  17:48 )
na sziasztok kösz a jó müsortde nekem most Márta néni e-mail cimére lenne szükségem ma hallgatván müsorotokat adöot egy lökést üe.problémámmal kapcsolatosan .Nem hisztisztem,de megemeltem A HNAGOM ÉS KAPTAM beutalot .Ezt neki köszönhetem,szeretném megköszönnni,mert eddig tiszta hülyénelk néztek.
Voga köszi mert az időnkémnt szemét felháborodásod segitett hogy a fiu unokám helyre tegyem.Sok beszolásod iritált,de norbikámnál bejöttm köszi sok sok köszi .Nehéz elismernem de neked van igazad
Nem akarok fagyizni de hargag atyaként jó tükör vagy.Nagyon jó

Bumeráng
langer ilona! Örülünk, hogy esgithettünk martaneni@slagerradio.hu


tepsifüles   ( 2006 03. 22.  17:43 )
szevasztok !!!!!
ti vagytok magyarország legfrankobb müsorvezetői!!
ugye nem hadjátok abba ezt a sok poén áradatot?? regelente dőlök a röhögéstől ! sokann meg is kérdezték hogy mit röhögök a rádió előtt ?de ti vagytok magyarország koronázatlan királyai Jimmy utánn:))))) cső

Bumeráng
csőőő!


Disztraktor   ( 2006 03. 22.  16:51 )
Hát fennsíges idvezlet tiknektek drága Bumerángosok!!! Végre sikerült összegyűjteni az alkatrészek és beüzemelni a Tesla magnónkat, amit felturbóztunk egyben rádijónak is, és hát csak titeket hallagtunk itt lenn a tanyán, és hát fanok vagyunk ám, csudás a műsor! Eddig mindig levélben küldte el egy városi cimboránk a műsorokat, a postás meg felolvasta, de így is nagyon teccet! Hálánk, tiszteletünk és szeretetünk jeléül felajánljuk a DISZTRAKTOR TÁNCZENEKARTÁRSULAT teljes eddigi munkásságának bárminemű leközölését a rádijóba a http://disztraktor.uw.hu ingyenes ódaról! A legújabb gyémántlemezünk "Vándordal" című balladája pl abszolúte slágerképes, hö-hö! De csak csemegézetek kedvetekre és írjatok tik is a vendígkönyvbe! Maradtva hű hallgatótoknak: DISZTRAKTOR TÁNCZENEKARTÁRSULAT

Bumeráng
szasztok!


Balymaster   ( 2006 03. 22.  15:24 )
Szijasztok királyok!
Van egy -két hozzászóllásom a pécsi műsorról!
Tök jó volt, de ez a kalitka szerintem gáz. TEljesen megszünteti a közönséggel való kontaktust. Meg elég rosszul is volt beálítva. A régi színpados módszer jobb volt! Az is gáz volt, hogy szerettünk egy két perces interjút készíteni veletek a suliujságunkba, de elzavartatok. Na mindegy a cikket így is megirjuk! (www.szechenyi.hu) Mindent összevetve azért jó volt!

Bumeráng
Balymaster... igazad van, de nekünk teljes értékű műsort kell csinálni, akkor a közönséggel együtt fagyunk meg kalitka nélkül. Ráadásul kocepció, hogy a kalitka az autók felé nézzen, mert ők a célközönség. Sajnáljuk, hogy a riport nem jött össze, nekünk nem szóltak


mancsika83   ( 2006 03. 22.  13:50 )
Hello Mindenkinek!
Mostanában elég sokszor hallgatom a műsorotokat, és tényleg jó!Pedig régebben nem szerettem, se Bocsit se pedig L
ali királyt!
De mára már megváltoztak az érzéseim! Király minden!
UI: a múltkor a szendvics kajcsinál kicsit tényleg gáz voltál Bocsi! De felejthető!

Bumeráng
mancsika38! Ez nagy dolog, hogy be mered vallani, hogy megváltozott az izlésed, vagy korábban tévedtél. Köszönjük!


king(a)   ( 2006 03. 22.  11:25 )
Sziasztok! Kinga vagyok Nagyvaradrol. Bar en a mai zene kedveloje vagyok, annak ellenere ngyon szeretem a Slager Radiot. Csak jo dolgokat tudok mondani es nagyon orulok, hogy en is hallgathatom! A kedvencem a Bumerang, mert akarmilyen almos is vagyok reggelente szo szerint:mosolyt rajzoltok az arcomra. Maradjatok mindig olyanok amilyenek vagytok most. Sziasztok!

Bumeráng
maradunk!


hajni 33   ( 2006 03. 22.  09:56 )
Sziasztok !!!!
Amikor csak tehetem halgatlak benneteket . IMÁDLAK GÁBOR !!!
Megveszek a hangodért . Buzerát is csak végetted nézem.Ez van .Jók vagytok ,csak igy tovább .Még több bezsédet , kevesebb zenét .Heloka - pusszancs mindenkinek.

Bumeráng
na


vit   ( 2006 03. 22.  09:47 )
Sziasztok!
37 alkalommal kértem a kívánságműsortól az Ohio-t /Olivia Newton/
Mindig azt mondják,hogy most nem lehet. Ha net-en kérem, senki nem mond semmit, de nem is adják le. Miért van ez?

Bumeráng
mert ők nem szeretzik?


nyuszypuszy   ( 2006 03. 22.  09:31 )
Sziasztok Bumerángosok!
Azért kezdem így, mert az egész stábot IMÁDOM. A szellemességetekkel, közvetlenségetekkel, az állandó jókedvvel. Jelzem 5.20-kor a sláger rádió ébreszt, természetesen a jó zenével. Vanak azonban olyan számok, amelyektől feláll a szőr a hátamon. Ilyen a "kör közepén állok", és a "minden sarkon álltam már" c. slágerek, amik naponta felhangzanak. Igaz mostanában örömmel tapasztaltam, hogy Ray Charlest is játszotok. Sőt valamelyik reggel pont 5.40-kor EDDA helyeett ment KÖSZÖNÖM. MÉG MÉG MÉG. Mégegyszer imádlak benneteket, semmi pénzért nem mennék másik rádióhoz, vigyázzatok magatokra. Üdvözöllek Benneteket egy 55 éves csökönyös hallgatótok, aki a ti terápiátokra gyógyult meg. Köszönöm Nyuszypuszy

Bumeráng
nyuszipuszy! Maradj meg nekünk még husz évig, aztán csinálunk valami ujat!


stofiffie   ( 2006 03. 22.  09:30 )
sziasztok Királyok!együtt érzek a Vogával ...én is jártam úgy (gyrostól ételmérgezést kaptam)...ráadásul pont akkor amikor tablófényképazésem volt:(a szerencsém az volt hogy csak a fényképezés után lettem rosszul!

Bumeráng
érdekes, mert én ugyanazt ettem, és semmi bajom nem volt


Szamanna   ( 2006 03. 22.  09:28 )
Sziasztok Fiúk! Hajnalonta újságot hordok (még akkor is, amikor orkán van és folyamatosan esik a hó, eső), és alig várom, hogy kezdődjön a Bumeráng, mert akkor tök jókat szoktam röhögni. Persze a fülembe van dugva a fülhallgató, és az emberek, amikor jönnek velem szemben, azt hiszik, hogy elmentek nekem otthonról.
Végülis a lényeg, hogy pécsi vagyok, szeretnélek Titeket látni személyesen is, de most éppen a másik munkahelyemen dolgozom.
Üdv., jók vagytok, és remélem még sokáig tartjátok bennem a lelket reggelente!
Mariann

Bumeráng
Mariann! Kár, hogy nem találkoztunk!


nagyadavid   ( 2006 03. 22.  09:04 )
Sziasztok!

Kutatódoki vagyok a Pécsi Egyetemen. A Bocskor beolvasott cikke a vakondszexről nem kamu, de tényleg nem is nagy újdonság. Valószinü azért megy nekik jobban a laborban, mert talán több fényt kapnak, mint őseik a vadonban. Mindenki tudja, hogy mi a különbség egy mediterrán és egy skandináv nő v. ffi szekszuális motiváltsága között. Az állatvilágban a szezonálisan változó szexuális fűtöttséget a napsütötte órák száma szabályozza a legfőképp.
Amugy az országban Pécsett süt a legtöbbet a Nap, és persze a pécsi lányok a legyszebbek az országban.
Sziasztok, királyok vagytok!

András

Bumeráng
András! Köszike! Jó, ha egy szakember megszólal!


totev   ( 2006 03. 22.  08:49 )
Sziasztok!
Amióta megérkezett a slágeres pólóm, azóta abban alszok. Nagyon kényelmes, de egy kis apró hiba van vele, állandóan veletek álmodok :P :-D
Bocsi a leghelyesebb, Vogci a legjobb fej, Lajos pedig egyszerűen nélkülözhetetlen :-)
Puszi

Bumeráng
totev! Köszönjük!


végtelenkozmosz   ( 2006 03. 22.  08:31 )
Bocsi olyan szexi vagy ebben a piros felsőbe!!!

Bumeráng
tuggya


Bonyai   ( 2006 03. 22.  08:22 )
Szeretettel várunk benneteket ma a menzánkon./Tavaly én irtam, hogy nálunk van szarvaspörkölt és kínai csirke./ A mai ajánlatom barackos csirke, de holnap rántott csirke lesz /esélytelen/ mert a másik girostál, aminek óriási sikere van.Üdv:Bonyai Lajos / Tiborc utcai suli

Bumeráng
hujj, sajnos késő...


lola213   ( 2006 03. 21.  21:01 )
Sziasztok nagyon tetszenek a letölthető számok! A felét már le is töltöttem :)

Bumeráng
az jóóóóóó!


niederkirchner péterné   ( 2006 03. 21.  20:23 )
sziasztok szerveztek az idén is voga karavánt? Gábor komoly hogy nem te vezeted már a csáó darvint? de azért a buzera sem semi főleg az est fény pontja KelemenAnna tők ari. ő ténjleg ilyen vagy rájátszik? puszi nektek Lajos jó lenne téged is tőbbet látni a tévében. Marcsi

Bumeráng
Lesz Vogavadászat májusban


door j   ( 2006 03. 21.  17:36 )
Sziassztok Istenek!
Nagyon kerály a mosolytúrné.
Kint voltam Sopronban.
Leautóztunk Szhely-ről.
Csupán érdeklődnék, hogy jövőre áttervezitek-e ugy, hogy Szombathelyre is eljussatok?
Köszi

Bumeráng
persze


Ilci   ( 2006 03. 21.  16:52 )
Sziasztok!!
Igazából nem szeretnék semmit kérdezni, csak elmondani, hogy mikor tehetem(ha nem vagyok lusta )mindig Titeket halgatlak mert nagyon szeretem a müsorotokat.Én egy Erdélyi lány vagyok itt tanulok Magyarországon és örulok, hogy ti nem mondtok semmi rosszat Erdélyrol mert az nem esne jol nekem,Királyok vagytok!! Sziasztok minden jóóót!

Bumeráng
nem mondunk rosszat...


Tücsök   ( 2006 03. 21.  16:44 )
Sziasztok Királyok!
Nagyon király a műsorotok!Mivel koerán kelő vagyok ,mindig Titeket hallgatlak!Titeket nem lehet megunni.
Soksikert a turnéhoz.Üdvözlöm Márta nénit és Üdv nektek is.
Sziasztok

Bumeráng
szia Tücsök!


hofferkarolyne@dunaweb.hu   ( 2006 03. 21.  14:39 )
Sziasztok! Nagyon királyak vagytok. Reggel-mivel állandó éjszakás vagyok-ha bekapcsolom a rádiót és megszólaltok rögtön kimegy az álmosság a szememből. Így végighallgatlak titeket. Felébredés után máris jobb a közérzetem és a hangulatom. Köszi nektek. Üzi vogának: agggyál ki egy jódlis lemezt tuti platina lenne! Csákány

Bumeráng
átadtam


Ash86   ( 2006 03. 21.  13:30 )
Sziasztok Istenek! Keszthelyen láttalak titeket. Mentális orgazmus megvolt. 100%osan. :D Iggen jók vagytok! Lááááááááv

Bumeráng
rendes vagy


Nemo1st   ( 2006 03. 21.  09:30 )
Sziasztok! Nem értem, felnőttek miért használják fel gyermekeiket, h ogy vesenyt nyerjenek! Bár biztos nagyobb szüksége van 1 családnak 1 mosógpre, mint 1 fagyikeverő-melltartós csajnak, de akkor is jobban néz ki!

Bumeráng
na, mind a két érv eszedbe jutott


Musz   ( 2006 03. 21.  09:17 )
Sziasztok! ma reggel hallgatva a Bumerángot felfigyeltem arra, hogy valaki repülővel körberepüli a Földet adománygyűjtés céljából. Nos, van két fiú, akik hasonló célból már 8 hónapja úton vannak a Föld körül, igaz nem repülővel, hanem motorral. Már több, mint 40.000 ezer km-t megtettek. Szerintem érdemes rájuk is figyelni egy kicsit, nem akármilyen teljesítmény már az is, amit eddig megtettek. Köszönöm...

Bumeráng
köszi


Brigi1983   ( 2006 03. 21.  09:12 )
Láttátok az újságban Edina férjét, eddig is akartam Kubába menni. de mostmár belehalok ha nem megyek!! Nagyon szép. Puszi Brigi

Bumeráng
siess! Már csak két fiú maradt!


kis-nagy   ( 2006 03. 21.  08:37 )
Reggel nekem is foltos volt a nadrágom amikor felkeltem és nem jött ki semmivel akkor most mivan velem

Bumeráng
mostmár jó!


Barabás Róbert   ( 2006 03. 21.  07:56 )
Sziasztok Istenek.!
Engem borzasztóan zavar, hogy az egyik politikus is, Istennek hiszi magát, pedig nem az, nagyon is nem. Nekem csak Ti vagytok azok.
Azt kérem Tóletek, hogy egyszer-egyszer szerepeljen Shadows zene is. Gyönyörüek, biztosan tetszene mindekinek.Szavazni azért nem szavaz rájuk senki, mert nem ismerik a mai fiatalok. De Titeket nagyon sok öreg is hallagat Ezt előre is köszönöm. Sziasztok.

Bumeráng
mi sem vagyunk azok, csak néhány hallgató tuzásba esett


oantika   ( 2006 03. 21.  02:43 )
Találtam Edinának két hírt a netten.
A forrás : http://szines.transindex.ro/?hir=6752
Anyaszült meztelen, hetvenéves nénit csíptek el, amint egy autóban, menet közben szeretkezni próbált a vezetővel Olaszországban. A hölgy partnere 11 évvel volt ifjabb, és vérében a megengedettnél háromszor nagyobb volt az alkohol százaléka. A rendőrök azért állították meg őket, mert az autó cikk-cakkban haladt az úttesten. (mti-panoráma)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Eljárás indul egy Drobeta Turnu Severinben dolgozó rendőrbiztos ellen, mert szexuális „ellenszolgáltatást” kért egy lánytól annak fejében, hogy útlevelét hamarább kibocsássák.
Gabriela Motoi elmondása szerint Nelu Budihala először egy más helyszínen kért találkát, hogy megbeszéljék, hogyan juthat gyorsabban az útlevélhez. Ekkor adta a lány tudtára a szexuális igényét is. Gabriela anyja úgy döntött, hogy a 67 éves nagymamát bújtatják álöltözetbe, és őt küldi a lány helyett. Viszont a magassarkú cipőben a nagymama pont a találka pillanatában esett el, így eltörte az egyik lábát. A rendőr rájött a csalásra, és eltűnt. A lány anyja szerint azóta még egyiküknek sem állították ki az útlevelét. A biztost azóta áthelyezték a vasúti rendőrséghez, és Mehedinti megye alprefektusa eljárást kértaz ügyben. (libertatea)
Szerintem beolvasásra érdemes.
Üdv: oantika

Bumeráng
jó sztorik!


Scotch   ( 2006 03. 20.  21:46 )
Sziasztok!
Amikor korán kelek, hogy elvigyem barátnőmet munkába, Titeket hallgatlak. Ma Bocsin (leírva "ch"?) is mosolyogtam ahogy levonta a "téves dátummal" netre tett képek kapcsán a logikus következtetést, miszerint két mobilt.számból meg lehet állapítani, ismeri-e egymást két ember.
Hajrá, továbbra is! Scotch

Bumeráng
ő már csak ennyire okos!


szamóca.mail   ( 2006 03. 20.  21:03 )
Sziasztok Királyok.
A hétfő reggeli műsorhoz: Van Lara Croft vetkőzös Videóm.
Ha érdekel, írjatok!
csá

Bumeráng
bumerang@slagerradio.hu várjuk!


P.Kriszti   ( 2006 03. 20.  20:13 )
Szívélyes udvozletunket kuldjuk Kassáról,minden reggel veletek kezdjuk a napunkat .Szuper a musor !!!!!!!!!Kriszta

Bumeráng
még Kassa is!


Dinó   ( 2006 03. 20.  19:46 )
Hali! Kolozsváron is hallgatnak ám Titeket! Igaz, interneten, de jól megy. Csak kilencre (az nálatok 8) dolgozni kell mennem, s így nem tudlak végighallgatni.... :( Gratulálok a műsorhoz! Régóta ismerem, még a danubiusos időkből, Nagyváradon orrba-szájba hallgattam annak idején... További jó műsorszórást, üdv a távolból!

Bumeráng
köszike!


Órások brillköve   ( 2006 03. 20.  19:23 )
sziasztok Királyok
örülök hogy minden reggel munkába menet halhatlak beneteket
a szomszédom az optikus Dunakesziröl .Egy jó kertipartira hivatalosak vagytok,és ingyenes órajavítást kaptok tőlem míg éltek,a swájci órák szervizében.

Bumeráng
húúúúúú! Kertiparti órajavitással? Remekl! Kösazi!


Judyka1   ( 2006 03. 20.  19:08 )
Sziasztok, azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy néhány hete a mesékről beszélgettetek, és volt egy hallgató, aki azt mesélte, mikor jogi hallgató volt azt a feladatot kapta, hogy a mesékben történteket jogi szempontób kell értékelnie. Ezeket az adatokat szeretném megszerezni. légyszi segítsetek mert nagyon fontos lenne! Esetleg hogy léphetnék kapcsolatba azzal a hallgatóval? LÉgyszi ide válaszoljatok, mert reggel nem mindig van lehetőségem hallgatni titeket.
Köszönöm Judit

Bumeráng
ha a telefonáló olvassa, kérem, reagáljon!


Miya   ( 2006 03. 20.  18:14 )
hy!
ugyebár a mostani tinik többsége nagyon megszerette a Tokio Hotelt!a tv már játsza,de a rádiók még nem!:(
Ti nem fogtok TH számot játszani??jó lenne!végül is így is titeket hallgatlak(van 1 tollam,beépített rádióval,de ezt ne tudja meg senki:D ) !!
Ti megunhatatlanok vagytok!köszy,hogy vagytok!!!!:DDD

u.i.:így már nem is jó a Csáó Bárvin!:D:D:D:D


na by-by:kicsicsillag

Bumeráng
biztos játszuk majd 20015ben


Beelair   ( 2006 03. 20.  18:06 )
sziasztok,csak annyit szeretnék mondani,hogy szomorúan vettem észre, hogy a Mosoly Turné térképén Keszthely kicsit elcsúszott a helyéről.Ha valaki ennyire nem tudja ,hogy merre van ez a város,akkor utána kéne nézni!Szomorú.hogy még Magyarországot sem ismerik.Ugyanis Keszthely a Balaton közvetlen közelében van.

Bumeráng
jujjuj!


zöldszemű Hajni   ( 2006 03. 20.  17:43 )
Hola Tres Dios :D

(Remélem jól írtam :) )
KÖszönöm, hogy legutóbb beolvastátok a havas smsemet. TÉnyleg kutyavilág volt errefelé sajnos. De most már itt a tavasz!!!
Sajnos a soproni bulin nem tudtam ott lenni, mert más elfoglaltságom kiszólított a városból, de lélekben Veletek voltam :D Hallgattalak Benneteket.
Lalkikirálynak üzenem, hogy nagynehezen, de elmúlt a fejfájásom :D Most csak szimplán a tavaszi fáradtság gyötör :D
Ja, és Ruzsa Magdi és AC/DC rulez :D

Besos

La chica les ojos verdes azaz zöldszemű Hajni Sopronból

Bumeráng
ha nem fáj, akkor nincs!


Timcs   ( 2006 03. 20.  17:25 )
Sziasztok! Láttátok a Megasztárt? Tök jó volt! Képzeljétek, a Póka Angéla az angoltanárom volt, és nem is csidekedett vele, hogy ilyet tud. Szerintem nagyon jól nyomja, bár lehet, hogy ez csak ,,ex-tanítványi" ártalom. Jók vagytok, sziasztok!

Bumeráng


cicabogaar   ( 2006 03. 20.  16:49 )
sziasztok! pénteken elromlott a tévénk! (Jóska szerint én voltam, de ez nem igaz) Mostantól ti jelentitek számomra a külvilágot, Persze járok dolgozni, de az nem számít. Minden reggel várom, hogy 5.45 legyen! Holnap megint találkozunk! Cicabogaar

Bumeráng
Cicabogár! Számitunk rád!


djz007   ( 2006 03. 20.  16:24 )
Üdv Istenek. Van egy Rokker Zsoltis Highway to hell és Eye of the tiger zeném. Egyszer érdemes meghallgatni!
Már megpróbátam őket elkűldeni E-mailben, de nem udom, hogy sikerült - e. Ha érdekelne szívesen elküldöm ismét csak nem tudom jó helyre ment e múltkor. Ja és mikor küldjem?

Egy szlovákiai hallgatótok, Dora Zsolt

Bumeráng
bumerang@slagerradio.hu


LauraBiagotti   ( 2006 03. 20.  15:28 )
Pusza nektek! Én egy jó illatú parfüm üzennék nektek!
Nagyon szeretlek titeket hallgatni!:))
Köszike a vidám reggeleket, meg a jókedvet amivel inditjátok a napomat.

Bumeráng
perszehogy szivesen


enor   ( 2006 03. 20.  13:45 )
Sziasztok!
Miért van az hogy a Voga processzort csak a stáblistában emlititek.
Pedig az egyik szinfolt közületek

Bumeráng
mert ez egy nagyon konzervativ szakma, és az a szabály, hogy ha a "márka" Bochkor-Boros", akkor kárt okoz, ha változtatunk.


pustablume   ( 2006 03. 20.  13:09 )
Sziasztok Királyok! Nagyon jó a müsorotok! Ha benneteket hallgatlak, otthol érzem magam, igy nincs honvágyam!

Bumeráng
nekünk is jó, halgatsz minket!


Tomipék   ( 2006 03. 20.  13:04 )
Az MMS játékban minden nap küldtem 3 képet és sose került fel a netre!!! Pedig biztos megkaptátok, mert visszajalzett... Szomorú voltam (ja és szegényebb 1-2 ezressel).

Bumeráng
mi is szomorúak vagyunk, mert -remélem elhiszed - nem áll szándékunkban csalni


betyke   ( 2006 03. 20.  12:35 )
Sorry Fiuk! :( Megtaláltam a live rádiótokat! Boldog vagyok, hogy innen Németböl is hallgathatlak benneteket! További sok sikert az adásotokhoz!

Bumeráng
naugye!


betyke   ( 2006 03. 20.  12:26 )
Sziasztok Fiuk!
´´En németországban élek és nem tudlak benneteket már régóta hallgatni ! :( Mi ennek az oka?? Régebben a "Startlap" oldalán tudtam rátok klikkelni és hallgatni. Ha otthol vagyok, csak benneteket hallgatlak. Üdvözlettel Elisabeth Römer

Bumeráng
www.slagerradio.hu állitólag működik :9


tibi100   ( 2006 03. 20.  12:11 )
Sziasztok Királyok!

Nagyon szeretlek benneteket hallgatni. Volt amikor mentem pecázni kocsival és titeket hallgattalakk, de meg kellett álnom, mert nem tudtam figyelni a röhögéstől az útra.
De megérte, a halak várhatnak.

Egy kérdésem lenne. Miért van az, hogy ha a neten hallgatlak benneteket akkor időben elcsúszás van a rádió adáshoz képest?

Csak agy tovább Tibi100

Bumeráng
mert mindenféle szervereken körberohan az adat a világon


Dodi18   ( 2006 03. 20.  10:05 )
Sziasztok Istenek! Imádlak titeket a bátyámmal aki most épp úton van általában együtt hallgatunk titeket! Király a mosolyturné! Dodi

Bumeráng
kösz


Mariqita   ( 2006 03. 20.  09:54 )
Sziasztok!
Lajos ! Emlékszel még a KISZ KME színháztemében előadott számodra, aminek a refrénje arról szólt, hogy "sam-sem sam-sem, nincs egy vasam sem"? Szép idők voltak. Sajnos 7,30-ra járok dolgozni, s nem tudlak végighallgatni benneteket. Nagyon jó, amit csináltok! Köszi: M

Bumeráng
Mariqita! Azt nem én adtam elő! bár jó poén


silversurfer   ( 2006 03. 20.  09:53 )
Sziasztok királyok!! Nagyon jó a műsorotok, minden nap hallgatlak benneteket,és akármilyen rosszul ébredek mindíg jókedvem lesz ha hallgatlak titeket!!!! Látom fő a kényelem a stúdióban csak nehogy megsüljetek abban az akváriumban ebben a ragyogó napsütésben! További nagyon kellemes napot:))))))))))))

Bumeráng
jó volt ott


gabókaM   ( 2006 03. 20.  09:47 )
Bocsássatok, Filúk, én voltam a hülye. Rámentem még egyszer az oldalra, már látom, hogy lehet szavazni. És biztos csak nagyon illedelmes a program, azért köszönte meg a szavazást vagy ötször... Különben jó Nektek, hogy süt Rátok a napocska, itt jó kis londoni szürkeség... Kívánok Nektek TAVASZI turnét!!!

Bumeráng
natessék! Vlgre nem nálunk a hiba!


lutzgizi   ( 2006 03. 20.  09:45 )
szeretném ha egyszer a bocsi lassan mondaná be a rendes e-mail és sms cimeteket képtelen vagyok felirni üdv Sopronnak

Bumeráng
nahát... bumerang@slagerradio.hu 06-30-3millió


anett0110   ( 2006 03. 20.  09:45 )
Sziasztok!!! Anett vagyok!:)
Éppen most regisztráltam és nagyok örülók, hogy írhatok nektek!:)
Anyukámnak üzenném, hogy JÓ MUNKÁT!!! mert lehet, hogy fáradt!:-) Bocsi TE nagyon vicces VAGY, csak az a baj, hogy reggel akkor mondjátok el a legjobb vicceket amikor indulok suliba 7-00 kor!
ezért azt szeretném kérni, hogy ha fáradtak vagytok a BOROSSAL, akkoris mondjatok már néhány viccet !!! Előre is köszi

Bumeráng
nem lehet, mert bekapcsol a vicc szűrő berendezés!


Entzi   ( 2006 03. 20.  09:44 )
Éljen a Bumaráng! Most itthon fekszek beetgen, közben hallgatom a rádiót..
NAGYON JÓÓÓ! :D Nem rég értem haza a dokitól, és miről lehetett szavazni???

Bumeráng
hosszú!!!


Gyuri_30   ( 2006 03. 20.  09:39 )
Üdv KIRÁLYOK! Néztétek a Megasztárt?Mit szoltok a Ruzsa Magdolnához? Király a műsor!!!!!!!!

Bumeráng
zseni a csajosz!


Eni   ( 2006 03. 20.  09:39 )
Sziasztok Királyok Királya!

Nagyon tetszik,hogy látlak titeket a neten,így sokkal élvezhetőbb a műsor ami 1ébbként is szuper!! Sok Puszi nektek Eni

Bumeráng


bjoco83   ( 2006 03. 20.  09:37 )
Hali KIRÁLYOK!!!
Kecskeméten a körforgalomban találkozunk, mint tavaly???
Üdv: a fekete lovas (bicajos) .

Bumeráng
persze!


gabókaM   ( 2006 03. 20.  09:36 )
Szerintem valaki megbuherálta a szavazást, mert a gépem csak úgy magától megköszönte vagy ötször a Tasszra adott szavazato(ka)t, pedig én don ki hótéra, az öreg alumínium szélkakasra adtam volna a voksomat!!!

Bumeráng
azannya!!!


n.r.zsuzsa   ( 2006 03. 20.  09:25 )
sziasztok! segítsetek, hogy kell az élő közvetítésben a mosolyturnét nézéni. 2 hónapja van netem, most jutottam oda, hogy élőben is szeretném látni a műsort, ha már van rá lehetőségem. mentségemre legyen mondva 53 éves (bár nem szőke) nő vagyok. többször próbálkoztam, és nem sikerült. nagyon irigykedtem a műsorban hallható Verebesre, neki bezzeg!!!!!! köszi puszi zsuzsa.

Bumeráng
ne izgulj, sokaknak nem sikerült


Karmen   ( 2006 03. 20.  09:22 )
Királyok hát ki haány éves egy 18 ves ha 4-6 faszival volt az gáz de ha egy 35 éves az ok! Án speckó 27 vagyok és bruttó 7 netto 5 faszim volt!

Bumeráng
ez jóóóóóóóó!


dianascukor   ( 2006 03. 20.  09:12 )
Sziasztok!Nem tudom hogy emlékeztek - e Bajáról Éva nénire? Ő az én nagymamám!Van is neki egy közös képe veletek ami egy halfőző versenyen készült!Én is meg mamám is nagy rajongóitok vagyunk!Minden reggel hallgatunk titeket!Szuper a műsorotok!Pusszka!Dia és Éva Néni!Bocsi előre is Boldog Névnapot!

Bumeráng
yes


dani13   ( 2006 03. 20.  09:03 )
Nem tudom, a mosolyturné térképkészítője magyar-e, mert Keszthely, Kecskemét és Debrecen helyét rettenetesen ellőtte!!!

Bumeráng
igen, magyar, és előtte!


kinci   ( 2006 03. 20.  08:37 )
Tök jó a müsor! A weblapon lévő képeken nem mutogatnék a helyetekbe,veszélyes lehet mostanság! Üdv.

Bumeráng
sajnso


SzilviNL   ( 2006 03. 20.  08:30 )
Sziasztok,

Imádom a müsort, Hollandiában élek de minden reggel hallgatom a neten keresztül. Kösz szépen.

Bumeráng
szivi


Adrikette   ( 2006 03. 20.  08:28 )
Kedves Lajos! Zürich talán nem volt a legjobb példa, az uniós munkavállaláshoz, mivel Svájc nem tagja az uniónak :-) Üdv. Adri

Bumeráng
bezony, nagy hülyeséget mondtam!!!


Crystalzsolek   ( 2006 03. 20.  08:26 )
Kedves VOGCI! Bokros teendőiden könnyítvén szívesen hangszerelnék neked a 'Na,mi ez'-hez. Írj! Üdv!

Bumeráng
Továbbítva...


Csibike   ( 2006 03. 20.  08:10 )
Üdvözöllek Benneteket!
Nagyon kellemes perceket köszönhetek Nektek! Hosszú heteket töltöttem kórházban, de Titeket hallgatva minden reggelem derűsen indult. Van egy (nálam 5 évvel fiatalabb) öcsém akivel nagyon jó a kapcsolatom. Szerettem volna névnapján (ZOLTÁN) meglepni 1 ébresztéssel. Telefonon történt a kérésem kb.:március 1-én, sajnos nem valósult meg. Számíthatok még a meglepetés-ébresztésre, vagy a süllyesztőbe került.???Nagyon várom a válaszotokat!

Bumeráng
süllyesztő á


Zsocamoca   ( 2006 03. 20.  08:05 )
A soproni Mosolyturnéból az interneten semmit sem lehetett élvezni.

Ugyanis a webkamerák totálisan rossz helyre voltak téve, így eleve nem tudtak normális, értékes képet mutatni, amikor meg lehetett volna végre látni valamit, azt kitakarta a Neteyes logo.

A mikrofonotok totálisan halk volt, alig lehetett hallani, amit mondtatok, a zenét viszont jó hangerővel, jó minőségben lehetett hallani.

Ez a webes videós megjelenés így, ilyen paraméterekkel nem ért semmit sem, semmilyen pluszt nem adott a műsorhoz.

Bár még tart a műsor, azért írtam múlt időben, mert gondolom, majd csak később fogjátok olvasni. :)

És most a közhely, ami rám is igaz: nagyon jó a műsorotok, minden reggel veletek ébredek!

Bumeráng
bocs! Reméljük késő bb rendebejött


Gabetty   ( 2006 03. 20.  07:57 )
Sziasztok! Technikai kérdés: az üzenőfal miért márc 18-i. Azt hittem, hogy ez élő és napi kapcsolat. Hogy van ez?

Bumeráng
nem élő, sőőőt, késő, mert egyx hétig összeomolva állt a gépem


evimeri   ( 2006 03. 20.  07:52 )
Sziasztok! Reggel munkába menet mindíg benneteket hallgatlak a kocsiban. Mivel elég rozoga volt már a rádióm - kedve szerint üzemelt - 3 hete vettem egy új CD-s autóhifit. Egészen 1 hétig üzemelt. A szervíz 3 hétre vállalta a javítást. Azóta nem tudlak hallgatni benneteket és nagyon hiányzik, tetszik a hangotok. Ennyi. Csak így tovább. Sziasztok. Ági

Bumeráng
azannyát a szerviznek!


jfg   ( 2006 03. 20.  06:04 )
jó reggelt!
a pasim elhagyott!
mondjatok má valami szívmelengetőt erre a napra!
de az is jó, ha vmi ütőset játszotok nekem! :)
köszi
:(

Bumeráng
ez volt a legorsszabb pasid!


Szics   ( 2006 03. 19.  23:32 )
Hali Királyok! Nem lehetne, hogy sokkal kevesebb legyen reggelente a hírblokk?!Mert bármennyire is hasznos és információ dús , azért én kicsit sűrűnek érzem...!Szóval nem lehetne lépni az ügy érdekében?Persze tudom, hogy kötnek Titeket a szabályok, de mégis csak a hallgatók éltetnek Benneteket, Ti meg minket, szóval ez egy fura szimbiózis, de nekünk több kell az életbenmaradáshoz!Úgye Bumárengfüggők??!!!!Köszi!

Bumeráng
a szerződés miatt ezen nem lehet változtatni


Zazzu   ( 2006 03. 19.  20:26 )
Sziasztok!

Nagyon jó ez az új honlap, jobban ki lehet rajta igazodni nekünk vakoknak is. Persze, ezt most csak saját véleményem szerint írom, nem általánosítok, de nekem mindenesetre sokkal jobban tetszik.
Köszi szépen!
Banita! Ti is jöttök a turnéra? Valakiknek a lányokat is kell képviselni:)).

Üdv:
Vivi

Bumeráng
Banita is ott vot


remetem   ( 2006 03. 19.  19:20 )
Mi lenne ha egyszer csinálnátok egy műsort a rockról?Légyszi!Köszi sziasztok.számom:06203670237

Bumeráng
na jóóóóóű


Mokand   ( 2006 03. 19.  14:09 )
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges lenne-e, hogy hupikék törpikék dalokat is adjatok néha? Sokan szeretik, de sehol sem hallani. Nem hülyülök komolyan kérdezem!!! De tényleg Pussz

Bumeráng
te tényleg gomolyan kérded!


suse   ( 2006 03. 19.  09:18 )
Amikor a Bumeráng vendége volt Rúzsa Magdi, felénekelte a műsor szignálját. Le lehet-e tölteni ezt a néhány másodperces jellemzöen "ruzsmagdis" produkciót? Köszönöm!

Bumeráng
azt hiszem, egyelőre nem tölthető le


lutzgizi   ( 2006 03. 18.  22:02 )
ha ez az üzenet helye merthogy kezdő vagyok - a csoda WC ről annyit hogy nekem van ilyen alvázmosóm és isteni, előzetes bejelentésre kipróbálhatjátok - na milyen ajánlat? Várom a választ és a mobilotok számát is, mert nem tudom. Sziasztok

Bumeráng
köszönjük, egy alvázért nem boritunk fel egy családi életet )


lelike   ( 2006 03. 18.  14:52 )
Kedves Gábor!
Munkába menet csak a ti műsorotokat hallgatom, szórakoztató bár a koromnál fogva ez meglepő is lehet sokak számára.
Sajnos csütörtökön betellt a pohár, Ki kellett kapcsoljam a rádiót, Nagyon ideges lettem.
Gondolom Gábor Te mint németül tudó tisztában vagy az általános alany jelentésével (man). Sajnos azt veszem észre, hogy a magyar köznapi nyelvben ezt mindinkább áveszi az egyes szám második személyben való beszédmód. ( "Tudod amikor elmész és ott vagy akkor azt érzed.....stb") Nem vagyok pszichológus, de szerintem ennek valami lélektani oka van. Nem csak nálad, mindenkinél. Úgy gondolom divat így beszélni, úgy mint a, "a történet erről, arról szól" szintén divatos megfogalmazás.
Nektek nagy a felelősségetek, hiszen sokan hallgatnak titeket, - és veszik át a beszédstílusotokat. Kérlek változtassatok ezen, a populáris stílus helyett fogalmazatok magyarul, hátha ez lesz a populáris. Köszönöm

Bumeráng
lelike! Többnyire azt a nyelvet használjuk, amit természetesnek érzünk, valamint amit a hallgatóink is értenek. Ebből nem engedhetünk.


PIXEL   ( 2006 03. 18.  11:44 )
Szevasztok KIRÁLYOK!! Mivel reggelenként elég korán kelek mindig titeket hallgatlak. :D Csak egy valamit szeretnék megtudni(amit helet hogy csak én nem hallottam) hogy mi lenne az sms számotok amivel a műsorba lehetnee beírni :D, kérlek írjátok le nekem. Köszönöm szépen CsáCsá :D:D

Bumeráng
06-30-3millió


szocske13   ( 2006 03. 18.  09:38 )
Minden reggel vigyorogva érkezek a munkahelyre,persze ott kis időre rámfagy,de mikor ujra magamba és munkámba roskadok ,tovább folytathatom a már megkezdett vigyorgást...Kösszz

Bumeráng
szivesen


perry   ( 2006 03. 18.  09:35 )
Gabusanak uzenem, hogy a Postakocsit a Sprint egyuttessel enekelte annak idejen Komar Laszlo.
Bumerangnak jo idot kivanok a turnehoz, hogy ne fagyjon be a valagatok!!! Piroska

Bumeráng
eggen


Twister   ( 2006 03. 18.  01:56 )
Sziasztok! Egy kerdes lessz e ujj Baromarcu felteve (mindegy hogy ki valaszol)

Bumeráng
jó kérdés...mi soha nem határozzuk el magunkat előre


joko   ( 2006 03. 18.  00:37 )
Fiuk!!!
Ti bearanyozzátok öreg napjaimat! Nálam is a R. Magdi a nyerő. Találtam egy gyöngyszemet.
Ken Olsen, a Digital Equipment Core számítogépes cég elnöke írja 1977-ben: Nem látom értelmét, hogy miért is akarna valaki otthon számítógépet tartani.
Hááát. Igen.

Bumeráng
mindannyian a jövőbe látunk


stevered   ( 2006 03. 17.  22:39 )
Istenek, nem válaszoltatok. űHétfőn Sopron és keszthely között az egész stábot és persze Titeket is szerettettel vendégűl várlak a zsédenyi Maróthy Kúria Kastélyszállóban egy kávé-üditő-somlóira,
üdv.Igazgató-Vörös István-S te vered.

Bumeráng
köszönjük a meghivást, egyelőre nem tudjuk, hogy mikor és hogy megyünk...


Zazzu   ( 2006 03. 17.  20:46 )
Sziasztok hajnali Istenek!

Szeretettel várunk Titeket Sopronban! A Széchenyi téren lesztek?
Sajnos én suliban leszek, de amíg lehet, hallgatlak Titeket.
Csak így tovább minden áldott nap, nélkületek nem megy a reggel!

Üdv:
Vivi

Bumeráng
ott leszünk!


joy2004   ( 2006 03. 17.  20:16 )
Mostanában miért nincs új Rokker Zsolti letőltési lehetőség?????

Bumeráng
mert az egész honlap átalakitás alatt van


j.tom   ( 2006 03. 17.  19:18 )
Nagyon jó zenéket nyomtok skacok.Mondjátok meg Gábornak és Lajosnak hogy nyomják csak a hülyeséget reggelente mert szétröhögöm magam és igy jobb menni melózni

Bumeráng
oksi


Levy24   ( 2006 03. 17.  17:48 )
Sziasztok!

Mi a véleményetek az itteni utakrol, érdemes ezt megnézni http://www.ciucroadz.go.ro/
Jok vagytok csak igy tovább üdv mindenkinek Levi Csikszereda, Romania.

Bumeráng
többnyire más honlapokat itten nem reklámozunk...


Laca,a sötét taxis   ( 2006 03. 17.  17:31 )
Uram,királyom,életem,halálom kezedbe ajánlom!

Komár Laci a Sprint együtesben nyomatta a Postakocsit.

Üdv:Laca,a s.t.

Bumeráng
ugy la!! tévedénk...


Babus   ( 2006 03. 17.  15:44 )
Sziasztok!

Ha magamat akarnám felébresztetni, felhívnátok, vagy az úgy nem vicces, ha nem aludtam. Nagyon sok vicces dolog történt velem, és én mindent tudok rólam.

Bumeráng
vicces


Dözsö   ( 2006 03. 17.  15:26 )
Sziasztok királyok nagyon jó a műsor nélkületek elunnám magam a melóhelyen szóval tök jók vagytok na ennyi a fényezés kérni szeretnék valamit a Ruzsa Magdi féle Bumeráng főcímet az ímélemre desjeux@freemail.hu küldjétek el ha lehet köszönöm. Ja szerintem a Magdi lesz a befutó (remélem) sziasztok.

Bumeráng
gondoltunk rá, hogy kitesszük...


Nina Mancini   ( 2006 03. 17.  14:26 )
Közismert babona, hogy egy lányt nem szabad körülseperni, mert nem megy férjhez. Nos, itt a XXI. század elején szöget ütött a fejembe, hogy ha a lányom porszívózás közben körülöttem mászik vagy totyog, vesezélyetetem-e ilyesmivel. Nem tudnátok megkérdezni egy "babonaszakértőt"? Köszi!

Bumeráng
nem mert bejönni, mert macska ült az ajtóban


zera   ( 2006 03. 17.  13:43 )
Nagyon jó a műsor!!!
Imádom!
Bochkor a kedvencem. Nagyon édes pasi!
Mikor jösztök Sopronba? Olyan jó lenne, ha egyszer hétvégén lenne itt Sopronban élő Bumeráng. Hétköznap persze mindig akkor dolgozom, amikor party van! :-(

Sok puszi mindenkinek! Csak így tovább!

Bumeráng
hétfőn


dani-01   ( 2006 03. 17.  13:31 )
hello,mi!

Rendben Lajos, akkor majd küldöm, vmikor a hétvégén, de jöv. héten mosolyturnén lesztek, akkor várjak vele?

(ja és ,ha netán olvassa, ki vagy soundattila szentgotthárdról?)

ciao

Bumeráng
okké


0615   ( 2006 03. 17.  12:23 )
Szeva, Istenek!
Jó utat, jó bulit, jó szórakozást kívánok a jövő hétre, Bochi for President, Lali for King, Voga for Ever!
Tamás

Bumeráng
köszike!


Gabusa   ( 2006 03. 17.  10:54 )
Sziasztok! Mondjátok már meg nekem, melyik együttessel énekelte Komár László a Postakocsit? Köszi Gabi

Bumeráng
Scampolo?


Easti   ( 2006 03. 17.  09:19 )
Bozdagonav bácsi. kackac Öreg kecske is megnyalja a sót. ha oroszországban a fokhagyma tölti be a viagra szerepét , akkor magyarországon az erős őrölt paprika. Ha valaki ezel próbálkozik biztos hogy felejhetelen élénye lessz. :-))

Bumeráng
meg ne próbáld!


Garden   ( 2006 03. 17.  08:47 )
Sziasztok! Edina megint eltalálta az időjárást!!! Néha olyan érzésem van, hogy fogalma sincs a felolvasottakhoz...
Hali!

Bumeráng
néha nekünk is


Zsani   ( 2006 03. 17.  08:27 )
Sziasztok!
jó a müsor.
nekem tini koromban nem kellett titkolózni. megoldotuk délután. a szüleim csak azt nem hagyták hogy ott aludjon. azt is megoldotuk :-)
Zsani

Bumeráng
csaltál, mi?


dobosat   ( 2006 03. 17.  08:25 )
A MAI MUSOR ANNYIRA JO HOGY A KOLLEGAK MAR ATJOTTEK MEGNEZNI OGY MINDEN OK E VELUNK ES NINCS E SZUKSEG MENTORE KIRALYOK VAGYTOK=ATTILA-ERDELY

Bumeráng
csók a kollégáknak


Adrika008   ( 2006 03. 17.  08:24 )
Sziasztok királyok!!!
Ezt muszáj beolvasnotok!! üzenem Hajdúnánásra anyukámnak Szűcsnének és apukámnak Szűcs Imrének hogy soha ne haragudjanak rám mert én nagyon nagyon szeretem őket és ők a világ legjobb szülei!!! puszi nekik és nektek is! Adrienn
Adriennn

Bumeráng
Adrienn biztosan valami nagy disznóságot csinált


Ridi   ( 2006 03. 17.  08:22 )
Sziasztok!
Szerintem a tini lányok nem szivesen szeretkeznek otthon, mert lelkiismeretfurdalás miatt nem igazán tudják átadni magukat partnerüknek. Ja és mi van, ha a szülők helyett a kistestvér jön haza a suliból!
Nagyon klassz a műsorotok!
Hajrá!

Bumeráng
jó érv


Dugarelly   ( 2006 03. 17.  08:08 )
Hali! Mondjátok be légyszíves, hogy a Hegyalja Népi Együttes szeretettel várja ma este táncolni vágyó fiatalokat a Sátoraljaújhelyi Művelődési Központ pódium termébe!
Köszi! A táncos aki táncba akarta vinni Márta Nénit! (És nem vagyok bajuszos)

Bumeráng
egyúttal valami nincs eladó?


Hótündérke   ( 2006 03. 17.  07:55 )
Sziasztok Istenek!
A Mátrába indulunk sielni,tudnátok segíteni,hogy milyen útviszonyok várhatóak?
Ezer köszönet!
Hótündérke

Bumeráng
havas


Dubčekova   ( 2006 03. 17.  07:50 )
Sziasztok!
Reggel azt hittem szívinfarktust kapok amikor láttam hogy hullott a hó. Az erdész a medve után nézhetne! Nem? Szerintem megdöglött.

Bumeráng
kész, már csak egy bunda


stevered   ( 2006 03. 17.  07:44 )
Sziasztok Istenek, a 84-es úton Sárvár és Bükfürdő között félúton van a Zsédeny nevű kis falu.Utbaesik akár hétfőn, akár bármikor Sopron és a Balaton között Nektek.Ha erre jártok, ugorjatok már be a zsédenyi Maróthy Kúria***Kastélyszállóba - én csinálom itt a bulit- és legyetetk bármikor a vendégeim.Akár a stábbal is bejöhettek egy kávéra és somlóira pl. hétfőn.Nézzetek meg ha akartok a http://www.marothykuria.fw.hu weboldalon. Sziasztok Vörös István igazgató - Stevered

Bumeráng
hááááááát...van repülőtér?


kalmarsweden   ( 2006 03. 17.  07:40 )
sziasztok nagyon jó a müsorotok sokkan hiányolnak itt Svédországban beneteket köztük én is van valami hasonló svédül de az ássz ti vagytok csak mondjátok meg má hogy lehet benetekett felhivni innen alig kerül pénzbe monjuk én lennék a MAGyar Viking aki annak idején ide tévedt heheheh azóta keresem a kijáratott de itt mindenhol csak viz van üdv nektek kalmarsweden@hotmail.com

Bumeráng
+36-1-888-3000


zozo_oh   ( 2006 03. 17.  06:57 )
Tudom hogy működik a citrom illatú kukaszagtalanító, volt tegnap este a hírekben.: a kukából negatív töltések szabadulnak fel a szagtalanító meg pozitív töltésű és így megköti a negatívat, így nem lesz szagos a kuka!!!::D

Bumeráng
igen!


bugyli   ( 2006 03. 17.  06:54 )
Meggondoltam magam! Inkább nem irok semmit. Tajdonképpen nincs is mondanivalóm, csak megtiszteltetésnek gondolom, ha megoszthatom gondom bajom a világgal a bumerang üzenöfalon keresztul. Most h nem irtam semmit, megragadnám az alkalmat és üdvözlöm a legjobb rádiosokat, s a csodálatos edinát. Bocs h nem irtam semmi értelmeset!

Bumeráng
ennyi elég


barny1   ( 2006 03. 17.  06:39 )
Sziasztok Istenek...Király a műsor...Jól indult veletek a napom és végre rájöttem miből fogok ezután élni....Bizonyítékok hiányából...:) Csak így tovább....

Bumeráng
ügyes! Elég nagy csapat él már ebből!


Giulty   ( 2006 03. 16.  16:00 )
Sziasztok! nagyon király a műsor, és a megaparty is szuper 3 éve mindig kint vagyok. állati jó és ti is. üdv egy rocker csaj!

Bumeráng
szevasz rocker csaj!


Peter Pan   ( 2006 03. 16.  12:43 )
Bumeráng
ez remek...és hol hallgatsz?

Hat a radion eleg nehez lenne....ezert csak a net marad, de valamiert az oldalatokrol nem tudom megnyitni, de hala istennek , hogy megteremtette a surfmusic.de -t.....igy minden nap hallgathatom.

Bumeráng
Peter Pan! De mely táján a világnak?


kimi999   ( 2006 03. 16.  11:11 )
Hellosztok!!!!!!!!
Halottam hogy pénteken jöstök Debrecenbe és tudjátok én is ott lakom,nagyon szeretlek titeket ezért szeretnék kérni tőletek egy autogaramott ha lehet .Nemlesz otthon senki de a postaládánkba bedohatnátok megmondom hol lakunk és ha lehet hozzatok már.
Debrecen,Vezér utca 29 és ha bejuttok akkor a Bakos Lászlo potsládájába tegyétek be,(ott van balra ha bementek a potaláda)
Előre is köszönm
Bence

Bumeráng
hogy te milyen rendes vagy!!! Sajnos azonban nem hiszem, hogy lesz időnk házhoz menni!


Nixus   ( 2006 03. 16.  09:40 )
Hali! Mártanénei levelével kapcsolatban! Én németországban élek, s a 2004 évben nagyon alacsony álltalányt fizettem a villanyra, ennek eredménye 280€ mínusz! Elösször kaptam egy elszámolást. Nem fizettem fél évig, akkor kapta egy értesítést, miszerint kedves Ügyfelünk bizonyára megfeledkezett a fizetési késedelméröl! ugyanezt a levelet még vagy 5 ször megkaptam mire egy ügyvédi iroda írt, hasonlóan kedves stílusban, kamatok nélkül csak legyek szíves fizessem ki! Most megeggyeztünk, hogy részletekben fizetek és minden részlet után hosszas hálálkodó levelet, kapok, melyben köszönik,hogy átutaltam a nekik ,amúgy jogosan ,járó összeget! Na ilyen levéltöl nem akad el senki lélegzete magyarországon! Amúgy örüök, hogy reggelente feldobjátok a napomat!!! Üdv Nixus

Bumeráng
a STÍLUS!!


Papyboy   ( 2006 03. 16.  09:40 )
Egy Manta és egy Porsche egymás mellett megy az autópályán. A Porsche elkezd gyorsítani 120-ról. Manta a nyomában. Porsche eléri a 160-at, a Manta ott van mellette... Porsche eléri a 200-at, majd a Mantás átordibál: "Ismered a mantát?"
-Igen, de miért ? - kérdi a Porschés.
-Meg tudnád mondani nekem hogyan kell második fokozatba rakni ?

Bumeráng


soundattila   ( 2006 03. 16.  09:11 )
melegszik az idő :))nálunk itt melegebben esik a hó :)amúgy szállingozik de bizzunk a változásban szentgtotthárdról jelentkeztem:))) jó müsort nektek

Bumeráng
a jó meleg hó nagyon egészséges!


feketeember   ( 2006 03. 16.  08:54 )
joregelt,tegnap delutát fel mentem a köszpontba hát senki sehol,mitha kihalt a város az emberek ném felvonultak hanem el vonultak de hova.

Bumeráng
kokárdáztak!


perry   ( 2006 03. 16.  08:50 )
Sziasztok! Hallottam az eloadast az amerikai super-wc-rol. Valami ilyesmihez volt kozom nem is regen. Egy "elegge" gazdag csaladnal, ahol az ajtotol fogva a villanykapcsoloig minden beszel es cselekszik, a wc sem volt kulomb. A kulonfele mozgasok es fenyjelzesek utan mar kisse felenken ultem ra- mivel nem voltam biztos mi fog most tortenni velem ..[nem nevetseges? egy egyszeru wc-n!] aztan a hidegvizes bespricceles utan mint az orult ugrottam le rola. Aztan a wc meg tovabb csinalta a dolgat en pedig ott alltam befejezetlenul. El telt egy kis ido mire en is mertem csinalni a dolgomat! Orult amerikaiak!!!!!!! Minden jot nektek. Puszi Piroska

Bumeráng
Piroska! A korral haladni kell! Mostmár tangába is épitenek vécét!


Phlox   ( 2006 03. 16.  08:42 )
Sziasztok!
Szívesen meghallgatnék egy WERK-et rólatok. Milyen kézmozdulattal csitítjátok el a Vogát? - Mit mutogattok ha valaki hülyeséget beszél? - Hol tartjátok a reggelit? stb.

Bumeráng
ezt inkább nézni kéne!


KGB   ( 2006 03. 16.  08:36 )
Sziasztok !
Szerdán Márta néni beszélt a dvd-kről. "Sikerült " vennem a Tescoban egy angol nyelv dvd-t. A tájékoztató szerint szavakat,kifejezéseket tartalmaz a mindennapi tanuláshoz. Ehhez képest csak egy benutató reklámanyagot tartalmaz a kiadó termékeiről :(((

Bumeráng
azannya! de legalább angol?


Jencike78   ( 2006 03. 16.  08:28 )
kb 850 km re vagyok toletek de renszeres halgatoja vagyok a bumerangnak nagyon szeretem a musorotokat

Bumeráng
Jencike 78 rulez!


bigface   ( 2006 03. 16.  07:59 )
Robi a KIRÁLY!

TotalCar forever!!!
:-))

Bumeráng
azaz!


Bigdog   ( 2006 03. 16.  07:57 )
Hello alegjobbak ti vagytok,soha ne adjátok fel!
és légyszi kicsit többett legyetek a studioba,
ez Bocsinak,Borosnak,és Vogrének szól!
nagyon jók vagytokmajd minden reggel be brunyálok,
a röhögéstől,rajtatok annyira jók vagytok.Csak így tovább,
sok sikert kívánok a jövöben is hello tisztelettel Big dog!!

Bumeráng
minden reggel bebrunyálsz? Ez azért nem csak miattunk lehet!


Mucuka   ( 2006 03. 16.  07:56 )
Sziasztok! Ez a téma nem tudom, hogy Nektek érdekes-e. Azt szeretném tudni, hogy miért kell megsemmisíteni az ismeretlen eredetű husokat ( amiket mostanában fellelnek ), miért nem lehet, amennyiben valóban necs semmi bajuk, állatkerteknek, állatmenhelyeknek odaadi? Ezek az intézmények köztudottan nehéz helyzetben vannak, bizonyára nagy segítség lenne számukra. Üdv Mindenkinek, jól kezdődik veletek a nap!

Bumeráng
ezt mi sem tudjuk...


Jencike78   ( 2006 03. 16.  07:51 )
Sziasztok Jencike vagyok Erdelybol irok az interneten halgatom a musort
nagyon jo a bumerang nagyon szeresuk it is csak igy tovab

Bumeráng
Jencike! Ez nekünk is jó érzés!


joko   ( 2006 03. 16.  07:42 )
A hosszú élet titka: Nőbe, lóba sose bízz!

Bumeráng
ye ye


ZeKe^   ( 2006 03. 16.  07:40 )
Sziasztok Királyok! Amikor csak tudom hallgatom a Bumerángot, nagyon király! Csak így tovább!

Bumeráng
igyexünk


Peter Pan   ( 2006 03. 16.  07:25 )
Sziasztok.
Vegre Tudlak mar titeket itt is hallgatni (Newcastle).
Az elso elmeny mar meg is volt. Az egyik vendeghazaspar a hotelban ilyedten neztek vegig, ahogy lilara rohogom magam a recepcios pult mogott a szamukra erthetetlen szovegen, es osszecsuklok, mint egy fregoli.....pedig csak egy par smst olvastatok be.....es innentol kezdve minden hetkoznap ez lesz :)

Bumeráng
ez remek...és hol hallgatsz?


zsike1   ( 2006 03. 16.  06:56 )
Sziasztok. Jó reggelt.
A melóhelyemen egész nap Titeket hallgatunk, szuperek vagytok.
Csak így tovább.
Puszika mindenkinek
ZSÉÉÉ

Bumeráng
remélem azért a meló is jól megy


Kicsi Rygó   ( 2006 03. 16.  06:54 )
Sziasztok Királyok!
A multkor tetszett az ac/dc "Voga kocsijából", ORDÍTOTT A KOCSIBAN!!! de szerintem a legjobb a "You shook me all night long".
Egyszer majd ezt is bemutathatnátok.
Király a műsor, így tovább!!!

Bumeráng
semmi gond


vicana   ( 2006 03. 16.  05:57 )
Nem tudom ki a zenei szerkesztő, de ezúttal csókoltatom!!!!
A reggel hatos Queen szám bearanyozza a napom!!! Köszi!!

Bumeráng
mi is!


gyufika   ( 2006 03. 16.  05:39 )
Szevasztok!
Nem tudnátok nekem elküldeni a Lali király főcímzenéjét a gyufi102@gmail.com címre?Sirályak vagytok!Így tovább!
Üdv:gyufika

Bumeráng
Továbbítva...


slagerfun   ( 2006 03. 15.  18:08 )
Üdv! Kár hogy nincs kisebb városokban is Mosolyturné! Lemaradok róla! : ( Hát akkor marad a rádió! : )

Bumeráng
vagy egy haverod áthoz kocsival...


nikol18   ( 2006 03. 15.  16:21 )
Nagyon birlak tikteket sracok a telefon szamom meg adom alkalmattan hivjatok fel.a telefon szamom:0908378698

Bumeráng
hivja fel valaki!


matejka86   ( 2006 03. 15.  13:29 )
Sziasztok!
Királyok vagytok, minden reggel titeket hallgatunk a koiban,csak nem értem miért nem lehet Syriust kérni a slágeren? szerintem az egyik legjobb magyar zenekar volt, kérlek ha lehet játszátok a dalaikat!
Üdv: Máté

Bumeráng
mert csak


salap   ( 2006 03. 15.  12:32 )
Sziasztok!
kb. 3hete nyertem István Danitól 4db mozijegyet,és 2db Deep Purple koncertjegyet.A koncert király volt köszi szépen.De a mozi jegyek sajnos nem jöttek meg...Jó a műsor igy tovább

Bumeráng
aztán ehhez mi köze a Bumerángnak? He?


kattis   ( 2006 03. 15.  09:22 )
Sziasztok!
Kérdésem a következö: van-e lehetöség a neten szóló slégerröl cd-re felvenni a müsort/számokat?
Lassan 2 hónapja tudla hallgatni benneteket, nem is hagyom ki 1 nap sem!!!!
Köszi

Bumeráng
semmiképp ne hagyj ki egyet sem! Biztos fel lehet venni, de árulni nem szabad+!


husiego   ( 2006 03. 15.  09:15 )
Kedves Bocsi és Lali!
A tegnapi adásban (03.14) beszéltetek a vagina parfümről. Nekem nagyon tetszett és az lenne a kérésem, hogy be tudnátok rakni ezt a beszélgetést a letöltések közé? Szívesen meghallgatnám.
Előre is köszi!

Bumeráng
én kimentem a stúdióból, és nem is érdekel! Pfúúúúj!


Oconor-Isti   ( 2006 03. 15.  07:19 )
SZIjatok KIrajok Tom hogy ma nem dolgosztok..de akkor mee van kiteva hogy"most abumerabgot hagatod"mindig erdekel hogy kia vezeti az adast es most honet tugyam..:(( .a nevet igen de kepet nem latok rolla:((.
Addig is kellemes pihenest nektek es felvonulast:))
Itt Erdeyben is nagy a zurzavar..de Remelem SZekely honfitrasim nyukton maradnak es nem lesz balhee Marosvasarheyen.
isti Varadrol

Bumeráng
mi is reméljük!


ve8   ( 2006 03. 14.  23:40 )
Lajos lécci röviden válaszolj!!Köszi)))

Bumeráng
szó sem lehet róla!


Tunde-nl   ( 2006 03. 14.  22:03 )
Sziasztok!Csak egy kerdes,...Miert nem mukodik a neten a radio elo adasa?

Bumeráng
mert csak nagyon komoly esetben


dani-01   ( 2006 03. 14.  21:00 )
Üdv Lajos!

Ha nekem is van egy, a szalacsihoz, meg "baromarcú"-hoz hasonló- hanganyagot, akkor küldjem a bumerang e-mail címére? (az anyag tartalma: egy idősebb- kicsit részeg- embert kérdezgetnek a fiatalok a kocsmában,...) talán hasznát veszitek:)

üdv:Majczán Dániel

Bumeráng
küldjed!


niederkirchner péterné   ( 2006 03. 14.  19:54 )
Sziasztok nagyon szeretlek beneteket halgatni,tők jó hogy amit csináltok azt élvezettel teszitek. azért egyre kiváncsi lenék hogy sosem volt még ketőttők kőzt konfliktus? az Edinát is nagyon szeretjük jó beneteket hallgatni, reggelente amikor dolgozunk legalább feldobjátok a hangulatot! sziasztok jók legyetek. marcsi.

Bumeráng
Kettőnk között? Dehogynem! Üvöltöztünk!


tibi1981   ( 2006 03. 14.  09:48 )
Sziasztok!
Szlovákiában van tokaji borvidék

Bumeráng
igen!!


Czuprák Tibor   ( 2006 03. 14.  09:41 )
Helló Bumeráng!
Már régen akartam írni nektek,dea telefon fél éve foglalt.
Nem igaz ,hogy mi szerkesztjük a zenét,miért hazudtok!
Csak azt játszák le amit Ti akartok.
Millió sok jó szám van amit egyáltalán nem megy nálatok.
Nem igaz.hogy egy Slade,CCR.Aphrodite Child stb.nemfér
bele.Minden együttestől csak egy számot nyomtok,ez katasztrófa.

Bumeráng
BIZONY, HAZUDUNK!


daniko   ( 2006 03. 14.  09:40 )
Szia Lajos !

Márta néninek és az üres CD tokot vásárlónak üzenem én is jártam így , de nem hagytam magam :-)))) Felhívatm a gyártó céget és elmondtam a problémám, az üres tokot el kellett küldenem a cég címére ( természetesen saját költségemen ! ) és kb 2 hét múlva megjött a film is tokostól !!! Szóval a gazdaságos ..multi sem mindíg gazdaságos. Üdv daniko

Bumeráng
köszi, ez vigasztaló legalább!


Annamária   ( 2006 03. 14.  09:36 )
Sziasztok!
Eddig is nagyon elégedett voltam veletek, de most kellemesen megleptetek. Nem csak műsorilag, hanem adófogás szempontjából is messze lepipáljátok az összes többi rádiót! Kint voltam Graz-ban és csak a Sláger rádiót lehetett fogni majdnem Graz-ig! Fantasztikus volt, hogy még odakint is tudtalak titeket halgatni!
Köszönöm! Üdv mindenkinek: Ancsa

Bumeráng
Ancsa! Csak utánad mentünk!


akita.atika   ( 2006 03. 14.  09:35 )
Sziasztok Istenek! Kedves Gábor!

Azzal kezdtem a legelején, hogy sok dolgot sikerült már megoldanom, de többet nem.
Igen, a legtöbb dugó egyszerű tervezési vagy forgalomszervezési hiba.
Úgy gondolom a ti hatáskörötökbe és kapcsolatrendszeretekbe beleférhet az, hogy segítsetek nekünk valahol (GKM, UTINFORM, FÖVINFORM, stb …) megteremteni egy honlapot vagy egy honlap fület.
Itt lehetne felhívni az illetékesek figyelmét az autósbosszantó tervezési, vagy szervezési hibákra.
Gondolom ti is közlekedtek pesten és nap, mint nap találkoztok ezekkel a problémákkal.
Balu kapitányt sokan ismerik, de ennyire sokan nem.
Mindenesetre köszi a lehetőséget.

Sziasztok. Üdv.: Balu kapitány (Ja, egyébként én vagyok az, aki megszervezte a „repteresek” ajánlatát az özönvíz utáni újjáépítéshez.)

Bumeráng
csodálkoznék, ha nem találták volna már régen ki ezt...


Robbie   ( 2006 03. 14.  09:34 )
Mi bajotok a kiskőrösi kannás borral??? :-)

Bumeráng
semmi!SEMMI!


csabbika   ( 2006 03. 14.  09:33 )
Szevasztok. lehet még titeket nézni élőben?

Bumeráng
talán a tuirnén?


szab i79-ből   ( 2006 03. 14.  09:28 )
sziasztok!
miért van az hogy a teljes bumeráng csapatról nincsenek képek a honlapon vagy bárhol máshol?nem mondom ti is (bocsi és lali) jól néztek ki de kiváncsiak lennénk a többi arcra is!

Bumeráng
majd a mosolyturnén csinálunk csoportképet


Kármán220   ( 2006 03. 14.  09:20 )
Üdv Bocsi Voga és Lali királyom!

Tegnap olvastam a Lalikiraly.hu-n, hogy én nyertem a fődíjat.
Szombaton a műsoridőpontban vehetem át?

......Ez komoly??

Üdv: Kauker Márton

Bumeráng
KOMOLY!!! Hozod a képet bekeretezve, és kapod a mobilt!


MaDaLeZu   ( 2006 03. 14.  09:19 )
Eljöhetnétek az északi Komáromba is Ti Révkomáromnak híjátok
hibásan, déli része az Komárom újváros, ha átakartok jönni megszervezem.
A Klapka szobor mellett bohockodhattok jó értelemben.
Van valami anduli kisugárzásatok, nem tudom pontosan behatározni,
de jó amit csináltok, talán ősigéni, ősikisugárzás ősierővel megáldva.
Jó egészséget kívánok

Bumeráng
az ősigénből annyi van még spájzban...


joko   ( 2006 03. 14.  09:15 )
Jasser Arafat83-nak. Ha a szabo azt mondja, hogy azért feslik szét az öltönyöd, mert az új cérnák már nem olyan jók mint a régiek és gyorsabban is kell varrni, mert a piac ezt diktálja, te talán elfogadnád ezt a választ? Ja, és itt szemben van egy karosszériás mühely. A srácok 10-14 órákat dolgoznak minimálra bejelentve!
Most olvastam:
Tudományos előrejelzás a rádióról 1920-ban.
A drótnélküli zenedoboznak (rádiónak) nincs kézzelfogható kereskedelmi értéke. Ki adna pénzt azért, hogy személytelen üzeneteket küldjön az éterbe?

Bumeráng
nagyon tudjuk a jövőt!


Anima   ( 2006 03. 14.  09:11 )
Sziasztok Istenek!
A vasárnapi "Gagyi lovag" c. filmben magyar, címeres zászló volt a várfalon a kivégzéses jelenetben.
Vajon itt forgatták, vagy?

Bumeráng
nem, de volt zászlójuk


bkpipa   ( 2006 03. 14.  09:10 )
Az EURO-t több helyen nyomják és az adott hely jelképeivel. és az értékjelölés közös
Sziasztik Istenek

Bumeráng
az aopró


melinda0916   ( 2006 03. 14.  08:57 )
Sziasztok. Nagyon királyok vagytok. Minden reggel veletek ébredek és hallgatom a hülyeségeiteket. Nagyon szeretlek titeket, főleg a Bocsit!!Nagyon jó fej csávónak tartom és még jól is néz ki!!!
Alig várom h jövő hét szerda legyen és végre Pécsre gyertek!! Egyébként hol lesztek?
Puszi nektek!!
Nagyon jók vagytok csak így tovább!!!

Bumeráng
BEMONDJUK HOLNAP, MEG PÉNTEKEN IS!


Oconor-Isti   ( 2006 03. 14.  08:47 )
Hojj Kiralyok..
Teh mond ma meg nekem mia szoszert emlegetitek anyit ,azaz Bocsi ,Peris Hilktont mi joo bennne? Ep most nesztem meg egy albumot rolla..sot kb 100 kepet de szerintem 1000szamra talassz ien szoke csontcicat a plazakban ?
Azert Gabor izleset egy kicsit tobre ertekeltem..de az en Bartnom sokkal jobb formaju mint O,
U.I Letszives Gabor ne eroltesd az Izelsed masokra..meg no etren sem,Me ha Peris Hilton a teh "izlesed" szar lehet neked(Dobo Kata jobb!!!!)
jah es ELjen a BUMERANG!!!!!!!!! Erdelyben is :)))!!
cso kutya

Bumeráng
hojjj... sajnos alig érteni, amit kirsz,de hojjj!!!!!


zsiga1969   ( 2006 03. 14.  08:27 )
Szervusztok! Gratulálok a műsorhoz. Már hallgatótok voltam a D rádiónál is. No.1. vagytok a nagy Magyar éterben.

Bumeráng
gyere velünk mindig! Akkor is, ha maradunk!


tilva   ( 2006 03. 14.  08:26 )
Sziasztok

Régebben egy kis boltban dolgoztam,amikor bejöttek a z öregasszonyok volt olyan pöndölygőz hogy majd el ájultam.Na abból lehetett volna parfümöt készíteni.
üdv tilva

Bumeráng
hm


apoca   ( 2006 03. 14.  08:26 )
szerintem az illatok nem csak személyhez köthetö.hanem régi elfeledett emlékekhez,pl. gyerekkori emlékekhez is .amikor valahol azt érzem,hogy egy kéményböl olyan füst jön ki amin erezni lehet hogy fával tüzelnek akkor mindig romantikus ,családias érzés fog el.lehet hogy azért mert vidéken nöttem fel és ebben a nagyvárosi életben ez ritka.

Bumeráng
ez is igaz


zsizsika   ( 2006 03. 14.  08:26 )
Nekünk van egy fehér pulink. Akkor az is hungarikum? :-)))

Bumeráng
teljesen...


zsiga1969   ( 2006 03. 14.  08:22 )
A baba illattól nincs jobb a földön. Magadhoz ölelni egy kisbabaát és érezni a babaillatot attól nincs jobb. (és nem vagyok pedofil csak egy apa)

Bumeráng
bezzony!


MaDaLeZu   ( 2006 03. 14.  08:07 )
Hai
A Hungarikum "Hungariság" tele van -ció,-mus,-kus,-ta latin eredetű
vögződésekkel, szerintem
a "barátság" szavunk lehetne barátmus
a "szépség" - szépmus
szerintem a magyar nyelvet egy az egyben meg kell reformálni "tökéletesíteni" időben és térben, mert az imicsünk tüdei csipes
világunkban existenciálisan no toleráCIÓval szuperál,
másképpen tökéletesíteni kell a magyar nyelvet ma és azonnal, mert
jellemképünk mai számalkatrészi világunkban itlétünk a másság
elfodadásával párosul.

Bumeráng
szerintem pedig engedni kell organikusan fejlődni


Csoki bá   ( 2006 03. 14.  07:57 )
Sziasztok!!!
A hungarikumra= Utazás és turizmus szakon tanulok! A tanár a hungarikumhoz egyfolytában a Gulash-t és a Zigauner musikot említi!! Csoki bá

Bumeráng
mindenki másképp csinyájja...


gerrard29   ( 2006 03. 14.  07:48 )
sziasztok
mi van akkor ha Rubin azt mondja magáról,hogy ő nem Magyar!?
akkor is Hungarykum??

Bumeráng
Rubik


MaDaLeZu   ( 2006 03. 14.  07:45 )
Hungarikum ez nem magyar szó
nem lehetne inkább tudni beszélni a magyart
mondjuk "Magyariasság"

Bumeráng
nem kell mindent túlforditani


H_Zsolt   ( 2006 03. 14.  07:25 )
Tudtátok, hogy az olasz tészta magyar gabonábol készül? nemzetközileg is "tééészta"-nak kéne hívni, nem "passsztá"-nak :P

Bumeráng
ez igaz


zsemle82   ( 2006 03. 14.  07:15 )
A FRANCIÁK IS LEVÉDTÉK A PEZSGÖT, ÉS COGNAC IS.

Bumeráng
jaja!


Duiti   ( 2006 03. 14.  07:12 )
Nem baj a magyar ugyis perel ha jó neki ha nem.Ilyenek vagyunk.

Bumeráng
sajnos


taktini   ( 2006 03. 14.  06:14 )
Szerintem cápa volt!

Bumeráng
lehet


Pitafuti   ( 2006 03. 13.  21:19 )
Sziasztok!
A hétvégi kívánságműsorban István Danitól szeretnék jó időt kérni a jövő hétre!
Ha lehetséges hétfőtől játssza!
Köszönöm!

Bumeráng
itt azt hiába kérded...


Fleki   ( 2006 03. 13.  19:47 )
A múlt hé10 ,amit a Lajos és a Voga produkált az szenzációs volt!!

Bumeráng
köszönjük Vigcival egyetemben!


AnnaMira   ( 2006 03. 13.  15:27 )
Kedves! Nem mindegy hogy eggyel több hallgató vagy kevesebb...

Bumeráng
hát nem...


Dorcibaba   ( 2006 03. 13.  15:02 )
Szesz Istenek!

kb 30.000 évvel ezelőtt adtáto kle a jingle bells-t török előadásban. Van rá lehetőség, hogy ezt letöltsem tőletek?
Előre is köszönöm.
Én

Bumeráng
hmmm... nem sok....


Vakka   ( 2006 03. 13.  14:50 )
Sziaszok!
Tudtátok, hogy a világon az összes dolog 1 valamitől/valakitől függ? Ő pedig nem más, mint:

Chuck Norris

Tények, amiket mindenkinek tudnia kell Chuck Norrisról:

Chuck Norris nem alszik, Chuck Norris vár.
Chuck Norris nem borotválkozik, ő arcon rúgja magát.
Az egyetlen dolog ugyanis, ami megsebezheti Chuck Norrist, az Chuck Norris maga.
A Sherman tankot eredetileg Norris tanknak hívták, de Chuck Norris úgy döntött, nem elég kemény ahhoz, hogy viselhesse a nevét. A hadsereg ezért gyorsan átnevezte a tankot és megígérte, hogy kifejleszt egy fegyvert, ami méltó a névre. Máig nem létezik ennyire kemény fegyver.
Amikor Bruce Banner bekattan, Hulkká változik.
Amikor Hulk bekattan, Chuck Norriszá változik.
Chuck Norris nem olvas könyveket. Csupán addig nézi őket, amíg meg nem szerzi a szükséges információt.
Ha Chuck Norris megrúg valakit, nem csupán megöli, egész létezését kitörli a téridő-kontinuumból.
Chuck Norris egyszer Big Mac-et kért egy Burger Kingben. És kapott.
Chuck Norris egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.
Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.
Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a "60 perc" című tévéműsort.
Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.
Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival őrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel.
Chuck Norrisnak 12 holdja van.
Ezek közül az egyik a Föld.
A születésnapján Chuck Norris találomra kiválaszt egy szerencsés gyereket és belehajítja a Napba.
Chuck Norris találta fel a fekete színt.
Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a rózsaszínt.
A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.
Chuck Norris osztható nullával.
Egy kép többet ér ezer szónál. Chuck Norris többet ér egymilliárd szónál.
Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielőtt a barátai figyelmeztethették volna, hogy sztriptíztáncosnő van benne.
Amikor Chuck Norris vért ad, nem kér tűt, csupán egy pisztolyt és egy vödröt.
Nincs evolúció, csupán azon élőlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott.
Chuck Norrisnak nincs álla a szakálla mögött. Ott csupán egy másik ököl van.
Ha látod Chuck Norrist, ő is lát téged. Ha nem látod Chuck Norrist, talán csak másodpercekre vagy a haláltól.
Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer.
Ha Batman és Darth Vader összecsapna, a győztes Chuck Norris lenne.
Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris elől menekül.
Chuck Norris tele tárral is játszott már orosz rulettet. És nyert.
Isten mondá: "Legyen világosság!" Chuck Norris mondá: "mond, hogy kérem!"
Chuck Norris 562 féleképpen tud megölni egy üres szobában. Köztük magával a szobával is.
Chuck Norris ha beleesik a vízbe, nem lesz vizes. A víz lesz Chuck Norrisos.
Isten a saját képmására teremtette az Embert... miután Chuck Norris a saját képmására megteremtette az Istent.
A filmsztárok védelme érdekében használnak kaszkadőröket a veszéjes jeleneteknél. A Kaszkadőrök testi épsége érdekében használják Chuck Norrist.
A Dinoszauruszokat nem meteor pusztította ki. Chuck Norris volt.
Chuck Norris nem azért halhatatlan, mert az Istenek kedvelik őt. Azért halhatatlan, mert félnek tőle.
Az ókorban Chuck Norris azért nem lehetett Gladiátor, mert az Oroszlánok nem egyeztek bele.
Lehetetlen nem létezik, csak olyan hogy, "Chuck Norrisnak nincs kedve hozzá.
Chuck Norris meg tudja gyújtani a hangyákat egy nagyító segítségével...Éjszaka.Nem tom', hogy volt-e már adásban, de mindenképp megérné.

Bumeráng
nem szivesen de továbbitjuk, hátha szórakoztató ..


Anita   ( 2006 03. 13.  13:51 )
Hahó:)
Itt a sláger rádióban nem csak a zene a király hanem a játékok is mivel rohadt jó dolgokat lehet nyerni mint pl:koncert jegyet meg angliai utat számomra mind a kettő nagyon super remélem sikerűl Depeche Mode-jegyet nyernem ,,,üdv

Bumeráng
üdv!!!!


Timcs   ( 2006 03. 13.  13:35 )
Sziasztok! A nagymamám lehellete felér egy becsületsértéssel. Beszél, megyek utána és felhőt képezve belemegyek a szagba. Rémes.

Bumeráng
kicsit lemaradva, és jobbra kitérve kövesd


söá   ( 2006 03. 13.  12:30 )
Kedves Bocsi és Lali király!

Tudnátok segíteni abban, hogy 1991-ben mik voltak a zenei élet slágerei a magyar és a külföldi előadók között??fontos lenne, köszi, ha elküditek mailben

Bumeráng
lécci keress rá a google.hu n, mi sajnos nem érünk rá...


szamszi   ( 2006 03. 13.  09:48 )
Hello Bocsi és Lajos! (csak az abc sorrend miatt:)
Nagy kérésem volna. Anyu ma 03.13.-án ünnepli 50. szülinapját. Ti vagytok a kedvenc rádiója és műsorvezetői. Mindig hallgat titeket. Nagyon boldoggá tennétek őt is és engem is ha felköszöntenétek. Erzsébetnek hívják. Jó lesz holnap is ha már a maiba nem fér bele...telszáma: 06209575080 ha fel akarnátok hívni! Előre is nagyon-nagyon köszi, Szilvi

Bumeráng
Továbbítva...


Ádis   ( 2006 03. 13.  09:42 )
Mi lenne ha a szexuális játékszerekkel játszanák ezt a játékot amit Brájen mondott.

Bumeráng
érdekes lenne


kurtosk   ( 2006 03. 13.  09:24 )
a pasidat is használják többen, nem csak a cserélt vibrátort. Gondolj az elözö kapcsolataira!

Bumeráng
ez igaz, csak a pasin cserélődnek a sejtek


Adácska   ( 2006 03. 13.  09:24 )
sya!
fáj még a nyakad bocsy?
őrület amit reggelente csináltok most végre tudlak titeket hallgatni mert nincs sulim és holnap se
szerdán lesz bumeráng??????
Adácska
csak így tovább

Bumeráng
már javul neki


Pc_Doki   ( 2006 03. 13.  09:20 )
nem jelenik meg az üzenöfalon amit irtam?

Help :) jó lenne email cim, ha más nincs

Bumeráng
bumerang@slagerradio.hu


Pc_Doki   ( 2006 03. 13.  09:14 )
Sziasztok !

Találtam tegnap este a 15-ik kerületben egy kan Angol Véreb kutyát.
Biztosan keresi a gazdája. Megadhatjátok a számomat is a jelentkezönek: 06-70-612-6030

Üdv: Robi

Bumeráng
akinek hiányzik a kutyusa. hivja a számot!


hegi76   ( 2006 03. 13.  09:03 )
Szeged környéke katasztrófa !HÓ,SZÉL,JÉG .Vigyázni nagyon,mert ökör mód csúszik!!!!!

Bumeráng
vigyázzatok magatokra!


Farkasné Ani   ( 2006 03. 13.  08:46 )
Üdv a Csapatnak! Jó a buli!
12 éves voltam, amikor barátnőmmel kora reggel mentünk egy kihalt utcán, jött egy biciklis, majd kabátját széttárta. Megszólani nem tudtam. Amikor visszafelé jött, barátnőmnek oda súgtam: Ez mutogat. Barátnőm, : hülye vagy. Aztán közel ért abiciklis, kabát szétnyit, valami fityeg... Barátnőm teljes hangerővel üvölt: Te szemét trtóger.... Az anyád forogna a sírjában..... Hogy rohadna le a ....... A tránya einteligens hozzád képest ...... s. t. b. A biciklis k.b. 6. sebességre kapcsolt és alacsonyan repülve távozott. Én azóta sem hallottam ennyire választékosan szidalmazni senkit.
Szerintem a pasi akart meglepni minket, aztán nagyon-nagyon meglepődött.
Üdv. Ani

Bumeráng
dehát mit vagánykodik a csüngőjével?


Kürti   ( 2006 03. 13.  08:40 )
pékáru üzletem van buszpályaudvaron: tőlem minden vevő egyforma udvariasságot és azonos árakat kap, sajnos az alkalmazottat erről már nehéz meggyőzni? pedig anyagilag érdekelt lenne benne, A úlszámlázásokat a fogyasztóvédelemnek kéne felügyelni, de ők lényegtelen formaságoknál akadnak el

Bumeráng
azért optimisták vagyunk..vagy nem ?


Felhasználói   ( 2006 03. 13.  08:12 )
Jól hallottam a Híradó reklámját, M7-es győri szakasza?

Bumeráng
meglökték a rajzoló kezét


bkpipa   ( 2006 03. 13.  08:10 )
Működik egyáltalán ez az üzenőfal??? Tegnapi üzenetek vannak rajta.

Bumeráng
jaja, müxik


bkpipa   ( 2006 03. 13.  08:03 )
Sziasztok Istenek!!!

Azért megfontolnám, hogy rémnek nevezzük a rémet, vagy rekord döntögető népi hős születésének lehetünk tanui. MÍNUSZ 10 FOK VAN! Legalább.
:)

Bumeráng
ez is egy szemponbt, lehet, hogy a meleg miatt megy be a boltokba


pénzes.lászló   ( 2006 03. 13.  07:33 )
Jeremy, a megszúrt angol, évek óta Budapesten dolgozik. Cipő kereskedő. Magyar felesége, és egy éves kisgyereke van. Esküvőjén , Nepálban a tampai rimpacse adta össze A szertartást itthon is megismételték. Két magyar evezős klub tagja. Nem igen sorolható a túristák közé. Egy hallgató

Bumeráng
köszi az infot, reméljük, nem bántottuk meg.


Hollywood   ( 2006 03. 13.  06:24 )
Sziasztok!

Nem tudlak hallgatni benneteket, mert a Ságerrádió live oldalán egy nagy, piros, számomra eltüntethetetlen (Slágerrádió top 1000) reklám takarja számomra a linket, amelyre rákattintva hallgathatnám a rádiót! Sajnos, csak Windows Media Playerrel tudnám hallgatni, Winamppal nem. Kérlek segítsetek!
Köszönöm szépen!

Bumeráng
Továbbítva...


krisztian81   ( 2006 03. 13.  06:01 )
sziasztok azt mondják hogy szar a hideg szél nélkül

Bumeráng
jó mondás


golyogolyo   ( 2006 03. 13.  04:38 )
Jo reggelt stereoduo királypáros slágerduma gyárosok!

Öröm a köbön, depresszió ma már nem misszió az országnak,
mosoly a köbön, ha szoltok,nevetek,de talán az ország végre mosolyog,Jobb veletek a világ, többé a magyar végre mosoly király:-) csak igy tovább Királyok!!!

Bumeráng
szép vers


Richi   ( 2006 03. 12.  21:51 )
Sziasztok Királyok! Mikor tesztek fel új Rokker Zsoltit? Előre is köszi! Király a műsor!!!!!

Bumeráng
biztosan felteszünk majd valamikor... szerintem...


Zahara   ( 2006 03. 12.  15:57 )
Nem tud valamit csinalni Bochi magaval,hogy ne legyen olyan eszvesztoen jokepu? Jok vagytok .Minden nap hallgatom a Bumerangot.

Bumeráng
lerontjuk egy tortával!


Kekenpuk   ( 2006 03. 12.  14:15 )
Sziasztok királyok!

Egyedi az amit ti műveltek! Nagyon jó a müsor,amit sajnos, a munkám révén nemmindíg tudok figyelemmel kísérni, de hamár belehallgattam, kockáztatok! Csak így tovább!:)

Bumeráng
köszike


roseb   ( 2006 03. 12.  13:50 )
Sziasztok!Lenne egy óriási nagy kérésem:Laura,drága barátnőnk és Bumeráng-fanatikus hétfőn(03.13) tölti be 18.életévét.Mivel minden reggel suli előtt titeket hallgat,nagyon jólesne neki ha leadnátok bármilyen születésnapi számot reggel 7óra körül.Előre is köszönjük:Dodo,Vera,Lilla,Laura

Bumeráng
Továbbítva...


Keresztmama   ( 2006 03. 12.  14:32 )
Helló Királyok!
Az üzifalra nem jut fel mindenki? Igaz, hogy szőke a hajam és színes a TV-m, de remélem, hogy a karaokés srác hangja meg van valahol. Ha nincs, kérlek benneteket, szóljatok!!!!!!!!

Bumeráng
?


joko   ( 2006 03. 12.  14:02 )
Iskolai dolgozatokból (nem én gyüjtöttem, de marha jók)!

Zrínyinek fél szeme volt, ám ez nagyon zavarta a csatában.
A katonák életüket és halálukat kockáztatták.
A hős holtan esett össze. Ezt később nagyon sajnálta, de már nem volt mit tenni.
A víz oxigénből és folyadékból áll.
A szomorú elhanyagolt sírok mellett élettel teli sírhalmokat is találnhatunk.
A mocsári vész 1526-ban volt.
A Szent Jobb István bal keze.
Janus Pannónius 15 eves korában terjedt el Európában.
Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel fejünk belül üres, sötét.
A föníciaiak kereskedtek és iparkodtak.
Háboruban a nők is megtaszik a kötelességüket a férfiakkal együtt,úgy elöl mint hátul.
A gesztenyesütögető néni kiáll a sarokra és odacsalogatja az embereket a szagával.
Sok régi kőzetben megtalálhatók az őskori halak lábnyomai.
A sereg táborában kitört a pestis, és a király is csak álruhában menekülhetett.
A kenguru kicsinye fészeklakó.
A ménes egy lócsomó.
Toldi a csónak felé indult, amikor a cseh vitéz elővette kardját és majdnem lelőtte Toldi Miklóst, Ő azonban észre vette a fondorlatos tervet.
Boldog Margit az erény útját követte. Ártatlan életét és elsőszülött gyermekét az Úrnak ajánlotta.

joko voltam a kanyonból. Szasssztok.

Bumeráng
huha!


gaborrm15   ( 2006 03. 12.  10:55 )
Sziasztok csak üzenni szeretnék:Kardos Anna ( 2006 03. 10. 09:38 )
Kedves Gáborrm15!
1996-ban Bocsi és Lali király már voltak a D.-rádióban!Minden reggel hallgattam őmiattuk azt a rádiót..mióta a Slágeren vannak azóta természetesen áttértem..
Üdv! ________________________________________________________
köszi h segítettél!!!

Bumeráng
üzenet továbbitva


cseh gábor   ( 2006 03. 11.  23:40 )
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem ami már régota töröm az agyamat és ezt ne vegyétek kötekedésnek de a Gombos Edina ezeket a hireket honnan szedi mert szerintem ilyent csak fantáziával lehet kitalálni amugy jok vagytok reggelente sokat halgatom a müsorotokat

Bumeráng
mit mondjunk? HOgy neki olyan nincs?


kisbuvos   ( 2006 03. 11.  22:41 )
SziasztokÁ K8r, hogy nem hallott8tok a Rőzsa Magdit, megint egy kisebb csoda volt. Hellóo

Bumeráng
de hallottuk! Hihetetlen! És ez most nem kemény zene volt!


wicsa   ( 2006 03. 11.  21:53 )
Sziasztok!
Szerezzétek meg a Svábytól a Rúzsa Magdi Abba prezentációját!!
Vazze az eredeti tingli-tangliból vállalható dolgot csinált.
Ja!
Ha lehet tegyétek fel a galériába azt a brutál AC\DC-t.
Nem gyengén néztek hülyének aznap reggel a népek,mikor a Magdi volt a vendégetek.
Öltöny-nyakkendőben AC\DC-t ordítva letekert kocsiablakkal megérkeztem egy benzinkúthoz....
Minden Jót Nektek.

Bumeráng
mi is majdnem üvöltöttünk )


FORREST   ( 2006 03. 11.  20:01 )
Sziaszto istenek. Röviden a problémám a köv. Peströl leköltözöm Pécsre,szakácsként dolgozom és hihetetlen de nincs rádió a konyhába,értitek ti ezt,4 éven keresztül mire ti elkeszditek reggel a müsort én már a konyhába vagyok és melozok,mondanom se kel hogy mennyire bejöttök nekem. telyesen végem van,szerencse a szerencsétlenségbe hogy 8-ra fogok járni melozni,8-ig halgathatlak titteket. ÜDV. NEKTEK ISTENEK.

Bumeráng
már megijdetünk, hogy nincs kiút!


ferryt   ( 2006 03. 11.  18:09 )
Hy Bumeráng!
Az egyik edásban volt, diákok által kreált aranyköpések, most itt van nektek tanárok aranyköpései:
Tanárszövegek:

- Nem tetszem nektek? Pedig legalább olyan szép vagyok, mint amilyen okosak ti.

- Nekem nem volt ilyen jó tanárom, mint nektek!

- Amikor én még diák voltam, tiszteltük tanárainkat! Nekünk még volt kitől tanulni!

- Neked van valami papírod arról, hogy normális vagy?

- Ha hittanórán azt halljátok, hogy Jézus él, akkor sem kell félni, húsvéti szünet mindig lesz!

- Egyszerre csak egy ember vitatkozzon!

- Csend legyen, mert olyat mondok, hogy dolgozat lesz belőle!

- A fáraó a múmia alapanyaga.

- A statisztika olyan mint a bikini. Csak gondolatokat ébreszt.

- Ha nem tudod megjegyezni, akkor tanuld meg!

- Előre beírhatom az 1-est, vagy kínlódsz 10 percet a tábla előtt?

- Hát te mit csinálsz? Írsz a táblára, vagy díszíted?

- Húzd végig a törtjelet, mert beáznak a számok!

- Akik nincsenek itt, azok betegek, vagy arra számítottak, hogy én leszek beteg?

- Gyere, ülj ide a tábla elé! Igaz, sok a krétapor, legalább ragad rád valami!

- A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.

- A múlt órán hiányoztál Karcsi fiam, tudsz róla?

Jó rádiózást!!

Bumeráng
ezek jóóóóóóóóóók! )))))))))))))))))


Erika B   ( 2006 03. 11.  13:57 )
Sziasztok Kiralyok!!)
BOcsanat hogy nyilvanosan fordulok hozzatok keressel,de nem tudom az illetekeseket elerni..
Floridaban elek,s mint gondolom tudjatok,rendszeresen jarnak ki hazai eggyutttesek vendegszerepelni ide. Ismeros DJ kert meg hogy lepjek kapcsolatba a republic-al,mivel valamikor regen kozeli ismeretseget kotottem BElammal es nehany taggal az eggyutesbol.SAjna az evek alatt eltavolodtunk egymastol,de azota is szeretettel gondolok a fiukra,foleg Bela baratomra. Balszerencsemre mar nincs meg sem az o,sem Miklos telefonszama,vagy ha megvan,akkor valahol magyarban bedobozolva..Szeretnelek megkerni Gabor,hogy ha lehetseges juttasd el e-mail cimemre valamelyikuk telefonszamat,hogy megkereshessuk oket ajanlatunkal..Elore is koszonom,ezer halam!
Jo lenne ha ti is jonnetek:)))
udv:Erika barabera@hotmail.com
Ui:)Annak idejen szigetvaron biliardoztunk eggyutt veled es Szatyival,na meg meg nehany jo fejjel a kerek erdoben:)De ennyi ev utan valszeg mar te sem emlekszel.Pedig finom volt a kenguru farok leves is..:)

Bumeráng
Továbbítva...


kola821   ( 2006 03. 11.  09:56 )
Üdv "Aki válaszoltál"!
Ugyanaz a cég csinálta a szendvicseket, akinek a büfések dolgoztak, csak nem ott, hanem a bázis étterem - ami Budaörs legnépszerűbb önkiszolgáló rendszerű étterme ma is - hidegkonyhai részlegén minden reggel. De nem akartam kötekedni, csak megemlítettem. Én kérek elnézést. Pusz, Nikola

Bumeráng
Llai vagyok, nyugodtan kekeckedj, ezt csináljuk állandóan!


akita.atika   ( 2006 03. 11.  08:54 )
Sziasztok Istenek! Kedves Gábor!

Amit leírtatok az valóban úgy van. Azonban vannak dolgok, amik csak egy kis kiigazításra szorulnának és sok gondtól szabadítanák meg az autós társadalmat. Ilyen a leírt eset is. Mennyivel jobb és gyorsabb lenne 3 kivezető sávon közlekedni.
Azért volna szükség erre a lehetőségre, mert sajnálatos módon a jelenlegi tervező mérnökök csakis személygépkocsiban képesek gondolkozni. Lásd például a Rákóczi úti buszsávot. Csak a busz nem fér el a sávjában, pedig nekik készült. Lásd például a Hungária körút Kőbányai út kereszteződését. Technikailag megoldható lett volna a kamionok egyenes irányú továbbhaladása. Oké nem oldották meg, viszont azt sem oldották meg, hogy a jobbra elterelt kamionok be tudjanak fordulni. Így jobbesetben egy esetleg két kamion tud egy zöld jelzésre befordulni. Miért is van dugó a Hungária körúton minden reggel? (A szélső sávban kamion, második sávban a besorolni vágyó kamion a harmadikban, pedig közlekedik mindenki más.) Esetleg elgondolkoztatná az illetékeseket az is, hogy ma egy átlagos teherautó, vagy busz 2,5 méter széles plusz a tükör (kb. 2 x 25 - 30 centi). Ez nekem minimum 3 méter. A Gyömrői út (Gyorsforgalmi) 5.70 széles, akkor miért is halad félkerékkel a szembejövő oldalon minden busz és tehergépkocsi, ha éppen a külső sávban is egy hasonszőrű testvér lavírozok?
Szóval én ilyesmikre gondoltam, olyan dolgokra, amik az íróasztal mögül nem látszanak, vagy kimondottan jó ötletnek tűntek, viszont a te és az én mindennapjaim szomorítják.

Ha nem láttok benne fantáziát, vagy nem tudtok segíteni, akkor bocs.

Sziasztok: Balu kapitány.

Bumeráng
ez lenne a forgalomszervezés... fantázia van benne, de sajnos ez már nem a mi nagyságrendünk


gEnius+   ( 2006 03. 10.  20:18 )
Nos srácok tényleg jo volt hallani hogy azért csak van jo szendvics itthon is mivel én is sokszor jokkal találkozom habár van szar is nem mondom de hallgatni hogy még ti is reggel jokat haraptok és teljes érvezettel zabáltok,mit ne mondjak nagyot mosolyogtam.Föleg hogy irigy smsek jöttek.Sajnálom hogy nekik nem lehet részük benne mert biztos nincs részük egy jo szenyoba.Üdv nektek.Csak igy tovább gEnius

Bumeráng
köszi a megértést tényleg finomak voltak


godside   ( 2006 03. 10.  19:42 )
udv!

mindig titeket hallgatunk a munkahelyen reggel, es sokszor majd leesunk a szekrol szvsz a voga a legjobb azokkal a tuti zeneatiratokkal :D Neha kicsit tul lottok a celon egy-egz temaban de azert ez halistennek ritka.

Bumeráng
nana!!!


stremi   ( 2006 03. 10.  18:24 )
Sziasztok Királyok!
Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy nem tudnátok-e a honlapra egy közös képet felrakni a dream team-ről? Az egész csapat úgy ahogy van brutál jó. Minden reggel úgy kapcsolom be a rádiót mintha a családom lennétek. Végülis egy évben majdem 1000 órát hallgatlak benneteket. Szeretném arcokhoz kötni a hangokat. pl Banita, Móni....
Szerintem sokan örülnének neki!
Köszi!!!!!!
További SOK SIKERT! Szeretettel várunk benneteket Sopronban!

Bumeráng
majd a mosolyturnén a jövő hét után


Timcsi   ( 2006 03. 10.  17:32 )
Kedves Lajos, Gábor és végső de nem utolsó sorban Vogci! Nagyon szeretem a műsorotokat, régóta hallgatlak benneteket. Szeretnék további sok sikert kívánni a műsorotokhoz csak így tovább nagyon jók vagytok! Ja, és ne foglalkozzatok a sok parasztal aki fikáz benneteket mert csak irigyek, de gondolom ezt fölösleges is volt leírnom tudjátok Ti azt magatoktól is. Na nem szaporítom tovvább a szót puszika. Ja és A Gábor tök cuki kár hogy férjnél vagyok!

Bumeráng
köszike, és tényleg ciki!


Jana01   ( 2006 03. 10.  17:29 )
Ma van 10-e? Szent egek,38-éves lettem.És még nem váltottam meg a világot.Kaphatnék hozzá lelki támaszt? Köszi

Bumeráng
támaszkodj szépöen a mi lelkünkre!


SolyaBaby   ( 2006 03. 10.  16:39 )
Sziasztok skacok!
Jó volt a reggeli szendvics tesztelés!Több városban is el lehetne végezni!!
Jó étvágyatok van az tuti!Úgy tűnt, hogy Bocsi reggeli nélkül indult el, mert legalább 3szenyát sikerült 5perc alatt lenyomnia! =))

Bumeráng
nem, csak egyetlen harapással a felét az arcába tömte...


Humorgyár   ( 2006 03. 10.  15:57 )
Sziasztok! Jó pihenést, s Boldog Újévet! Ma Március 10-ke van!

Bumeráng
köszike!


doma59   ( 2006 03. 10.  15:00 )
Sziasztok FÁRAÓK!!!!!!!
Indulástól veletek vagyok,szeretem,amit csináltok,csak egy gondom van veletek.Kevés zenét hallok a Prognozis-tól,pedig szerintem,hangsújozom szerintem az egyik legnagyobb csapat a legnagyobbak után.Minden hang a helyén van,ha kell sir a gitár,ha kell üvöltve torzit,s ha egy énekhang se lenne benne,akkor is tudja az ember,hogy miről szól a dal,Vörös Pisti hihetetlen jó énekes és még hangja is van hozzá,ez ritka és becsülendő,na meg az,hogy csak egy példát emlitsek: A 90'-es évek végén lejöttek Nagykanizsára egy fesztiválra,pár perc alatt összedugták a technikát és játszottak,semmi tátika,meg hókusz-pókusz,csa zene,méghozzá örömzene,ez a zene!!
Szeretném megtudni,miért mellőzitek őket?
Lehetséges-e,hogy a közeljövőben csináltok valami interjút,esetleg egy best of-ot a PROGNOZIS-sal?

Bumeráng
nem lehetséges, mert Bolla Zsolt, a programigazgatónk volt a dobosuk ...érted!?


Jana01   ( 2006 03. 10.  13:15 )
Halgatom a Vogát,és csodálkozom,miért nem vezeti a slágerlistát.

Bumeráng
mi sem értjük!


Barbee   ( 2006 03. 10.  12:57 )
Sziasztok!
Nagy kérdés: A metróban miért nem lehet fogni a Slágert? Ha telefon van legyen Sláger is légyszi!!!!!
Minden reggel kimarad 15 perc Bumeráng, mert metróznom kell. Ha ezt már más is kérdezte akkor Bocsi...
Királyok vagytok!
Üdv...

Bumeráng
ezen mi is gondolkodtunk... kéne egy-egy Bumeráng szerelvény


Zajovics Ildikó   ( 2006 03. 10.  12:31 )
Sziasztok!
Nagyon jó a reggeli műsortok, munka közben szoktam hallgatni.
Szeretnélek Gábor megkérdezni hogy tudunk-e, e-mailon, vagy sms-en beszélgetni, mert nagyon szimpatikus vagy. Győrben lakom, de Pesten az Orsz.Kard. dolgozom.
További jó munkát, és sok sikert kívánok nektek.
Sziasztok: Ildikó

Bumeráng
bochkor@slageradio.hu


akita.atika   ( 2006 03. 10.  11:10 )
Sziasztok Istenek!

Nagyon sokat foglalkoztok a közlekedéssel. Sajnos én csak hobbi szinten tudom ezt tenni. Már több közlekedési anomáliát sikerült megoldani, vagy sikerült rá a figyelmet felhívni.
Azonban az igazán nagyokra nem sikerül semmi ütős dolgot létrehozni. Gondolok itt, például egy moderálható honlapra MMS vagy egyéb fényképekkel megtámogatva. Mert a legtöbb dugó két - három perc alatt alakul ki és órákig eltart.
Azonban vannak logikátlanságból erdő butaságok is. Például az M5 –ös kivezető szakasza.
3 sáv + 2 sáv szervizút. Miért kell autóbuszsáv az út szélén amikor a szervizúton alig van forgalom és a buszról leszállóknak sem kellene átkelni a 2 sáv széles szervizúton. A kivezető szakasz pedig egy plusz sávhoz juthatna.
Ezen kívül még van több ilyen összegyűjtött anomália is, de ezekkel most nem traktálnálak benneteket. Inkább segítségeteket kérném egy ilyen lehetőség megteremtéséhez. A folyamatosabb közlekedés megteremtéséért.

Üdv. Balu kapitány.

Bumeráng
Balu kapitány! Ez önálló tudományág, amiről beszélsz, iszonyúan komplex. Biztos vannak szakértők...akik nem érvényesülnek... de már abból is lehet dugó, ha a Főváros a homlokára csap, és szerda 10kor fákat kezd el nyirni a Körúton


p.inci   ( 2006 03. 10.  11:04 )
Minden reggel hallgatunk TITEKET ,a férjem a kocsiban ,én meg itthon.A 2 1/2 hónapos fiunk a ti hangotokra alszik vissza a reggeli evésből.
További sikeres műsorvezetést kívánunk.
CSAK ÍGY TOVÁBB.
Sziasaztok p.inci

Bumeráng
szegény gyerek, felnőttkorában majd nem tudja, mi hiányzik neki


Kica from RetRoad   ( 2006 03. 10.  10:08 )
Sziasztok!!
Amióta dolgozom (4 hónapja), azóta szól a munkahelyemen zene..előtte nem tudom, hogy bírták ki..automatikusan a Sláger Rádiót hoztam be (neten), mert ez az egyetlen olyan adó, amin mindenki hall olyan számot, amit szeret. Reggel, amikor jövök dolgozni, telefonomon szoktam hallgatni a Bumerángot a buszon, HÉVen, és soxor hülyének néznek, m nem bírom ki röhögés nélkül..aztán, amikor beérek, bekapcsolom a gépet,és az az első dolgom, h a neten a "kedvencek" listában rákattintok a Slágerre, és megy a Bumeráng.. Szóval királyok vagytok, és Gábornak imádom a hangját, főleg fülhallgatóval..

Milljó puszi

U.I. : Egy kérdés..miért piros alapon fehér az ablak, amibe írni kell? Kifolyik a szemem..

Bumeráng
a pirosságról nem tudunk neked sokat mondani, ez valakinek az izlése, és a Sláger rádió alapszine


Lili 13   ( 2006 03. 10.  10:08 )
Sziasztok,
nem értem, hogy miért nem látom a mai üzeneteket. Mindig csak az elözö napiakat (de szép szó) látom.

Bumeráng
mert csak délután tudok rájuk válaszolni


MaDaLeZu   ( 2006 03. 10.  10:07 )
Sziasztok
Egy éve dolgozok egy új nyelven, nem akartok segíteni, jó téma
lehetne a műsoraitokba "AMALeZu" a neve vagyis anyanyelv,
ragozós nyelv, olyan mind a magyar és baszk nyelv,
szumér-ősgörög-magyar-szláv-latin-angol-germán a szókincse
igazi MaDaLeZu "földinyelv". Nem magamat akarom reklámozni
abból már kinőltem, egyedül egyszerűen 10 évig is eltart a 60.000
szócikk létrehozása, csakis anonym együttműködő szeretnék lenni.

Bumeráng
Bochi imádja a nyelvészetet! Én inkább felhasználó vagyok!


kimi999   ( 2006 03. 10.  10:05 )
Hellosztok!!!!!!!
Olvastam hogy valaki azt gondolja hogy Bocskor hülye,szerintem meg tök normális meg jo pojénjai vannak ,nem mintha a Vogának és Borosnak nem lennének!!!!!!!!!
Hellosztok
Bence

Bumeráng
Bence! Remek megfigyelés, pontos fogalmazás!


kimi999   ( 2006 03. 10.  10:00 )
Hellosztok!!!!
Hát a szendvics ugyel kapcsolatban nem tudok semmi érdekeset mondani!
Szerintem a legjobb szendvics az amien minden hozzá valo benne van !
Ma beteg vagyok azért nem mentem suliba és igy végig tudtam halgatni az egész musoridőt!!!!!Az én osztályomban nem jön be a nagy képüség,nálunk a csajok a humorra buknak!!!!!!!
Vogának van barátnője?

Hellosztok
Bence

Bumeráng
Vogának nagyon helyes felesége van, meg egy tehetséges énekes lánya


Kardos Anna   ( 2006 03. 10.  09:38 )
Kedves Gáborrm15!
1996-ban Bocsi és Lali király már voltak a D.-rádióban!Minden reggel hallgattam őmiattuk azt a rádiót..mióta a Slágeren vannak azóta természetesen áttértem..
Üdv!

Bumeráng
10 éve?


pongi   ( 2006 03. 10.  09:26 )
Sziasztok!
Nekem is rossz volt hallgatni a Bocsi csámcsogását.
Szerintem ha akarod Bocsi, meg tudod oldani a műsorvezetés eme problémáját - nem kezdő motoros vagy, és Lajos tud addig beszélni, míg a falatot lenyeled -

Bumeráng
de nem akarja lenyelni...


melania   ( 2006 03. 10.  09:23 )
Szia Lajos!Itt csak esik es esik es mocsok ido van es nem akar elmulni es remelem irsz valami vidamat csak nekem.Puszi!

Bumeráng
melania! Gondolj arra, hogy miden esőcseppben egy üzenet van Neked, csak neked, hiszen azokat csak te látod!


Péczi Judit   ( 2006 03. 10.  08:49 )
Tudjátok milyen éhes vagyok????????

Bumeráng
milyen?


urv   ( 2006 03. 10.  08:43 )
Hi, sajnos az sms számotokat most nem tudom, de lenne egy kérdésem, a tűtlen fecskendővel kapcsolatban:

H több 1000-el megy be a cucc az emberbe, akkr ott hangrobbanás is van?

Fontos lenne, tudni, hiszen ha ez így van, akkor tényleg olyan éárzésünk lehet, mintha lelőttek volna, A hangsebességet árlépi, szóval van rá esély.....

Na, ma okoztatok nekem, egy Jó németórát, az unalmas helyett...

Bumeráng
persze! Jó a kérdés! Csak a hangrobbanás sokkal később van.Ezért kell gyorsan az utcára menni utána!


GReddy   ( 2006 03. 10.  08:36 )
Uraim!
Webdesigner vagyok. Szivesen csinálok egy minden igényt kielégítő honlapot a Bumerángnak, ahol webkamerán keresztül is lehet titeket látni. Ezen felül a műsor legjobb részeit lehet letölteni, látogatói fórumot kaptok, és még vannak extra ötleteim is. Nektek egy filléretekbe nem kerül. Ha érdekel az ajánlatom, a részletekért keressetek a g.david@citypresent.hu címen. További kellemes napot! Dávid.

Bumeráng
Továbbítva...


S.Zoli   ( 2006 03. 10.  08:33 )
Mi az e-mail címetek?

Bumeráng
bumerang@slagerradio.hu


AnnaMira   ( 2006 03. 10.  08:23 )
Halivúd! Most tértem át a helyi rádiótól a Slágerre. Úgyhogy ha meg akartok tartani, akkor bizonyítsatok! ;)

Bumeráng
jaj, csak miattad?


S.Zoli   ( 2006 03. 10.  08:22 )
A tű nélküli injekció nem új. Édesapámnak 60-as években kellett cukor miatt szúrnia magát. Már akkor lehetett kis hazánkban ilyen készüléket kapni. Zoli

Bumeráng
én is emlékeztem ilyesmire, de nem mertem mondani


Gumisné   ( 2006 03. 10.  08:16 )
A lányom 14hónapos. Jövő hónapban kap oltást, a dokink egy profi. Már most rettegek szuritól, pedig nem is én kapom. Mit tegyek a saját félelmem ellen?

Bumeráng
ne hazudj magadnak, mond azt, hogy kicsit fáj, de túl leszünk rajta


Dr. Scuba   ( 2006 03. 10.  08:15 )
Sziasztok Istenek!

Nekem még egyetlen páciensem sem panaszkodott az oltás végett.... állatorvos vagyok.

Sőt, a tulajdonos mindig megdícséri az állatkát
, hogy milyen ügyes volt, hoyg nem fájt az oltás, tehát nem én voltam ügyes...

Bumeráng
az állatokhoz csak a gazda érthet, nem?


grilli   ( 2006 03. 10.  08:11 )
Basszus. Mióta feltették a tv-ben a kérdést, hogy hány éves Kiszel Tünde, nem alszom nyugodtan. Ti nem tudjátok ?

Bumeráng
2000?


zizo   ( 2006 03. 10.  07:45 )
Szia Bocsi! Nekem is lenne egy hozzá szólásom ehhez a témához! Sajnos én is belefutottam egy ilyen álomvilágban élő fiúba! Sokáig (évekig) udvarolt, jelent meg jobbnál jobb autokkal, és jobbnál jobb szövegekkel, sokszor szívesen bedöltem volna neki, de valahogy mindig azt súgta vmi hogy itt vmi sántít! aztán jött az utána járás! hát ezt nem kellett volna, egy lepukkadt csóró gyerekről volt szó, aki a kocsikat csak bérelte a többit meg minden kitaláció volt! mindeközbe ő szüntelenül udvarolt, volt hogy mondtam neki álljunk meg a benzin kútnál, ő nem akart ma már értem hogy miért! keresték, mert fizetés nélkül lépett le mindig! hát ez van! sajnos elég sok ilyen van, de igazán nem minket csapnak be hanem magukat!
pusza

Bumeráng
még szerencse, hogy a nők nagy részében dolgozik a Hetedik Érzék


katyesz   ( 2006 03. 10.  07:44 )
Milyen hússal kéritek a mai spéci szendvicseiteket?A helyi dögkút büfése.

Bumeráng
köszi, +kaptuk!


blond72   ( 2006 03. 10.  07:34 )
Barátom mesélte !
Discóban fűzte a csjt, majd bevetettea gyere igyunk valamit dumát. A lány elfogadta, majd a pultnál a mit iszol kérdésre a válasz:
- fél rumot !

Bumeráng
huhh


kola821   ( 2006 03. 10.  07:33 )
Üdv Királyok!
Kedves, hogy megemlékeztek a régi büféről. Újonc voltam a cégnél, aki az atronyx-ban csinálta a büfét, amikor tavaly ilyentájban hosszú perceket szenteltetek a büfé szidásának. a műsorban. Én jót nevettem rajta, de a büféseket csúnyán megsértettétek. Remélem megtaláljátok álmaitok szendvicsét és köszönöm a fantasztikus reggeleket. Puszi, Nikola

Bumeráng
Nikola... én nem vagyok ennek a híve, a csajok nem készitették, hanem hozatták a szendvicseket, és ha kértük, szivesen módositottak rajta, ezt el is mondtam adásban. Nem szeretném, ha megbántódnának.


zotya99   ( 2006 03. 10.  06:26 )
sziasztok csak azt szeretném meg kérdezni hogy pokolgépet miért nem játszotok pedig ez is a 80-as években valakinek sláger volt amugy nagyon jo a műsor csákány

Bumeráng
mert nem nagyon szavaznak rá


Pitafuti   ( 2006 03. 09.  22:45 )
Az SMS DreamTeam Elnöki Tanácsa, a Végrehajtó Bizottság megfelelő funkcionáriusaival karöltve górcső alá helyezte a Bumeráng heti adásait, igen kritikus szemmel illetve füllel tekintve azokat.
Megállapítást nyert az a tény, mely szerint igen pozitívan hat az adás nívójára, ha időnként nincs megfékezve az az agymenés, melyet Boros Lajos, Voga Jánossal karöltve képvisel, mikor Bochkor Gábor jól megérdemeltjét tölti.
Szal qwa jók voltatok!!!
Hivatalos közlemény:
Az SMS DT előreláthatólag új taggal bővül, beavatási szertartási információk hamarosan Laughing
Üdv

Bumeráng
köszönjük a hivatalos megerősitést...lelkileg valami hasonlóképpen álltunk a négy nap után, és ez bizony már nagyon kellett. Gratula az új taghoz!


duci30   ( 2006 03. 09.  21:11 )
Szponzort kinek kell keresni: Mert én szívesen megteszem csak lássunk élöbe a műsort.
Duci 30

Bumeráng


Reményi László   ( 2006 03. 09.  20:13 )
Sziasztok! Fakivágást,telektisztítást vállalok.30/353 6530 Jó a műsorotok,jól lehet mellette dolgozni!CsáÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Laci

Bumeráng
köszi, lehet, hogy hívunk!


gaborrm15   ( 2006 03. 09.  18:55 )
Sziasztok!
Lenne egy újabb kérdésem...miota vagytok reggelente a rádiokba?ugye ez a műsor ment a másikon is. csak nem tudom miota..lennétek szívesek elárni?
köszi

Bumeráng
huhh... nem emléxem... hat éve?


Stichy   ( 2006 03. 09.  18:16 )
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy a Hopmesteres verseny határideje pontosan mikor van?

Bumeráng
szombat délig el kell küldeni a hoppmester@lalikiraly.hu ra, szóval még festhetsz


halas   ( 2006 03. 09.  17:31 )
már többször is kértem a feleségemnek egy dalt, Nem tudom miért de egyszer sem kaptam róla semilyen értesitést. Persze dalt sem.
Ugyan mi oka lehet?
Egyébként mindennap hallgatom a sláger rádiot és nagyon tetszik a müsor, pedig nem vagyok mai gyerek. SZEVASZTOK
JANI

Bumeráng
Janikám! Mert a Bumeráng nem kivánságműsor.


door j   ( 2006 03. 09.  17:29 )
Sziassztok Istenek!
Elsősorban Boros Lajoshoz szólnék.
Kérdeztem, hoogy hol találok vogfi-féle mixeket, de sajna nem kaptam választ.
Egyébként érdekelne,hogy ti válaszoltok-e a mailekre vagy vki felel ezért ill. mért mindig a Lajos válaszol.
Nem mintha nem örülnék neki..
köszönöm előre is.

Bumeráng
www.vogajanos.hu, de a slager arhivumban is ott kéne lennie


Queen89   ( 2006 03. 09.  17:18 )
Szisztok!
Mint már ezerszer mondtam, nagyon jó a műsor!
Ma is reggel az ágyból kikelve röhögtem, muter meg nem tudta mi van! :)
Ja meg azt furcsállom, hogy van egy szignál:
,,És a sulykot elveti:az Bochkor Gábor és Boros Lajos!"
Ezt nem lehetne kicserélni egy olyanra, hogy:
,,És aki a sulykot elveti Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga Professzor!"
Ilynre nem lehetne változtatni, mert végülis - ahogy gondolom - ptt fog maradni veletek már az elkövetkezendő időkben,mint műsorvezető!
És nem gondolkodtatok már erről el?
Na csak ennyit akartam mondani!
Csak így tovább!
Puszi mindenkinek!
HyHy

Bumeráng
érik a dolog... de...pszt!


frenky   ( 2006 03. 09.  17:15 )
Sziasztok Istenek!Ha van drog-függőség,akkor van Bumeráng-függőség.Én a másodikban szenvedek ha nem hallhatom a műsorotokat.1 hónapja van netem,azóta ezen is csak Titeket hallgatlak.Csak így tovább,hajrá BUMERÁNG!!!!Éljen Vogre is! Üdv a dream Team-nek is.Nélkülük nincs ilyen jó műsor.

Bumeráng
aranyos vagy, köszönjük!


kimi999   ( 2006 03. 09.  16:31 )
Hellosztok!

Az én dédmamám September .16-odikán lesz 90 éves!!!!!!!!!!!!!!!4

Császtok
Bence

Bumeráng
yesss!!!


Dubčekova   ( 2006 03. 09.  13:09 )
Szia Bocsi!
Tudom hogy nem ebbe a tartozik, de a tegnap néztem a Buzerát és csak azt szeretném üzenni a Villám Gézának, hogy az őz ,,férje,, nem a szarvas. Az őz is egy állat, a szarvas meg egy másik állat. Nem kellene összekeverni. A buzera weboldalán nem akarták leközölni az üzenetemet moderálási elvek miatt.... nem értem. Itt talán sikerül. Vagy nem. Köszi. Szia!

Bumeráng
ha olvassa, akkor megtudja


András007   ( 2006 03. 09.  12:34 )
De jó volt ez a hét Bochkor nálkül.Annyira el van szállva magától,hogy az már nem igaz.Ti egyéniségek vagytok és jópofák de ő?!Rá ez jellemző:"Kikérem magamnak" + neki minden ingyen kellene.DE ti szuperek vagytok.

Bumeráng
ne bántsd, és akkor talán minket sem bántanak


VW   ( 2006 03. 09.  12:16 )
Sziasztok!!!
Nagyon kegyetlen volt a mai 4 óra!!!
Mi volt az? Matyizhat még egyet!!! Majdnem rátoltam a pirosnál a 40t-át a kisautóra a röhögéstől!!!
Gábor

Bumeráng


duci30   ( 2006 03. 09.  11:11 )
Sziasztok Királyok
Szeretném megkérdezni,hogyelképzelhetö lenne valamikor mikor mentek vidékre ,müsort vezetni ,nem lehetn,hogy pl kisfaluból sugároznátok a műsort.Tudnotok kell minden embernek kijárhogy tikteteket élőbe lásson.Én már láttalak mert 2004-ben voltatok pici falunkban Hencsén a golf klubba.
tehát lehetséges lenne-e valamikor.Nagyon szeretnénk.

Egy hűséges alatvalotok.DUCI

Bumeráng
szivesen mennénk, de mivel kereskedelmi alapon működünk, kell hozzá szponzor.


tavaszi12   ( 2006 03. 09.  09:51 )
Tisztelt Bumeráng, T. tulajdonos!
Előre bocsátom, hogy szeretem a főnit, de be kell látni, hogy ez a műsor most hétfőtől csütörtökig egyszerűen fantasztikus volt. Engem emlékeztetett a kezdeti időkre amikor bocsi még nem nyomta el sem a lalit, sem a vogcit. Már hétfőn is érezhető volt a felszabadult érzés.Ezért már hétfőn szerettem volna gratulálni, de gondoltam lehet, hogy csak jó napot fogtak ki mind a ketten és kedden már nem fognak sziporkázni. TÉVEDTEM. Kedden, szerdán és most csütörtökön is fantasztikus volt. GRATULÁLOK LALI, GRATULÁLOK VOGA.

Bumeráng
köszönjük szépen, tudod, amikor az ember egyetlen szerepbe szorul be, akkor felszabadul egy kicsit, ha lehgetőség van rá


btuzes   ( 2006 03. 09.  09:49 )
Leírnátok nekem azt a kenyér (cipó) receptet amiről tegnap reggel beszéltetek. Amit kolleganőtök készített, és amibe méz és provanszi fűszer keverék is van. Sajnos nem tudtam megjegyezni a többi belevalót.Szeretném elkészíteni.

Bumeráng
fölötted van!


Décsei   ( 2006 03. 09.  09:38 )
Szevasztok ISTENEK!!! Igy utólag és sokadjára, ismét, mégegyszer elküldöm a
BANÁN KENYÉR receptjét

HOZZÁVALÓK: 1/2 Csésze olaj / 1 csésze kb. 2,5dl /
1 Csésze cukor
2 Felvert tojás
3 Megbarnult összetört banán
2 Csésze liszt
1 Teáskanál szódabikarbóna
½ Teáskanál sütőpor
½ Teáskanál só
3 Evőkanál tej
½ Teáskanál vaníliás cukor
½ Csésze összetört dió


Verd fel a cukrot és az olajat, add hozzá a tojást és a banánt, jól keverd össze. Öntsd bele a lisztet, a szódabikarbónát, a sütőport és a sót. Add hozzá a tejet és a vaníliás cukrot, jól keverd össze. Öntsd bele a dióbelet. Az egész masszát öntsd bele egy kivajazott és zsemlemorzsával kiszórt őzgerincformába. Kb. 1 órán át, süsd 170-180 Celsius fokon, míg szép barna nem lesz. Ellenőrizd egy tűvel, hogy megsült-e. (Kétszeresére fog dagadni a tészta).

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!
Üdv.:D.Péter

Bumeráng
nagyon rendes vagy! Köszönjük!


pisti67   ( 2006 03. 09.  09:21 )
nagyon nagyon jo a musorotok csak bocsinelul nem telyes a csapat ez nem azt jelenti hogy lali es voga rossz legyen szep napotok

Bumeráng
persze a csapat akkor teljes, ha mindenki ott van


engi mihaly   ( 2006 03. 09.  09:17 )
hello,
mikor komolydtok meg egy kicsit , ugy visszafele, hatha tobb ugyetlenseget tudnatok kippantintani abbol a pihent agyatokbol ?
addig is jo egesxseget, jegmadar

Bumeráng
soha..


Papyboy   ( 2006 03. 09.  08:33 )
Szevasztok!

nem jártok utána hogy alakult ki ez a chuck norris örület a neten?

köszi Papa

Bumeráng
nem


tomka00   ( 2006 03. 09.  08:11 )
tudjátok hogyan kell fából vaskarikát csinálni?veszünk egy fa karikát beleteszünk egy szút-akkor lesz szúvas kivesszük a szut marad a vas.

Bumeráng
kösssz!


subika   ( 2006 03. 09.  07:55 )
Sziasztok!
Szertnék építő jellegű kritikával élni.
Miért van az az érzésem, hogy - legyen bármi a neve a nap közbeni zenei blokkoknak - mindíg ugyan azt a 30-40 CD. zenei anyagát lehet Nálatok hallani?!
Ez így idegesítő és unalmas. Nem a Ti hibátok, én tudom, de akkor is. A 80-as és 90-es évek zenéi ennél nagyságrendekkel nagyobb választékot kell, hogy jelentsenek.
Nos ennyi. A BUMERÁNG VISZUNT CSÚCS!

Szasztok:

Subika

Bumeráng
köszi a kritiket, de ez azért van, mert te többet hallgatod, mint az átlaghallgató, ez a büntetésed!


országutas   ( 2006 03. 09.  07:48 )
Üdv, Lali király! A múltkori Bumerángban a kamionosokat fikáztátok, és tettél egy megjegyzést, hogy miért nem tesznek a hidak aljára seprűt, ami lesöpri a havat a pótkocsiról. Elgondolkodtál azon, hogy hova kerül az a sok hó? Mert ha az útra esik, az csak a közlekedést akadályozza!

Bumeráng
azért mondtam, hogy a gumi V alakban terelje a havat az út két oldalára...


Papu   ( 2006 03. 09.  07:07 )
Köszönöm! Jó volt a tegnapi ébresztés Györgyikével! Egész nap feldobott volt, időnként fel-fel nevetett, amikor eszébe jutott egy-egy mozzanata az ébresztésnek. Azonban a visszahívást várta az ajándékkal kapcsolatban, amit Lajos ígért meg, nem magáért az ajándékért, hanem a tárgyi emlékért. Tegnap egész nap várta a telefonotokat, de hiába. Pótoljátok, ne csalódjon Bennetek.
Köszönettel: Róbert

Bumeráng
nem azonnal csörögnek vissza... még pár nap is eltelhet...


tekibalu   ( 2006 03. 09.  06:10 )
Sziasztok királyok! Nagyon jó a müsorotok! Egy baja van csak!
Sok benne a zene! MÉG TÖBB DUMÁT!!

Bumeráng
jó!


Jasser Arafat83   ( 2006 03. 08.  21:51 )
Énem vagyok éppen a pék szövetségben de a szakmám pék cukrász technikus. szóval tény és való h élvek óta rossz a kenyér. De ez sajnos nem a pékektöl függ hanem a fönökségtöl mivel ö irja elö h mit tegyél bele a kenyérbe meg h mennyit. én szivem szerint a régi kenyértésztát hoznám vissza de mivel annak az elöállitása sokkal hosszabb idött venne igénybe ezt a mostani piaci kereslettel nem tudnánk teljesiteni, ha mégis napi 12-15 órátz kellene dolgoznunk és azért mi nem kapnánk meg azt a fizetést. még igy van h a munkahelyemen 9-11 órát vagyok bent annyi a munkám. mert mivel a régi kenyereket kovásszal készitették ma ezt helyettesitik a térfogatnövelökkel, meg stb vegyi dolgokkal. ja és mivel a kovász 12-16 órát érik, arra külön embert kéne felvenni és ám azt fizetni kell.

Bumeráng
köszi a szakszerű és nyugdt hangú választ...


mkerika   ( 2006 03. 08.  21:45 )
sziasztok!
Erika óvónéni vagyok újra! Imádlak titeket!!!!!!!
Vogáról mit lehet tudni?pl: hol lakik?hány éves?szeretem a hangját
(Bocsiét imádom) és fóleg a szívból jövő röhögését!!!!!!!Hiányzik Ő is ha nincs!!!!!
a Bocsinak üzenem,nagyon hiányzik a héten és amiért otthagyta a Darwint,nem is nézem már.Miatta néztem eddig. Mért hagyta abba?Remélem visszajön!!!!
tutik vagytok,csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!4
millió puszi nektek!!!!!!!!!(bárcsak egyszer átadhatnám)

Bumeráng
Erika ovónéni! NEKÜNK IS HIÁNYZIK! A Voga Székesfehérváron lakik, 40 éves.Bochi azért hagyta abba, mert nagy munka volt


csongradi   ( 2006 03. 08.  20:18 )
Hello!
Légyszi, nézessétek meg egy szakértővel,hol van a talpcsont. Kb 2napja sporthír, ...magyar focista talpcsontja eltört. ÁOK hallgató lányom szerint ilyet a mai orvostudomány még nem ismer, de szívesen megismernék. köszi

Bumeráng
nézz utána te, és ird meg, jóóóóóó?


stuart_little   ( 2006 03. 08.  20:12 )
KEDVES LAJOS!
PÁR HETE MÁR EGYSZER ZARGATTALAK EZZEL A KÉRDÉSSEL, AKKOR MÉG NEM TUDTATOK RÓLA SEMMIT, MOST ISMÉT ÉRDEKLŐDNÉK, HOGY SZABÓ TAMÁS KOLLEGÁTOK MIÉRT MENT EL A SLÁGER RÁDIÓTÓL ÉS MOST HOL DOLGOZIK? ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT! STUI

Bumeráng
nézeteltérésé volt a főnökséggel. Nem tudjuk, most hol van. Sajnáljuk,hogy elment.


kimi999   ( 2006 03. 08.  18:03 )
Hellosztok Bumerángosok!!!!!!!!!
Kár hogy nincs ott a Bocsi minden
Reggel halgatlak titeket!
Az én anyám is itthon süti a kenyeret és az ő bevallása szerint sokkal olcsobb mintha egy boltban vennénk.(és ráadás sokkal jobb kenyereket )

Bumeráng
időnként mindenkinek kell egy kis szabi...


Bandzsi   ( 2006 03. 08.  16:28 )
Van egy lány akibe beleszerettem.Elejétől kezdve "furán nyitott" személynek ismertem meg őt és talán ez is fogott meg benne.A későbbiekben az egyik cimborám aki a lány falujában él azzal hivott fel hogy van számomra, egy kevésbé humoros meglepetése...... Kiváncsian vártam, erre ő csak egy internet oldal cimét adta meg és hozzátette hogy mielődt megnyitom üljek le előtte.Kiderült 1pornó oldalról van szó, ahol a szerelmem van a középpontban.Na most az a kérdésem, hogy szerintetek ilyen esetben milyen a helyes reakció?

Bumeráng
a helyes reakció ilyen esetben a következő: ülj le, és kérdezd meg magadtól: szereted-e? Ha igen, akkor felejtsd el neki!


donnya   ( 2006 03. 08.  15:44 )
Sziasztok királyok! Szerencsére csütörtökön végig tudom hallgatni a Bumerángot, mert német versenyre megyek és nem kell mennem suliba. Kérlek benneteket szurkoljatok nekem!

Bumeráng
szurkolunk!


Adácska   ( 2006 03. 08.  15:22 )
képzeljétek a 16 kerbew kigyulladt az ikarus gyár !
állítólag az őrsröl lehetett látni!
én onnan tudom hogy amikor a suliba mentem vissza a termünkhöz mindenki ott állt és azt nézte hogy mi történik
de kb ' óra alatt eloltották
de szörnyű látvány volt!
SYasztok királyok!
Adácska

Bumeráng
sya! hát nem irigyellek,....


leo93   ( 2006 03. 08.  15:13 )
Hello!!

Bumeráng
hello


alexandra4   ( 2006 03. 08.  13:42 )
Sziasztok Bumisok!
Én egy 15 éves lány vagyok aki szatymazrol ír nektek, azért mert az anyukám nagyon szeret titeket és a 2006 3. 8-án reggeli müsorotokban valami Móni cipója receptet montak. légyszives eltudnátok küldeni az e-mail címemre????könyörgök fontos lenne!
elöre is kössz:Lexi (az e-mail címem:alexandra4@freemail.hu)

Bumeráng
nem tudjuk elküldeni, viszont az Interneten rátalász a Bumeráng aznapi naplójában


Hanso   ( 2006 03. 08.  13:40 )
Lajos, a szorakoztatas nem a szolgaltatasok korebe tartozik??? Pontosabb lett volna, ha ugy fogalmazol, hogy Ti uzleti alapon mukodtok es nem jotekonysagi szervezet vagytok... Ezt akartad velem kozolni, nem?
OK, semmi baj, hisz mar irtam...
A fontos, hogy tudjuk a dolgok helyet...
Ettol fuggetlenul szerettem hallgatni az allatsagotokat..

Bumeráng
köszi a megértésed, én is lassan tanultam meg


...Sonja...   ( 2006 03. 08.  12:41 )
Szia Lali Fenséges Királyom! Érted dobban minden halk szívdobbanásom! Egy alatt valód s hódolód! A szakálladat soha többé ne vágasd le senki kedvéért! Az a Te shármod, pusziiii :-))

Bumeráng
bezzony, nem vágatom...


sakabo   ( 2006 03. 08.  12:21 )
sziasztok van akinek megvan a tavaji nyári bumerángok hangfelvétele kérem irjon a sakabo @ freemail.hu -ra és tudjátok mikor volt pontosan a vogavadászat illeteve a kecskeméti rep nap?köszi előre is sakabo

Bumeráng
irjon...


0615   ( 2006 03. 08.  12:08 )
Sziasztok, 2/3 Istenek!
A mai "Bumeráng fíling" őrületes volt, négy óra nagyon felszabadult, nagyon nagy baromkodás!
Kszi, Lali, köszi, Vogci, köszi, Dream Team!
Tamás

Bumeráng
köszi Tamás, nekünk is megfájdult a hasfalunk


eper1107   ( 2006 03. 08.  11:42 )
Sziasztok skacok!Imádlak Bocsi!Szuperek vagytok csak így továb!Ha meg kérhetlek benneteket Olasz országrol kuldjetek nekem valami ismeret terjesztöt fontos lenne!!!elöre is köszike

Bumeráng
nem tudunk küldeni, mert a holnapi műsoron tökölünk..


iz@   ( 2006 03. 08.  09:15 )
a romaniai sztory valos, mutattak az ipset ezelott par honappal a hirekben

Bumeráng
naugye!


karesz   ( 2006 03. 08.  07:29 )
Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy élöben nem lehet nézni a
Bumeráng müsorát?
Szevasztok!

Bumeráng
nem,sajnos


nonfigaro74   ( 2006 03. 08.  07:29 )
Sziasztok Királyok!
Imádom a műsorotokat, minden reggel,benneteket hallgatlak. Sajnálom, hogy a Voga méltatlanul háttérbe szorul, bár kétségtelen Ti voltatok az első Királyok.

Bumeráng
Továbbítva...


tivesz   ( 2006 03. 07.  20:37 )
Találtam egy tuti Village People számot (talán) kínaiul. Remekül hangzana a műsorotokban. Sajnos nem tudtam letölteni, de el tudnám mondani, hogyan találjátok meg, ha érdekel. Csákánydoroszló

Bumeráng
nem tudnád megiirni a bumerang@slagerradio.hu ra?


Hubertus   ( 2006 03. 07.  20:25 )
jok vagytok......kiralyok

Bumeráng
kössz


joko   ( 2006 03. 07.  19:55 )
Kedves Pékszövetség!
Szeretném ha megosztanátok velem annak a kenyérnek a receptjét amit ti süttök, és ami másnapra ATOMJAIRA ESIK SZÉT!!!!
Szasztok

Boros Lajos
mi nem ilyen receptekkel találkoztunk


Surmo   ( 2006 03. 07.  19:26 )
Na nem azé, de az agyonlövetős sztorit , én Sztálin elvtársal ismerem és labdával ......na de hát én olyan okos vagyok wazze !Nem annyira mint a Grün ,mert ahogy azt a madarat ismerem, sztem neki is jobb, hogy nem politizál, mert még a végén megválasztanák miniszterelnöknek , .....de qrva jó lenne waze , elképzelem ahogy elküldi az ellenzéket a picsába ... huwaze !!

Boros Lajos
Grünt a PArlamentbe!


Móni1987   ( 2006 03. 07.  18:46 )
Nos Lajos!
Ez esetben nem utállak. (Egyébként sem utáltalak, mint írtam: "...nem szívlellek...". És amúgy meg nem utálhatok olyan valakit, akit igazából nem ismerek.) De a múltkori válaszod nekem személy szerint tényleg ROSSZUL esett. Talán így már tisztázva a szitu. Legalábbis fogjuk rá.
U.i.: Minden jót mindenkinek!
Móni

Boros Lajos
bántani nem akartam


...Sonja...   ( 2006 03. 07.  18:01 )
Szia Lenna! Semmi gond, minden oksa! :-))

Boros Lajos
nagyon helyes arca van


Cirill   ( 2006 03. 07.  17:28 )
csocsesz dzsukesz!!
most már elegem van belőletek!!!!!
Állllllllllllllllatok!
Legyetek olyanok mint a festék oszt kopjatok le.
Miattatok járok pszichológushoz.
hhhhhhhhhhh
császtok

Boros Lajos
na ne....egy ilyen NORMÁLIS ember?


Andici83   ( 2006 03. 07.  16:07 )
Sziasztok !Csak anniyt szerenék irni nektek hogy birlak titeket..kár hogy nincsenek ilyen ismijeim mint ti :P :D

Grat.nag yszámok vagytok :D :D
Üdv..Andici

Boros Lajos
majd lesznek!


Hanso   ( 2006 03. 07.  15:38 )
OK, Lajos, ezt sejtettem!
Csak megint megszallt valami, ami elfeledtette velem, hogy a vilag a hidg racionalitas szerint mukodik, meg egy ilyen szorakoztato musor szerkesztese is, mint a tietek.... Erzelmi alapon a kisemberek mukodnek ezert lehet oket kivaloan manipulalni...
Ha nem tetszik a sztori a szerkesztonek, gondolom o dont errol, akkor nem...
Amugy jol csinaljatok a musort, hianyzik a slagerradio, a reggeli rohoges a pesti dugoban...

Boros Lajos
az a helyzet, hogy nem szolgáltató, hanem szórakoztató tevékenységünk van...


roli007   ( 2006 03. 07.  14:09 )
Szevaztok! Nagyon királya müsor,amikor tehetem mindig halgatom.
Birom az egézsz munkáságotokat, veletek tényleg jol indul a reggel.Ne halgasatok a rosszaló megjegyzésekre:
Királyok vagytok istenek,
UI Ha nem sőt
ha nem söt!

Boros Lajos
hanemsőt!!


Happy   ( 2006 03. 07.  12:22 )
Szervusztok!
Anyám ma is, mint mindig, hallgatott benneteket és állítása szerint "kenyér recepteket" raktatok fel a netre, ami neki márpedig azonnal kell, mert tiazt mondtátok, hogy...stb., stb., stb. Szóval neki ez most a globális problémáknál is fontosabb. Persze engem bízott meg e nemes feledattal. Na de hól keressem ezt jó emberek? Mert ahonlapon nem vtalálom...Tisztelt Urak, ha lennétek olyan kedvesek és megírnátok, hogy honnan tölthetném le, vagy ha elküldenétek az E-mail cimemre a recepteket (vilagos@vipmail.hu), leköteleznétek!
Ha más nem, Anyukámért, hadd örüljön!
Tisztelettel: Happy Tamás

Boros Lajos
bocs, azt igérték a kollégák, hogy kiteszik...


pirannya   ( 2006 03. 07.  09:49 )
na Volga... te letakaritod a kek-piros-sarga autot tetejet? pedig az nem 4 meteren van.

Boros Lajos
le......


Kicsi baba   ( 2006 03. 07.  09:40 )
Jó reggelt!!!

Boros Lajos
neked is!


fruttivendola   ( 2006 03. 07.  09:31 )
Van egy iszonyatos felvételem érdemes lenne meghallgatni!!! Milyen emailcímre küldhetem?? Márti

Boros Lajos
bumerang@slagerradio.hu


Andi68   ( 2006 03. 07.  09:08 )
Sziasztok!
sms-ben nehéz hozzátok jutni ezért próbálom így.
A kenyér recepthez szeretnék ötletet adni.
Nekem első pillanattól kezdev sikerűlt sütnöm.
Kérlek osszátok meg a hallgatókkal. Köszi.
Tehát a recept ami bevált:
A leírt sorrendben kell beletenni a gépbe.
1.250ml tej
2.az adagoló kanál nagyobbok felével 2kanál víz
3. 1tojás
4. 500g liszt
5.11g élesztő
6. az adagolókanál kissebbik felével 3 kanál só
és indítható a program közepes fehér kenyér sütésére elegendők a hozzávalók.
köszönöm ha közzéteszitek. Remélem sikerűl annak aki kipróbálja.
Nagyon klasz a műsorotok. Imádlak benneteket.
Sziasztok

Boros Lajos
yess!


Pékszövetség   ( 2006 03. 07.  08:54 )
Tisztelt Műsorvezetők!

Megtisztelő számunkra, hogy műsorukban a mindennapi kenyerünk is téma. Szeretnénk, ha e témában tárgyilagos tények alapján történne a tájékoztatás. Ehhez kívánunk hozzájárulni az alábbi információkkal:
A mindennapi kenyér, de különösen a jó minőségűnek az előállítása, forgalmazása is pénzbe kerül, mint minden terméknek. A jó minőséget kihangsúlyozva a gyártás során biztosítani kell:
- jó minőségű nyersanyagot
-energiát
-a kvalifikált munkaerőt
-a megfelelő technikai berendezéseket
-a termékek kiszállítását a kereskedelmi egységekbe.
Ezek mindegyike a vállalkozásoknak pénzbe kerül, aminek a kenyér árában meg kell térülnie.
A technikai-technológiai berendezések, szállító járműveket, eszközöket, berendezéseket karban kell tartani, megújítani, aminek szintén pénzigénye van.
A sütőüzemeknek meg kell felelniük folyamatosan az élelmiszerhigiéniai elvárásoknak, előírásoknak, ez is pénzt igényel.
Mindezen feltételeket a vállalkozásoknak előre biztosítaniuk kell, meg kell előlegezniük pénzben amibe ezek kerülnek. Ha megfelelő árat kap termékeiért, akkor utólag megtérülnek ezek a befektetések.

Mi is a fehér kenyér előállításának átlagos költségszerkezete:
-Anyaghányad: 33,6%
-Energiahányad: 29,6%
-Bérhányad+járulékai: 28,8%
-Egyéb költséghányad: 8%
Összesen: 100%

Ahhoz, hogy a fogyasztókat minden nap friss és jó minőségű kenyérrel lehessen ellátni tartósan, indokolt és szükséges a reális piaci áraknak érvényesülése a termékeknél is.

A Magyar Pékszövetség és tagvállalkozásai arra törekednek, hogy hagyományos technológiával, természetes anyagok felhasználásával, adalékmentes, nem morzsálódó, jó minőségű kenyérrel lássák el a fogyasztókat. Ilyen kenyér például a "Pékmesterek Kenyere" is, amit jó szívvel ajánlunk.

Üdvözlettel:
Werli József
szakmai titkár
Magyar Pékszövetség

Elérhetőségeink: 06-1-206-7268; 06-1-204-9004

Boros Lajos
köszönjük! Mindig jól jön az információ!


zsuzska1   ( 2006 03. 07.  08:06 )
Jó reggelt!
Szuperek a kenyérreceptek!Már nagyon éhes vagyok ! A Kolozsváron született Lajos (,?) receptje nagyon érdekelne.Sajna pont csak a legvégét hallottam.Meg lehetne szerezni valahogy?
A mások által kipróbált " tapasztalat receptek" a legjobbak.
Szuper a műsor!
Szép napot !
Csá

Boros Lajos
huhh...re mélem Banita kitette


Angyalom   ( 2006 03. 07.  08:04 )
Sziasztok!
Szerintetek mit lehet tenni egy olyan gyerkőccel, amelyik még csak két hónapos, de egész nap nem alszik! Viszont annál inkább sír! Bennetek az utplsó reményem! :) Márti

Boros Lajos
Márti! Volt egy ilyen rokonunk, akinek a gyereke fél évig csinálta ezt. Ha bírod idegekkel, hagyd sirni. Hisztisen csinálja nagyon?


sorcier   ( 2006 03. 07.  07:53 )
Sziasztok!
A http://b2.grocceni.com/kenyer.html#tippek: oldalon millióegy féle pékáru receptjét meg lehet találni, többek közt a hagymás kenyérét is!!!
További jó "őrültködést" !!! Puszi! Szilvia

Boros Lajos
köszi Szilvi!


Efraim   ( 2006 03. 07.  07:32 )
nekem van egy nagyon jo E kodos listam...

Boros Lajos
oszd meg velünk!


janca01   ( 2006 03. 07.  06:14 )
Szevasztok!
Régeben szinte minden nap játszottátok Max Rabbe egy-két számát,
ennyire elfelejtettétek? Vagy már nincsenek meg a számok?
Amúgy szeretem a műsort, jók vagytok. köszi: janca
Ui: A Vogának a kamionosokkal kapcsolatban teljessen igaza van!!

Boros Lajos
valahol megvannak a számok, csak úgy kikoptak-....


donnya   ( 2006 03. 07.  05:49 )
Sziasztok nagyon szuper a műsor ! A Bochi mikor lesz legközelebb?

Boros Lajos
pénteken


Tomika32   ( 2006 03. 07.  01:12 )
Szia Boros és Woga!!!!!
De jóóóóó, hogy nincs veletek a Bocskor!!!
Ilyenkor szeretem hállgatni a Slágert.
Nélküle tutik vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boros Lajos
nem is igaz! Nélküle IS tutik vagyunk!


kiscicus   ( 2006 03. 06.  22:38 )
Te Boros!Tudod milyen a dejó?Olyanok vagytok Ti is DE JÓ!

Boros Lajos
most már tudom )))))))


spity   ( 2006 03. 06.  20:52 )
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy csak magamra és Rátok számíthatok, kérlek benneteket, segítsetek, ha tudtok!
Hétfőre virradó éjszaka Csepelről ellopták a királykék SEAT Cordobámat. A rendszáma IKP-864. A nyomravezető jutalom ellenében hívjon a 06-70-335-38-58-as számon. Hátha sikerül!
-spityu-

Boros Lajos
háthá...


gyurite   ( 2006 03. 06.  19:39 )
Hello!
Nagyon jó a műsorotok az egész család ezt hallgatja a beszólások is nagyon kemények.A repülőnapon Kecskeméten is királyok voltatok!!
gyurite

Boros Lajos
köszönjük


owen84   ( 2006 03. 06.  19:28 )
Sziasztok!A segítségeteket kérném egy egyáltalán nem könnyű, de számomra annál fontosabb dologban : szoktatok hajnalban játszani egy dalt, egy CSÁNGÓ NÉPDALT, ami annyira megfogott, valami félelmetesen jó, de csak ennyit tudok róla, hogy csángó, és van ilyen a szövegében : csorgatja az eső.... Tudom, hogy ez így elég kevés, de biztos, hogy Ti szoktátok jásszani, segítsegetek légyszi, hogy hol tudnám megszerezni!NAGYON KÖSZÖNÖM ELŐRE IS! sok puszi Nektek : Tímea

Boros Lajos
bolla@slagerradio.hu ez a programigazgató cime, ugyanezt nyomasd át neki. Rendes fiú, segit


Tutuke   ( 2006 03. 06.  18:47 )
Sziasztok Kiralyok !
Itt Finorszagban nagyonn jo a vetel nem szakadozik az adas,olvasom hogy panaszkodnak az emberkek,ha valtoztattok lehet hogy nem tudlak majd halgatni :((((

Boros Lajos
igyexünk azért nem rontani


KovAt   ( 2006 03. 06.  18:34 )
Sziasztok!

A festményes sztoriról jutott eszembe egy történet. Amerikai "szabad" nevelési stílusokat mi is kezdjük átvenni...

Teletömött villamoson Budapesten, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében. A kisrác himbálja a lábát és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várva, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
-Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa. Eltalál egy csontot, vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves, szóljon rá!
- Mit akar???? -Reccsen rá az anya. - Én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyermekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker ( acélbetétes baki, tar frizura, feszülős nadrág, bőrkabát) kiveszi a szájából a rágót és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan így szól:
"Engem sem korlátoztak gyerekkoromban...!"

Nem kell amerikáig rohanni, hogy ilyen történetekről halljunk, mint a festményes rágó.

Üdv Nektek! Jók vagytok! Atis

Boros Lajos
ez nagggyon mély sztori! KÖSZI!


venom   ( 2006 03. 06.  17:53 )
Nagyon jók a boomerángok
én születésme óta a slágert hallgatom és nem tudok leállni vele.
Talán azért mert túl jól nyomjátok?

Boros Lajos
húúúúúúha, lehet hogy benned van a hiba?


Karesz74   ( 2006 03. 06.  16:29 )
Sziasztok!Mivel neten nem tudtam kérni ezt a számot,benneteket kérnélek hogy játszátok le.Persze ha meg van!!De nem hiszem ,mivel ez egy most futó Romániai sláger.Előadó:Akcent Számcím:Jokero
Szerintem itthon is az lenne,ha játszanátok.
Ha nincs meg és kell írjatok.
Köszönettel Karesz.

Boros Lajos
mi nem a kívánságműsor vagyunk. Bocs!


Adácska   ( 2006 03. 06.  16:24 )
Sziasztok!

miért nem volt ma a Bocsi?
syasztok!
Adácska

Boros Lajos
péntekig szabin van


joko   ( 2006 03. 06.  14:52 )
Jóreggelt!
Volt egy kis éjszakai munkám és csak most keltem fel. Igazad van Lajos valóban gitároztál. "Hogyha fúj a szembeszél, okos ember nem beszél" hát persze, már emlékszem igazi klasszikus, mondhatnám ma is érvényes! Vajon a mostani cserkésztábor (minden rendszer táboroztatja a srácait?) is olyan laza mint az akkoriak? Történet: "Lenin este a Kremlben a Szovjetúnió sorsáról, jövőjéről gondolkodik amikor a kint szánkózó gyerekek hangoskodása állandóan megzavarja. Kiszól nekik az ablakon hogy halkabban kacarásszanak!
Pedig agyon is lövethette volna őket!
Vajon most nálunk lenne olyan honatya aki " lövetne"? Ne hamarkodd el a választ! Lehet hogy, még meg is úszná,legfeljebb titkositják pár száz évre.
"Hogyha fúj a szembeszél...", igazi klasszikus. Kifacsart ez az éjszaka a hangulaton is szar, megyek is.
Szasztok.

Boros Lajos
na igen... Leninnel a sztorit úgy tudtam, hogy berepül egy labda az ablakon, és ő kihajol... a többi ugyanaz. Ma ki csinálná ezt meg? Azt én nem irom le


langomargo   ( 2006 03. 06.  14:28 )
Sziasztok! Ha rádiót hallgatok az csakis a sláger lehet, mást nem szeretek. Maradjatok ilyenek, ilyen jók!

Boros Lajos
na nem bánjuk...


ve8   ( 2006 03. 06.  14:26 )
Szia Lajos,kérdésem az lenne ,tényleg voltál e a Rolls előzenekara és hogy szereted e most is a Bikinit?

Boros Lajos
voltam a Rolls előzenekara, a Stadionkerben is, azon a bizonyos koncerten, és szeretem a Bikinit


Hanso   ( 2006 03. 06.  13:11 )
A segjtségeteket kérem abban, hogy pénteken, 10-én, Ildikó nap alkalmából a páromat kerüljön ébresztésre. Kitöltöttem az adatlapot, ha akarjátok, be tudjátok azonosítani. Én innen a távolból, csak ezúton tudom meglepni.
Amúgy pedig üdv nektek és Magzarországnak a világnak egy jelenleg elég forrongó tájékáról. Csak annyit üzennék azoknak, aki hozzám hasonlóan otthon negatívkodik, hogy az otthono állapotoknál van sokkal rosszabb is...(ha tudnám hol van ezen a billentyűzeten a kettőspont, most egy smilie következett volna)

Boros Lajos
nem gond... de az ébresztés a sztori érdekessége alapján dől el


András007   ( 2006 03. 06.  12:37 )
Szia Lali!
A mosoly-túrnén jöttök Szegedre is vagy most Kecskemét a cél?
Jók voltatok ma Vogával!! :)

Boros Lajos
Kecskemét


Roxford   ( 2006 03. 06.  11:38 )
Hello!
Lenne egy kérésem/kérdésem! A műsorotokat telefonon milyen számon lehet elérni?
lenne egy műsorajánlatom

Boros Lajos
06-1-888-300


Kismanó   ( 2006 03. 06.  10:40 )
Íme az én jól jártam sztorim:nyaralásra indulva, utolsó utáni pillanatban berohanok a patikába, antibébiért, és találok a padlón egy ötezrest:))) Betettük a nyaralási-alapba. Sajnálom, nem adtam vissza, Szemét vagyok?

Boros Lajos
háááát... kicsitr


csippás   ( 2006 03. 06.  10:40 )
Siasztok!
veszprém vagy valamelyik környezö megyét érinti a mosolyturné?esetleg konkrét várost és idöpontot lehet már tudni ?
jo lenne mert a szabit intéznem kellene...
üdv: Arni

Boros Lajos
Sopronban kezdünk


GUSZ   ( 2006 03. 06.  09:36 )
AVE Istenek!

Azt szeretném megtudni, hogy mi az a telefonszám, amire sms-t lehet küldeni ha meg akarrom tudni mi szóa a rádióban now.
Egyébként egy George Michael nóta címe érdekelne, amiben a mindenféle trombiták vannak és a refrénje MEXICO!
Előre is köszönöm!

Boros Lajos
06-30- 3millió


dyke   ( 2006 03. 06.  09:36 )
sziasztok!
nagyon jó a műsor,nagyon szeretlek benneteket.
csak így tovább.
puszi nektek

Boros Lajos
puszi%!!!


nermaal   ( 2006 03. 06.  09:33 )
Sziasztók!!!
Ti vagytók a legjobb műsorvezetők!!! Szombaton elvesztettem a telefonom(Nokia 3200) Asz'em 1 taxiba Fehérváron.Ha a becsületes megtaláló visszapostázná legalább a kártyát megköszöném. Szfvár, rákóczi u. 6 8/26.Ha nem akkor száradjon le a füle mikor használjya a telefont!!! Oszy

Boros Lajos
kiadtuk, meglátjuk


lacoo77   ( 2006 03. 06.  09:31 )
A roman tanacsos nem az oltaron szexelt gyerekek, minden adon mutattak romaniaban a kolcsonzott lakast ahol a wc-ben bujt el a pap!!! Ugyeljetek a mesekre Udv Laszlo Kezdivasarhelyrol ( esemenytol kb 100 km-re0

Boros Lajos
azta... Edina tehet midenről, valami internetes hirportálról szedte


kiscicus   ( 2006 03. 06.  09:21 )
Jók vagytok fiúk!

Boros Lajos


Bgray   ( 2006 03. 06.  09:03 )
Hello!
Király a müsor!

Blog = weBLOG = webnapló

Boros Lajos
igen, ez az! Akkor nálunk miért nem napló?


perry   ( 2006 03. 06.  08:49 )
Lemaradtam valamirol?! Hol van a Bocsi?! Ide minden kesobb jut el- hala egnek a madarinfluenza is !Piroska

Boros Lajos
szabin van, pénteken jön


Meszke   ( 2006 03. 06.  08:48 )
Sziasztok!
Jok vagytok!!!!!!!!!!!!!!! :)))
Csongi Erdelybol!!!!!!

Boros Lajos


Ilcus   ( 2006 03. 06.  08:35 )
Sziasztok!
A Léda a hattyúval témát többen is megfestették. Bármelyiket kiegészíteném egy dokival, aki a hattyút oltja H51N ellen.
Üdv
Ilcus

Boros Lajos
Ilcus! Egyetértünk!


Zoller 007   ( 2006 03. 06.  07:44 )
Voga szívemből szóltál!!!

Boros Lajos
naugye!


PepeJeans   ( 2006 03. 06.  00:46 )
SZiasztok tudnátok kuldeni 1 képet Móniról azert mert nemtudok rola szerezni.Bocsi egyszer még gitározz azzal a jó rock gitároddal lecci.A címem pepejeans499@freemail.hu kossz

Boros Lajos
sajnos ilyenre nincs időnk..


PepeJeans   ( 2006 03. 06.  00:43 )
Hello

Boros Lajos
hello


Tibi   ( 2006 03. 05.  20:42 )
Szevasztok királyok!Ne hallgassatok a fikázókra,mert ti vagytok a legjobbak!Tibi

Boros Lajos
dehogy hallgatunk!


Meszke   ( 2006 03. 05.  20:16 )
sziasztok
most tudom csk igazan hallgatni a slagert! Nagyon jo! :) Erdelybol irok neten hallgatlak titeket! Eddig nem volt netem es most hogy van amikor csak tehetem titeket hallgatlak!!! JOK VAGYTOK!!!!
Csongi-Sepsiszentgyorgy :)

Boros Lajos
köszönjük!!!


Prakt Icus   ( 2006 03. 05.  17:15 )
Sziasztok!

Ma voltunk a kézműves vásáron a Petőfi Csarnoknál. Ajándékot is kaptunk a területfelügyelőktől : kerékbilincset.
Többször voltunk már ott, mindig a Zichy Mihály úton parkoltunk, ahol mások is .Persze egy behajtani tilos tábla mögött.
Ezt idáig hallgatólagosan elfogadták a rendezvények ideje alatt.
NA MOST MÁR NEM.
Ha arra jártok keressetek jobb parkolóhelyet!

Boros Lajos
köszi, majd vigyázunk!


omar   ( 2006 03. 05.  17:03 )
Helo szep napot mindenkinek!Udvozlom a Bumerang bandat!nagzon jok vagytok itt Szlovakian is! Udvozlet Melinda

Boros Lajos
csóóók!


kabalako   ( 2006 03. 05.  16:51 )
Szevasztok!Nagyon klassz a BUMERÁNG,de főleg Bochkor Gábor!

Boros Lajos
szerintem is!


Kaló Gyöngyi   ( 2006 03. 05.  14:38 )
Sziasztok Szuper jó fejek!
Mindennap kisteherautót vezetek, amiben a bumeráng a társam.
Szuper témákat tárgyaltok ki.
Csak így tovább és minden napom - mint több ezer más embernek is -a legjobban fog telni.
Egyébként esténként Veszprémből hazafelé jövet a férjemmel megvitatjuk az aznapi műsorotokat.
Halihó! Gyöngyi

Boros Lajos
és a férjed ad nekünk igazat, vagy te?


bath   ( 2006 03. 05.  13:50 )
Sziasztok.Multkor sajnos kimaradt számomra a navigációs lemez kérdése.Akkor most van e és hol? Üdvés sok sikert
Bath

Boros Lajos
valami van, de nincs Bochi ha visszajön, elmeséli


morphy   ( 2006 03. 05.  13:15 )
Szevasztok poengyarosok!!Bocs az ekezet nelkuli betukert de angliaban lakok es nem talalom az ekezetes betuke :) Meg itt is halgatom a musorotokat KIRALY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha tudnatok az Edesanyamnak egy csokot kuldeni nagyon megkoszonnem!!!Gittanak sopronba Zsoltitol!!Na csumi meg irok !!

Boros Lajos
lécci sms benismételd ezt meg a +36+30+3 000 000 ra!


pallosgabor   ( 2006 03. 05.  12:38 )
Kedves Bochkor Boros "földi Istenek" !
Már nyugdíjas vagyok és ma regisztráltattam magam. A cég Internetén keresztül, végre lehetőségem nyilt ,első üzenenetem elküldeni NEKTEK. Próbálok igen rövid lenni. 6 éve tragikus hirtelenséggel özvegy lettem. Depressziós állapotomból az orvosok három hónap alatt sem tudtak kicsit sem helyrehozni. A 14 éves fiam öngyilkos akart lenni, és a barátja szedte le az ablakból. Képzelhetitek milyen idegállapotban voltunk akkor. A sírógörcseim miatt dolgozni sem tudtam. Igy boltvezetői állásomtól búcsoznom kellett. Reggelente mikor hallgattalak Titeket, csak a düh fogott el és 'mindenfélék voltatok" rengeteg szitok hagyta el a szám. Most elnézést kérek érte TŐLETEK ! Nem tudom megmondani mikor történt, de egyszer csak azt vettem észre, már nem sírok a kis szobában és kicsit tudtam néha mosolyogni is. Szóval a gyógyulás útjára léptem. Amit csak az igen jóízü nevetéseiteknek és műsorotoknak köszönhettem. Az orvosom is csak nézett mi a Mária történt velem. Leveleket irogattam az ismerőseimnek, és állást próbáltam keresni 50 évesen. Ami aztán sikerült is. Igaz Szegedről Egerbe kellet költöznünk. Ott új Párt találtam, megnősültem és a Fiamat sikerült felnevelnünk. Már 2 éve Angliában dolgozik a párjával. A Feleségem is azóta, hogy velem van, csak TITEKET hallgat, vagy a TV sorozatait nézi. A boldog életünket részben a BOCHKOR BOROS ELIXIR-nek köszönhetjük. Hasonló igen boldog életet kívánok, sok erőt és energiát a kora reggeli felkeléseitekhez és munkátokhoz.
Ahogy minket hívtok "Drága hallgatóink" -ból, Gábor-bá.

Boros Lajos
Gábor bá! Ez az erő benned van, és gratulálunk, mi csak annyiban segitettünk, hogy voltunk, de örömmel tettük! SOK BOLDOGSÁGOT!


gbcsd   ( 2006 03. 04.  22:08 )
csá lali jo volt a bocskor az akctivitybe

Boros Lajos
igen ügyes a gyerek


erat   ( 2006 03. 04.  22:07 )
Szervusztok!

Nagyon ügyesen csűritek, csavarjátok a gondolatokat.
Kérlek, Gábor, ha van lehetőség rá, ne "nyögj, és őőőz" sokat!

Tisztelettel, és segítő szándékkal álandó halgatótok.

Boros Lajos
átadtuk neki


fistvan   ( 2006 03. 04.  21:59 )
Csaó! Erre nem kell válaszólni,hiszen úgyis egy szóban válaszólnál,de ha nem egy szóban,akkor kettő-háromban és szinte annak is örülhetek,hogy voltál szíves válaszólni egy földi halandónak! Mert szinte megtiszteltetésnek kell,hogy vegyem a válaszodat. hogy miért gondolom így? Tök egyszerű! Mert úgyis csak gy-két szóban válaszólnál Lali Király.

Boros Lajos
ez igaz, de választani lehet: vagy semmi, vagy ennyi. Sajnos igy is az alvásom,családom rovására válaszolgatok, és elnézést ha néha tömör, pláne modortalan


Gompa   ( 2006 03. 04.  20:57 )
Sziasztok!
A minap, már kérdeztem, hogy a Rúzsa Magdi féle Bumeráng-szignált felteszitek-e e letöltésekhez, de azóta csak most tudtam NET-hez jutni. Így lemaradtam a válaszról. Viszont láttam, hogy nincs fent. Javaslatom: legalább lejátszhatóvá tegyétek, ha már letölthetővé nem.
Amúgy örülök, hogy hallgatni többször tudlak Titeket (naponta), mint olvasni! :-)

Boros Lajos
sajnos ezzel mi nem tudunk foglalkozni: sikobalint@slagerradio.hu a megfejtés


SF-Uborka   ( 2006 03. 04.  20:33 )
Szevasztok KIRÁLYOK!!
Nagyon szupi a reggeli műsorotok,minden reggel halgatom(ha tehetem).
Eggyetlen dolog zavar ,hogy mikor nem Boros vagy Bochkor van a
műsorvezetői székben akkor is azt a szignált hallom ,hogy
"a műsorvezető Bochkor Gábor és Boros Lajos"!
Nem lehetne ezt ilyenkor kihagyni!!
Köszi!
Üdv :SF-Uborka

Boros Lajos
ez egy olyan hagyományos politika, hogy ne feledjük, aki nincs ott


Fefe100   ( 2006 03. 04.  19:43 )
Sziasztok! A 2 órás síoktatót mikor hívjátok fel ? Nagyon jó dumája volt Ildinek. Királyok vagyok, szuper a műsootok.

Boros Lajos
fel fogjuk hivni


Móni1987   ( 2006 03. 04.  19:33 )
Kedves Lajos!
Nem gondoltam volna, hogy üzenetemmel és kérésemmel -ami szerintem sem tolakodónak, sem illetlennek nem mondható - ennyire leterhelem az oldalatokat. Már pedig a válaszodból ezt a feltevést erősítetted meg bennem. Nem tudom, hogy miért nem lehetett kicsit finomabb formában megírni a válaszod. Mondok ötleteket: pl. bocsi, de nem lehet...ennyi. Én megértettem volna, és nem esett volna annyira rosszul, mint amit most olvastam tőled. De nem baj, a műsort attól még továbbra is kedvelem, de téged emiatt nem igazán szívlellek.
U.i.: És én legalább nem voltam illetlen.
Móni

Boros Lajos
Móni! Neeeee utálj! Azt utálom!


kiscicus   ( 2006 03. 04.  19:26 )
DeJó voltál akkor is!Meg amikor a kedves kollégámat ébresztettétek ,akkor is!De most sem vagytok rosszak!!Csak így tovább!!

Boros Lajos
állandójan,...


cinti15   ( 2006 03. 04.  18:54 )
csókolom istenek
szeretnék ébresztést kérni már írtam egy kérést a neten de sajnos nem ébresztetétek apukámat holnap vagyis 03.05 lesz a 41. szülinapja és szeretném ha valamikor a közel jövőben meglepnétek léci köszi.
nagyon jó a műsor mindig halgatom de csak sajnos addig a míg beérek a suliba.
jó munkát!
bocs a tegezésért.

Boros Lajos
ébresztéskérés százból kettő... és nem kerültetek bele bocs


cinti15   ( 2006 03. 04.  18:49 )
hello

Boros Lajos
hello


Adácska   ( 2006 03. 04.  17:23 )
sziasztok!
ha írok egy üzernetet akkor az mikor kerül fel ide ?
syasztok!
Adácska

Boros Lajos
ha úgy érezzük, hogy mást is érdekel...kb délután


Adácska   ( 2006 03. 04.  16:59 )
Sziasztok!
imádlak titeket!
mióta kaptam egy rádiót azóta reggel 6-kor elmegy az anyukám akkor a tesóm is kel és bekpcsolja a rádiót és mindig a slágerre van állítva !
reggel nem adtok be valamilyen iron maiden számot?
nagyon jó a műsor!
miért kmindig a Boros válaszol?
imádlak titeket
üdvózlettel Adácska
{válaszoljatok}

Boros Lajos
a Boros vállalta....


teers   ( 2006 03. 04.  16:54 )
Lajos, nagyon szívesen. Azt hiszem, már nagyon kevesen maradtunk aki emlékeznek rá, hogy mekkora ajándék, hogy szólásszabadság van. Akár olyan a múltban tabú témákról is mint a szex. Egy álprüd világból jöttünk, ahol mgaga a lázadás jelképe volt, egy-egy Playboy birtoklása. Tudom nem túl autentikus vélemény, de sokkal jobb, hogy ma már nincsenek tabú témák, és ez Ti olyan jól oldottátok meg, akit ez a fajta nyíltság zavar, az meglehetősen ambivalensen szemléli a világot, hogy mert valjuk be mindenkit érdekel ez a téma, csak még mindig olyan konvenciális elítélni azt aki ki meri mondani azt amit gondol. Szeretem aműsoraitokat, nem csak a könnyed humoráért, hanem mert a szemébe meritek mondani bárkinek az igazságot. Én emlékszem amikor letiltottak, mert azt merted mondani, hogy " az Opel......Elreklámosodtunk. Én éveket éltem az Államokban, és infantilis az a progreszív reklám dömping amit azóta mi is át vettünk. Mindent a pénz mozgat, nincsenk érzelmek, és aki emonciálisan közelít egy kérdéshez, az szakbarbár. Már nem raktárosok vannak, logisztikai managerek, de csúsz az az, hogy láttam egy takarítónőn, hogy claning services manager. Azt értékelem bennetek a legjobban, hogy egy kereskedelmi rádiónak is adtatok egy olyan felhangot ami emberi, és aki egy barom, annak a szemébe meritek mondani. Köszönöm. ( Viki's Daddy from Pécs. I hoppe that you to jet rember on me).

Boros Lajos
szia Daddy! Szivesen, és köszönjük. Nem annyira tudatos dolog ez, mint inkább az az alapattitűd, hogy nem akarunk többnek,másnak látszani, mint akik vagyunk


gbcsd   ( 2006 03. 04.  14:53 )
szia lajos küldem agy számot és azt nem játszottátok le miért van ez

Boros Lajos
van az úgy


Baliu   ( 2006 03. 04.  14:34 )
Fura, hogy hétvégén írok, de bánj a fene!csak arra akartalak megkérni benneteket, hogy mondjátok be élö adásba, hogy " Juca, nagyon szeretlek, minden úgy megy ahogy kéne, gyere hozzám!"köszike!ja! ha ezt benyomjátok, jövök egy sörrel!

Boros Lajos
huha! leánykérés? Nyomasd adásba SMS en


Ienna   ( 2006 03. 04.  13:33 )
Szia Sonja!
Elöször is nem Lenna Hanem Ienna(az ott egy nagy i betü)
Másodszor pedig Én sem tehetek róla,hogy a Vogcit is csípem!
Véleményt nyilvánítottam csupán,ahogyan Te is!
Ne értem miért vetted magadra?!
Üdv!

Szia Bumeráng!
Egyébként joo a műsor!Imádlak Titeket!MIND A HÁRMOTOKAT!!:)
Üdv!

Boros Lajos
az a jóóóóóóóó!


Cirill   ( 2006 03. 04.  12:44 )
heee

Boros Lajos
hheeee


julian   ( 2006 03. 04.  12:41 )
hi mindenkinek,kiraly na nem ti hanem itt a TAVASZ

Boros Lajos
perszehogy, te kis ravasz!


door j   ( 2006 03. 04.  10:54 )
Szevasztok Istenek!
Érdeklődnék, hogy Vogci-féle mix-eket hol találok.
előre is köszi

Ja, és sztem tök ász volt a Rúzsa Magdolnás műsorotok.
Bocsi tök joól énekelt.

Boros Lajos
jaja!


perry   ( 2006 03. 04.  06:02 )
Sziasztok, megint! Itt pentek este van es gondoltam, hogy vegre most nem problema ha a 4 oras adast vegig hallgatom mert nem kell " kesz" lenni a masnapi melora - sajnos a 9 ora elteres eleg faraszto mindig 1 orako mentem aludni - erre hetvegen nincs bumerang! Nem tudlak hallgatni titeket, a fenebe!!!! Hat ez van, gondolom ti is varjatok a hetvegeket csak ugy mint en. Akkor majd hetfon " talalkozunk"! Egy kerdesem lenne; hogy lehet az adasba betelefonalni innet Californiabol? Mi a szamotok?
Minden jot nektek! Piroska

Boros Lajos
+36-30-3 000 000-ra küldj egy sms-t, és visszahivunk


pmoni   ( 2006 03. 03.  10:57 )
Kérlek kérlek kérlek benneteket, ne játsszátok le többé soha azt az árszülős reklámot!!!!!!!! A hajam az égnek áll, rosszul vagyok, amikor azt hallom! Valami borzadály, ki kéne rúgni azt aki kitalálta, no meg aki elfogadta, hogy igen ez az a reklám amire vágytunk,!Fúj! No de a Boros-Bochkor-Vogci trió előtt le a kalappal!

Boros Lajos
ezt nem igérhetjük


opus   ( 2006 03. 03.  10:05 )
Hello! Ma nagyon jol ment a munkam reggel. Írtó fejfájas gyotort reggel felébredés után, de miuátan rákatintottam a web címetekre, lás csodás, elszáld a fájdalom. Kikapcsolt az agyab a gondoktol, és csak rátok figyeltem. Nagyon jol esik nekem, hogy lehetoségem van halgatni a musort, éz még pénzembe se kerul. Hisz mire van a cégi internet. Akad aki a holnay végen kifizeti. Jo napod kívanok az egész BUMERÁNG stábnak. Soha nemuljon el ez a jó kedv. Hiányoznákok.

Sziasztok.

Boros Lajos
gyógybumeráng....


zsuzska1   ( 2006 03. 03.  08:40 )
Hello Istenek!
A republic honlapon olvastam Budapesti (INGYENES?) koncertről.
De semmi konkrétumot nem tudtam meg.(tőlük sem)
Bízva a Ti jórepublicos kapcsolatotokban kérem segítsetek abban vajon hol lesz a helyszin?!
Köszi
Zsuzska

Boros Lajos
??????????


fanza   ( 2006 03. 03.  08:21 )
nem csak a férfiak alszanak be
én a csajommal együtt szoktunk elaludni
szerintem ez csak attol függ hogy elélvezez-e
illetve kielégitenek-e
én ÁGIt mindig elélveztetem

Boros Lajos
ügyes vagy! Nincs is jobb, mint együtt aludni!


sziszibanya   ( 2006 03. 03.  08:14 )
szia Bocsi és Lali:)
hallgatom a sok hülyeséget, amit tudtok mondani és nem értem honnan jön ez sok ökörség nektek???:)
a témával kapcsolatban:sztem nem gond ha elalszik a pasi, biztos vagyok benne h azért, mert jó voltam.puszi
ui:olvasd lécci fel:)

Boros Lajos
biztos, hogy jó voltál!


szamtalan   ( 2006 03. 03.  08:03 )
Jó reggelt! Úgy látom ennek az üzenő falnak nem sok értelme van.
Idézett:
szamtalan ( 2006 03. 01. 08:51 )
Jó reggelt! A parkolási témához megjegyezném, hogy a nyomtatott papiron a az írás kb 1,5 év alatt eltünik - kifakul, ha csak a kesztyű tartoban tartja az ember. Üdvözlettel Számtalan

Boros Lajos
ez is jó

Ez egy igazán frappáns válasz, föleg azután, hogy az ügy komolyabb,és Ti is felhábordtok az ügyön. Úgyan mit mutogathat az ember 4 év után, egy betümentes papírt.
"Ez is jó!"
Üdvözlettel Számtalan

Boros Lajos
irnál egy példamondatot? Mit irnál helyemben? Nem az én reagálásom a legfontosabb, hanem hogy a többiek olvassák az üzenetet.


sambar   ( 2006 03. 03.  07:51 )
Szevasztok istenek!Van egy pár vicces kis mix a gépemen PL:Orbán rap,Torgyán mix,Micimackó és a sör,Micimackó és a szex.Ha gondoljátok párat elküldök e-mailben!Mikor mozdultok ki valamerre?

Boros Lajos
20-án indulunk egy egyhetes Mosolyturnéra


kiscicus   ( 2006 03. 03.  05:45 )
Sziasztok Istenek!
Most csak tehozzád szólok Boros Isten!
Emlékszel,hogy a 80-as évek elején hol jártál?Verőce ismerős Neked?
Egy fejtágításodon részt vettem a táborban.Azóta sokkal jobb vagy!
Bochkor bocsi Neked csak jó csajozást kívánok.

Boros Lajos
Tényleg? Akkor nem voltam jó?


zsozso88   ( 2006 03. 02.  19:41 )
csáó! Írtunk neketek email a bumerángos címre 1 hete.De még nem válaszoltatok. Miért nem?
Egy törzshallgatótok.

Boros Lajos
miért is? Nem tudom...


gold mari   ( 2006 03. 02.  19:33 )
Tettszett az autópálya és a benzinkúttal kapcsolatos rioportotok. Ma én pótdíjfizetési meghagyást kaptam, amiért a benzinkutas elírta a matricát. Hibáztam, hogy nem voltam figyelmes, de mindezért én fizessek 1000 Ft regiszrációs díjat. Tegnap nem csak én kaptam ilyen felszólítást. Javaslom: a gk. renszámát is úgy kelljen beütni a tulajdonosnak, mint a kártya pin kodját. Ha már ilyen super a benzinkút felállításának a lehetősége, legyen nekünk is biztonságunk!!!! Vagy ez is a jó bulik között van?????? Imádlak Benneteket Mari 06 20 55 62 567

Boros Lajos


teers   ( 2006 03. 02.  19:33 )
Igen Így! Komolyra fordítva szót. Annyira depressziós ez a világ, hogy tényleg kell ez a kis baromság, hogy a reggel jobban indúljon. Nem vagyok egy mai bútordarabb. Éltem már akkor is, amikor egy Beatles, vagy Rolling újdonság számba ment. reggel csak annyit mondtak, hogy ilyen vagy olyan idő lesz, és hallgathattam azt a sok ideologizált agyatlanságot, amit senki sem hitt, de mondta. Tudom Te is éltél akkor. Én még emlékszem a Műegyetemi bulikra. Mekkora szám volt a Sándor Gyuri. Tudom neked is, láttalak egy-kétszer ott Téged is. Álmodtunk egy könnyed, akár szókimondó műsorról, ahol nem azt hallod amit hallatni akartak, ha nem amire tényleg kiváncs vagyok. Hűlyék vagytok a szó legnemesebb értelmében. kell ez a hűlyeség reggel, hogy elviseljem azt a világot, amit látok magam körül. Hosszú éveket éltem kűlhonban, ismertem az úgynevezett "kereskedelmi rádiózást", de hogy valakik így honosítsák meg hazánkaban, arra azt kell mondanom, hpogy IGY!!!!

Boros Lajos
köszi! Nagyon szivemből beszélsz!


Kecsu   ( 2006 03. 02.  17:59 )
Lajos! Kivettem a reklámomat! Légyszi tedd ki!

Edina kedves!

Nem először hallotam csöppnyi szádból a következő jelzőt: HANGYÁNYI! Kedves Edina! Tudod-e egyáltalán mit is jelent ez? Ez azt jelenti, hogy olyan kicsi, mint a hangya cerkája. Tehát hangyafa...cerkányi. Hangyányi. Nagyon szépen kérlek, hogy ezt a jelzőt igy, ha okvetlen nem muszály, akkor ne használd a hírekben! Ezért kaptam szakrajzból, a fogaskerék munkámra karót, mert a foghézaghoz ezt mertem írni: HANGYÁNYI! Más! Próbáld az INFLUENZA szót egy kicsit gyakorolni. Ki tudod ezt mondani rendesen, mert már hallottam így Töled: influenza. Mindég infulenzát modasz mostanában. Tudod; rögzítem a Bumerángot, mert Ti vagytok számomra az a MÉDIA, amelyet mindég érdemes hallgatni. 5:40-től 10:15-ig.

Üzenem a technikusotoknak, hogy ő is megérdemelne egy karót, a hétfői kilógramm - kilométer cseréhez. Csak péntekre kellett volna visszanyúlni, mint ahogyan én tettem, és szinte észrevehetetlenül kicserélhette volna azt a bakit. Bochkor jól belerántotta a csőbe. Akkor is ti vagytok a legjobbak!!!!

A legnagyobb tisztelettel: Kecsu
kecsu@altavizsla.hu

Boros Lajos
kecsu! Ezt itt nem olvassa Edina


centralbau   ( 2006 03. 02.  17:18 )
Először is könönöm a segitséget "SUSE"-nak és a Laca,a sötét taxisnak az örömöm határtalan nagy volt mikor le is tudtam tölteni a Mademoisel Minett számot. Köszönöm neked is Lajos mert nélküled sem lett volna eredmény.
További szép napot kivánok nektek. Zoli

Boros Lajos
szivesen


joko   ( 2006 03. 02.  16:39 )
Sziassztok! Csak köszönni akartam.Emlékszem egy Boros Lajos nevü fiatal diszkósra a Tatabányai K.I.SZ.-táborból !! Te lennél az Lajos ? Egyszer könyvet írhatnál erről ! Érdekes lenne !

Boros Lajos
nem diszkóztam, gitároztam!


Móni1987   ( 2006 03. 02.  16:22 )
Sziasztok Királyok!
Sokszor hallgatlak titeket, mielőtt suliba megyek, reggelente még félkómában a konyhában. Igazán jó hangulatú a műsorotok, segíti kicsit a korai kelést. (na meg bíztató, hogy nem csak nekem kell hajnalok hajnalán kelni :) ) Igazából szeretnék kérni tőletek valamit, ha lehet....A barátom rajong, él-hal a hűtőmágnesekért, és nagyon hálás lennék nektek, ha küldenétek neki egyet a nevemben.Tudom, hogy ezért játékban kéne részt vennem, vagy valami hasonló, de szánjatok meg egy idén érettségiző, párját oly hűn szerető budapesti diáklányt! Várom válaszotokat !
Móni

Boros Lajos
Móni! Ha tudod, miért próbálkozol?


Dodo94   ( 2006 03. 02.  14:11 )
Hello!
Jó volt ma a bumeráng!

Boros Lajos
szerintünk is!


Juliette1   ( 2006 03. 02.  13:49 )
Szia lány 2006!
Nézd én nem értek egyet a te véleményeddel,mert a Világháborúban igen az olaszok ettek macskát mert nem volt mit enniük.Második pedig megkérdezném,ha te neked nem volna mit enned,akkor te mit csinálnál?Megtalálsz engem a skypen, eperlevel néven,ott le tudjuk rendezni a dolgot:-)Tisztelettel :Juliette1

Boros Lajos
egy randi


didike   ( 2006 03. 02.  13:34 )
sziasztok ti magatok vagytok a megunhatatlan,felleg jó slágeresek pusszantó

Boros Lajos
pussz


...Sonja...   ( 2006 03. 02.  13:15 )
Ismét itt vagyok mert, szerettem volna elmondani azt , hogy sokszor voltam szomrú-bánatos reggelenként! Egyszer sem tudtam meg állni azt, hogy ne nevessek veletek! Amiből végül öröm könnyek lettek, és eltűntek vhol....! Ilyen páros és nevettetős műsor nincs másik, Hurrá :-))
Üzenem azoknak akik bánatosak vagy egyébb, hallgassa a Sláger rádiót, amikor Boros-Bocskor vannak:-))

Boros Lajos
átadjuk!


kata19910408   ( 2006 03. 02.  12:40 )
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a mosolyturné alkalmából jöttök-e Szegedre vagy a közelébe. Ha igen, akkor mikor? Köszi
Kata

Boros Lajos
Debrecen,Kecskemét...


csumpika   ( 2006 03. 02.  12:13 )
Sziasztok! Lemaradtam a Centrum parkolós vitáról, végülis megtudtátok, jogilag helyes-e, hogy évek mulva a ténylegesen befizetett, nyilvántartásukban jóváirt parkolási dijra pótdijat számoljanak fel. Van olyan hülye aki erre ijedtében fizet? Behajtható-e birósági úton? Köszi, imádlak benneteket.

Boros Lajos
nem zárult le, de a többség arra tendál, hogy nem fizet


...Sonja...   ( 2006 03. 02.  11:06 )
Szia Lenna! Nem tehetek róla hogy én Boros-Bocskort imádom! Ezt hagy döntsem már el én, oké? Hajrá fiúk mindent bele,csak így tovább!!! Amikor a MÉDIA MÁRKT nyitás volt szolnokon, itt voltatok ,de mire oda értem már, elmentetek. De legközelebb nem lessz ilyen, igérem:-)) Csók -csók csók...na páá!!

Boros Lajos
legközelebb igyekezz!


gannus   ( 2006 03. 02.  11:01 )
Ti már olyan állatok vagytok, hogy ha Ti most kihalnátok. A föld nevű planéta az egy üres kietlen sivataggá változna. És ez nem csak a Ti érdemetek hogy ilyen jók vagytok hanem az egész csapaté!!!
Hipp-Hipp a csapat tagoknak
Csak így tovább.

Boros Lajos
ez egy adekvát meghatározás


melania   ( 2006 03. 02.  10:33 )
Ne tudom miert nem akar megjelenni az uzim nalatok.Rohadt ugy.Pedig mar ketszer irtam.Milyen jo lenne ha Boros udvozolne egyszer.Na hatha most.

Boros Lajos
üdvözöllek!


ficzok   ( 2006 03. 02.  09:51 )
Sziasztok Kiralyok!
En Székelyfoldön hallgatlak titeket, és még sokan mások... majd megszakadunk a röhögéstől. Csak azt akartam kérdezni tőletek, hogy mikor látogattok el mosolyturnézni erdélyi városokba is? Szivesen látunk titeket. Sziasztok.

Boros Lajos
meg kéne valahogy szervezni...


fogpet   ( 2006 03. 02.  09:27 )
sziasztok!
netten keresztul hallgatlak titeket es mar tobbszor megszakad a beszelgetes es zene jon be.toletek van a huba?

Boros Lajos
igen


borosgabor   ( 2006 03. 02.  09:16 )
Szevasztok istenek!nem rég regisztráltam magam,és csak üdvözöllek benneteket.Mint mindig , király a műsorotok.Boros Gábor

Boros Lajos
üdv!


amigomijjo   ( 2006 03. 02.  09:15 )
Sziasztok!
Lemaradtam ma, mikor azt beszéltétek, mikor lesztek Debrecenben :( Írd meg nekem Lajos légyszike!
Köszönöm és sok pusz!
Tünde Db.

Boros Lajos
24én


Reni   ( 2006 03. 02.  09:01 )
Pálinkás Jó reggelt Fiúk & Lányok!
Üzenem az élettársamnak, hogy a regisztrációnál majdnem az özvegy részt jelöltem meg /a francba/.Nektek meg,hogy csókollak benneteket és reggel el ne aludjatok!pusz

Boros Lajos
erre vigyázz!


tibiguru   ( 2006 03. 02.  08:59 )
Sziasztok egy kérdésem lene webkamerátok nincs?Szivesen néznélek titeket.

Boros Lajos
van, de nem használjuk


ilozka   ( 2006 03. 02.  08:49 )
hello, a kerdes, hogy egesz Magyarorszagon olyan suket reklamokkal nyomul mindenki, mint ami a Bumerang alatt hallhato? Szanalmas... ja, s meg vegyetek par CD-t, mert kezd unalmassa valni a keszletetek:)

Boros Lajos
figyu! Vegyél Te CS-t!


tibiguru   ( 2006 03. 02.  08:33 )
Sziasztok nagyon király a müsorotok csak tul rövid.Amugy hol a Voga???

Boros Lajos
amúgy csak 2-3 szor van egy héten, mert a zenéken dolgozik


opus   ( 2006 03. 02.  08:11 )
Szia Lajos Kiraly.Nem akarom hogy abbamaradjon a válasolásod az én uzeneteimre. Nagyon birlak mind a kettotoket. Nem lehet nem halgatni a musort, tokeletes. Halgatlak minden nap, nélkuletek dolgozni se tudok.Jo a humorotok, így gyorsaban telik a napom.Sziasztok.

Boros Lajos
köszi, néha kell űm nekünk is a biztatás!


Kardos Anna   ( 2006 03. 02.  07:57 )
tegnap gondolkodóba estem.Mikor itt járt Brezsnyev 2 év múlva meghalt.Putyin vajon hogy jár..?

Boros Lajos
Isten éltesse sokáig!


lany2006   ( 2006 03. 02.  07:44 )
Gábor paraszt vagy, műveletlen paraszt. Te tényleg azt hiszed az olaszok macskát esznek és romániában csak földönfutó szerencsétlenek élnek? Ezek szerint kár volt annyit utaznod a világ minden táján ha nem tanultál meg semmit belőle...

Boros Lajos
nem úgy van az... Gábor csak játszik a sztereotipiákkal


KisKakukkk   ( 2006 03. 02.  07:41 )
Jo reggelt mindenkinek! Borosnak uzenem,hogy talalja ki azt a musort ,amiben a politikusokat oltjak be "szegenyseggel", es aztan legalabb 2 napig filmezzek oket,hogy viselik! Szerintem nezettsegi rekordot dontenetek!!! :)

Boros Lajos
megézném azt a filmet


kiscsodor   ( 2006 03. 02.  07:40 )
Hello Bumerángok ! Nyomhatnátok 1 AC/DC számot !!!! Naaaa..
Üdv: Kiscsődör

Boros Lajos
nemsokára


Visnyeiné Nati   ( 2006 03. 02.  07:33 )
Sziasztok!Egy kis vicc: Hogy hívják a téli olimpián részvevő női síválogatottat? ÓRIÁS MŰLECSIKLÓ!
Jó munkát! Nati

Boros Lajos
hehe


hexiboszi   ( 2006 03. 02.  07:16 )
Sziasztok Istenek!

A szülinapos felsorolásból kimaradt a húgom. Pedig ma ünnepli a 26. szülinapját. Kérlek mondjátok el neki, hogy boldog szülcsinapcsit kíván a nővére!!!
Köszi nektek! Betti
UI.: Tök jó a bögre amit a párom nyert nálatok! :))

Boros Lajos
késő


nikol   ( 2006 03. 02.  07:15 )
Jó reggelet!
Itt a neten naon recseg a Bumeráng.Megtudnátok érdeklődni,miért?
Előre is köszike.Puszi nektek
Jó a műsor

Boros Lajos
mert szar. És miattunk. De nem valljuk be


soma   ( 2006 03. 02.  07:14 )
Hali!! Lajos a tacskó is csőkutya!!! Jóóók vagytok!!

Boros Lajos
bezzony, sőt az igazán a csőkutya


Oconor-Isti   ( 2006 03. 02.  07:00 )
Üdv nektek Kiralzok
Nem csak Magyarorszagra jonnek az olaszok.hanem ide Roamniaba is..rengeteg sok cipo gyarjuk van mee itt mindenki atbasznak:((es nallunk sokkla olcsob a fogorvos..de nalunk meg +rengeteg Indiai Fogorvos is van..
Jah es koszi hogy minden reggel felvidiitotok,es röhögve meek melozni..

Boros Lajos
szivi


Kispapa   ( 2006 03. 02.  06:42 )
Ja, a telefonszámom: 06/30-443-68-35. Kispapa

Boros Lajos
ja


Kispapa   ( 2006 03. 02.  06:40 )
Sziasztok! A Centrum Parkoló Kft. nem csak az autósokkal szemben szemét, hanem a dolgozókkal is... Nem biztosít cipőt, meleg /pufajka/ nadrágot, saját táskát kellet vinnem, mert raktáron csak rossz volt, civil kabátban kellett dolgoznom, mert nem volt a méretemre... És még engem akartak leszúrni, hogy miért nem öltöztem át... Felvételkor az orvosi vizsgálat csak vicc... Direkt felhívták a figyelmünket, hogy szintévesztő nem lehet parkolóőr... Én a "számoskönyvben" többet tévesztettem, mint eltaláltam, mégis alkalmas voltam... Ja! az "orvosi vizsgálathoz" ki kellett tölteni még egy kérdőívet. Na, ennyi volt az egész.. Ha érdekel még valami, hívjatok fel! Sziasztok!

Boros Lajos
egyre rosszabb véleményünk kezd lenni...


rokalaci   ( 2006 03. 01.  22:30 )
Segítsetek útonlévők!
Elloptak egy VW Transportert, fehérszínű, rsz:IIA-048 aki látja értesítse a rendőrséget... a károsult, egy ötgyermekes család

Boros Lajos
aki látja


jorana   ( 2006 03. 01.  21:33 )
Hali!

Javaslom meghallgatni, lejátszani: Chris Rea: Firefly

hali

Boros Lajos
jó ötlet


Gábris28   ( 2006 03. 01.  20:31 )
Sziasztok Istenek!

Gyakori hallgatója vagyok műsorotoknak. Ma hallottam a parkolós témát ,felénk is divat lett mostanában ez a módszer .Egyébként Baja és környékéről van szó. Ami mostanában még divat az a hulladék feldolgozó által küldött szemétszállítási díj be nem fizetésének felszólító , illetve behajtási levele. Olyan helyekre is küldenek felszólítást amit nem is laknak, vagy a tulajdonosok elhunytak. Utóbbi esetben az örökösökön hajtják be a tartozást .Szintén több évre visszamenőleg ,kamatos kamatokkal , holott számlát , vagy fizetési felszólítást nem is küldenek előtte. Ha kérelmet , vagy egyéb levelet ír nekik az ember , válaszra sem méltatják , csak az ügyfélszolgálaton lehet reklamálni , de onnan is elhajtják az embert , azzal az indokkal , hogy a törvény azt mondja , hogy ahol laknak ott szemét keletkezik. De akkor kérdem én , ahol már nem laknak , halál vagy más okok miatt ,és én ezt igazolom , hogy a ház , lakás üresen áll, miért hajtják be rajtam a szemétdíjat?Halál esetnél az az indok , hogy miért nem jeleztük , hogy elhunytak az ott lakók. Azért nem jeleztük mert akkor még nem is létezett ez a szemét szemétszállító cég!
Szóval ha esetleg ezt is átrágnátok egy kicsit nagyon  Jó a műsor, csak így tovább!
Jmegköszönném. Ha nem akkor sem haragszom meg! 
Sziasztok!
Üdvözlettel: Gábris

Boros Lajos
a vadkapitalizmus sokak számára azt jelenti, hogy mindent ki lehet próbálni


sinell   ( 2006 03. 01.  20:30 )
Kedves Lajos!

Lenne szíves leírni Márta néni e-mail-címét, ahová az érdekes történeteket várja, mert nem tudom, pontosan hallottam-e.
Köszönettel:Sinell

Boros Lajos
martaneni@slagerradio.hu


sinell   ( 2006 03. 01.  20:25 )
sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a neten leadott ébersztés-kéréseket is rendszeresen figyelitek?
Köszönöm!

Boros Lajos
persze, de csak a legérdekesebbek kerüln ek be


Carambola45   ( 2006 03. 01.  20:16 )
sziasztok! a fiam 20 éves,3 nyelvet beszél, és közvetítőn keresztül január 25-én angliába utazott.saját költségen.igéret:10 napon belül munkába állhat.5 hetet kuksolt munkára várva többed magával.február 26-án utcára tették, mert visszakérte a papírjait, és a pénzt amit befizetett.pénzt persze nem látott.....lehetne erről egyik reggel beszélgetni???

Boros Lajos
ez nemrég volt téma másutt... de nagy disznóság, az biztos


bikacsabika   ( 2006 03. 01.  19:54 )
Sziasztok istenek!
Hétfőn egy ember beküldött nektek egy hangfájlt amiben a ti pénteki Highway To Hell alakításotok volt csak "remixben". Ha megkérhetnélek lá titeket eltudnátok küldeni???
Ha igen akkor: csabi_toth@gmail.com előre is köszi
Ha nem akkor: mind1

Boros Lajos
asszem ez nem megy


Juliette1   ( 2006 03. 01.  19:10 )
Köszönöm a választ,aranyosak vagytok,bár én nem mindig hallgatom a bumerángot,mert dolgom van.Képet is küldenék,de inkább nem. Sok sikert! Juliette1

Boros Lajos
na jó


Juliette1   ( 2006 03. 01.  19:00 )
Köszönöm a választ:-)

Boros Lajos
szivi


Nighthawk   ( 2006 03. 01.  18:04 )
Szavesztok jóarcok, minden reggel hallgatlak titeket és nagyon jók vagytok!

Boros Lajos
kösz


Johnny Doe   ( 2006 03. 01.  17:47 )
Sziasztok!
Király a műsorotok! A parkolásról annyit, hogy visszaírtam nekik, hogy aláíratlan levelet el sem olvasok! Amúgy a négy általuk megjelölt helyből kettőn az életben nem jártam....
Üdv és további sikereket: Johnny Doe

Boros Lajos
próba szerencse......


csucsu63   ( 2006 03. 01.  16:34 )
Sziasztok!

A mai adásban téma volt az M5 autópálya, ehhez fűznék hozzá néhány gondolatot.
A hírt először a Magyar Nemzet hozta le, én legalább is ott láttam. Úgy gondolom nem véletlenül, hiszen közeleg a határig hátra lévö utolsó tizenegykét km átadása, tehát belekell piszkítani a szoci örömködésbe, lévén kampány időszak.
Ha lehet választni 107km autópálya (benzinkút nélkül), vagy bármennyi benzinkút (autópálya nálkül), én a 107km-re szavazok.

Mikor leszerelték a fizetőkapukat a Párom vett egy perselyt és ha Pestre mentem, beletette az addig érvényes útdijjat, félév múlva abból ment a család síelni.

Ha elkészülnek a benzinkutak feltétlenül írni fogok, addig tessék Lajosmizsén megtankolni. (A csárdában isteni a babgulyás.)

Üdv: csucsu63

Boros Lajos
köszike!


Jasy   ( 2006 03. 01.  15:46 )
Sziastok!
Minden reggel ti szóltok nálunk is a munkahelyen.Már sok sms-t kűldtem volna,de soha nem érek rá annyira. Viszont általába így is megáll az élet,ha jó a téma.Van egy szám,ami a Bochinak biztos tetszene.Hova tudom átküldeni? Persze ha érdekel! Üdv.:Jasy

Boros Lajos
bumerang@slagerradio.hu


Juliette1   ( 2006 03. 01.  14:21 )
Hello Hello! Én nem kérek semmit,csak megkérdem ,hogy vagytok:-)-?

Boros Lajos
remekül


adam125   ( 2006 03. 01.  13:49 )
Sziasztok.
Hétfőn reggel nagyon nagyoit alkottatok, az az éneklés egyszerűen mesés volt. Ültem a buszon és szakadtam a nevetéstől. Csak így tovább, egyszer majd megismételhetnétek.
Ádám

Boros Lajos
igencsak jól énekeltünk...


csippás   ( 2006 03. 01.  13:20 )
Sziasztok istenek!
2 kérdésem lenne:
1. mikor lessz a mosolyturné?
2. mely városokba látogattok?

válaszotokat köszönöm
!
üdv: Arni

ui.:remélem a Moni istennőt viszitek magatokkal!!!

Boros Lajos
március 20-24 Sopron az eleje, Debrecen a vége, a többit később


sotterke   ( 2006 03. 01.  12:18 )
sziasztok !!

Üzenem suse-ek
nekem megvas ez a szám.
ha érdekli akkor
apa2@enternet.hu itt megtalál

köszi

Boros Lajos
ime


CRF   ( 2006 03. 01.  12:07 )
Sziasztok! ha lehetne kérni Móniról egy olyan képet ami mellé odaírnátok a nevét. Mert a hangja az gerjesztő de az arcát nem ismerem! Köszi! A műsorortok nagyon király minden reggel ezt hallgatom.

Boros Lajos
nagyon helyes arca van


Oconor-Isti   ( 2006 03. 01.  09:53 )
Ahojj Kirajok!!
Kepzeljeteka Radio88-an(Szeged) le bunkosztak titeket.avval az okkal hogy a Ti dumatok fele hazugsag es kamu,..ez nem volt szep toluk...Kuldem is SMS-es t erre meg ..le romanozt,hogy en ne szoljak bele meer ugy se oda tartozom..haa !!!!ez felhaborito.EN nem Roman vagyok hanem csak Edely!!es ugy hogy be k*phatya!!..DE en melettek altam:D

Boros Lajos
igen, a Rádió 88 arról hires, hogy szintiszta igazság folyik belőle


Omma   ( 2006 03. 01.  09:35 )
Hello

Én megértem, hogy a Centrummal ennyi probléma van, de a hírek, beszélgetések miért nem szólnak arrol a tényről, hogy más városokban is van ugyanilyen probléma.
Én Egerben élek, a 2005-ös évben 2 alkalommal kaptam évekre visszamenőleg fizetési meghagyást a bíróságtól, mert a kedves parkolótársaság arra nem volt képes, hogy előbb értesítsen. Ennek következtében, elmaradt parkolásidíj, kamat, ügyvédi költség, bírósági költség, kb. 100*os díjat jelentettek. Talán ha nem bíróságon keresztül üzengettek volna, akkor a bírósági ill. ügyvédi díjtól el lehetett volna tekinteni.
Tehát a lényeg, miért csak az a hír, és azt kell szajkózni, hogy a pesti parkolótársaságok mit csinálnak, szerintem ez nem pesti probléma, hanem országos visszaélések és problémák vannak az ügyből.

Egyébként imádlak benneteket, és örülök, hogy minden reggel hallgathatom műsorotokat, így tovább!!!

Köszönöm

Boros Lajos
dehogynem számolunk be!


Roberto67   ( 2006 03. 01.  09:30 )
Sziasztok!
Tartsátok még itt Putyint, nem kell mennem dolgozni Bp.-re :-)))
Nem lehetne a műsoridőtöket meghosszabbítani pl.12-ig?
Üdv: RobertO

Boros Lajos
szerintem is jót tett


KovAt   ( 2006 03. 01.  09:29 )
Sziasztok!
Ezek szerint minden parkolóőr egyben egy stopperóra, mivel századmásodpercre megállapítják meddig parkoltál. Hm. Van időérzékük.
Üdv: Atis

Boros Lajos
ezek annyira profik


Zümi   ( 2006 03. 01.  09:26 )
Sziasztok!
Ha van rá lehetőség kérlek mondjátok be, hogy a XVII ker.-ben találtunk egy nagyon játékos, kölyök vizslát, 2-3 napja kóborol a Pesti út, Aknász utca, Sáránd utca környékén. Valakinek biztos hiányzik. Ha, valaki jelentkezne a 06-20-8244--286-os számon elér.
Köszönettel: Szunyoghy Kinga

Boros Lajos
kiirtuk


Impearl   ( 2006 03. 01.  09:25 )
Sziasztok!
Néha rossz a vétel, szeretném a neten hallgatni a Slágert. De nem megy! Tudjátok miért?

Boros Lajos
sajnos tudjuk


takaró_alatt   ( 2006 03. 01.  09:22 )
The King's of the Radio!

Boros Lajos
YEAH!


janika80   ( 2006 03. 01.  09:20 )
Tudtok ébresztést adni úgy, hogy mailben adom meg az adatokat, meg egy sajátos történetet mellékelve?

Boros Lajos
igen


dom   ( 2006 03. 01.  09:19 )
Sziasztok!
Tehát az Olaszoknál szívgyógyszer mellé kérhető Vibrátor is!

Boros Lajos
igen, igy jó


akela04   ( 2006 03. 01.  09:16 )
sziasztok,Sziasztok!!
Nekem is volt a Centrummal gondom,kerékbilincs et kapott az autom,majd kaptam egy levelet,hogy ugyanabban az időben roszz helyen parkoltam .Ha érdekel hivjatok,én föl fogom venni .
06 30 670 6904.-ez a számom.További sok sikert.

Sziasztok

Boros Lajos
ez is jó!


csilla1015   ( 2006 03. 01.  09:16 )
Sziasztok Királyok!

Nagyon jó a műsor! Maradjatok mindig ilyenek, ne törődjetek a rosszalló üzenetekkel! Ti mindig is KIRÁLYOK lesztek!

Csilla

Boros Lajos
igyexünk


vagi   ( 2006 03. 01.  09:15 )
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, kérem aki tud segíteni, válaszoljon:
a Bumeráng egyik adásában beszéltek egy könyvről, aminek elolvasása után sokan leszoktak már a dohányzásról, állítólag híres a könyv és tényleg beválik; ki az író és mi a címe?
Nagyon szépen köszönöm!
Szeretem a műsort, jók vagytok :-)
Üdv: vagi

Boros Lajos
okké, ki tudja?


gábor   ( 2006 03. 01.  09:04 )
Sziasztok!

Parkolással kapcsolatban:
Mi van akkor, ha én egy másik fényképpel
(pl. egy trafipax) tudom igazolni,
hogy abban az időpontban
nem parkoltam ott ?
Melyik fotó az erősebb:) ??

Jó a műsor,

Gábor

Boros Lajos
traffipax erősebb


Laura2015   ( 2006 03. 01.  09:03 )
szerintetek a Kelemen Annának mennyi lehet az IQ-ja?nem veszi észre,hogy mindenki rajta röhög?

Boros Lajos
de észreveszi.Ezért van neki rengeteg


Devians   ( 2006 03. 01.  08:57 )
Sziasztok!
Küldtem egy emailt a Centrum kft-vel kapcsolatban. Nézzétek meg!

Üdv: PaLee

Boros Lajos
jóóóóóóóó


annmary   ( 2006 03. 01.  08:55 )
Sziasztok!
Most akkor ki kell fizetnem a régi parkolási díjakat, vagy nem?
Lehet, hogy lemaradtam a döntésről, mert közben eljöttem dolgozni.

Boros Lajos
végülis sajnos a bíróságon múlik


Boto   ( 2006 03. 01.  08:54 )
Jó a csevej oldal Kriályok, csak van egy kis gond...NEM FRISSIT....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Boros Lajos
sikobalint@slagerradio.hu ra irjatok


szamtalan   ( 2006 03. 01.  08:51 )
Jó reggelt! A parkolási témához megjegyezném, hogy a nyomtatott papiron a az írás kb 1,5 év alatt eltünik - kifakul, ha csak a kesztyű tartoban tartja az ember. Üdvözlettel Számtalan

Boros Lajos
ez is jó


Soma0615   ( 2006 03. 01.  08:49 )
Bocsi!
Hívjatok fel, mesélek Volánbuszos álellenőrökről

30/986-86-41

Boros Lajos
most már nem


Boto   ( 2006 03. 01.  08:49 )
Szevaszotk Királyok! Pozitiv értelemben mondom, állati amit csináltok...nagyon jó...egy ki bunkóság, egy kis marhaság, de együttvéve nagyon jó a műsor.

Boros Lajos
bezzony, kicsit bunkók vagyunk, de főleg nem én!


Mizoka   ( 2006 03. 01.  08:47 )
Sziasztok Királyok!

Sajna Bocsi, nem jön be az amit az ismerösőd mondott. Én mindig csak az aznapi pótdíjat küldtem el, pont ezért (akár 3 nap elteltével is). Most mégis kiküldték a fennmaradó részleteket kamatostúl!! Szóval lehet, hogy mégis csak megnézik ezek a Nyomik egyenként!!! :-(

Boros Lajos
rájöttek


lipeti   ( 2006 03. 01.  08:45 )
Sziasztok!!!Engem megbüntetett a parkolóőr de az autóm színét meg rendszámát nem találta el!!!Piros helyett bordót írt a renszámomEWF helyett EMF-et írt!!!Bementem a céghez és megmondtam nem fizetek!!!Nem is mertek ellenkezni!!!
Jók vagytok Űdv.

Boros Lajos
hehe!


Laca 012   ( 2006 03. 01.  08:41 )
Sziasztok Istenek!
Nekem van egy parlolójegyem, felszólítással együtt, ami a jegy felhasználható 3/4 órájának 10. percében készült, és azt írták rá, hogy nincs parkolójegy. Pedig az ablakban volt. Azóta őrzöm, és várom, hogy jöjjenek a behajtók. Mi az emilcímetek ?elküldhetem a parkjegy és büntetési papír másolatát? Üdv: Laca

Boros Lajos
ne küldd, rengetegget kaptunk


zsacak   ( 2006 03. 01.  08:41 )
Szevasztok kiralyok! Sweizbol kalgatlak titeket reggelente nagyon kiraly a musor, neha a terdemet csapkodom a rohogestol.Ti adtok erot,hogy birjam az egyedulletet tavol a hazamtol.Tovabbi jo munkat kivanok nektek csak igy tovabb!!!! udv Zsanett

Boros Lajos
legyen erőd, hogy gazdagon jöhess haza!


mihierika   ( 2006 03. 01.  08:32 )
A párom is kapott egy felszólítást a Centrumtól. A dátum pontosan így néz ki amit megjelöltek: 2001. 08. 15 09:55:05- 2001. 08.15 09:55:05-ig terjedő időben parkolt valahol, amiért 3.775.- Ft-ot kérnek. Mi nem fizetünk. Feltétlenül szükséges már most ügyvédhez fordulnunk vagy csak akkor ha bíróságra kerül az ügy?
Jó a műsorotok, mi mindig ezt hallgatjuk. 

Boros Lajos
ha majd jön a behivó...bár előre nem árt egyeztetni


kissdiana   ( 2006 03. 01.  08:32 )
Ma jó napom van, ezért nem szidlak titeket! :D
Sziasztok :)

Boros Lajos
köszi!


Ági-baba   ( 2006 03. 01.  08:19 )
Helló Fiúk!
Én is kaptam "szeretetcsomagot" a Centrumtól, az egyik "eset" 2001. február 7-én , a másik 2001. novemberben történt - szerintük. A felszólításuk 2006. február 14-én érkezett meg hozzám, bementem az irodába ahol azt mondták, hogy az 5 év az idén december 31-én jár le és nem a "cselekmény " elkövetésétől számított 5 év múlva. Édesek nem.... Mellesleg az egyik helyen soha nem jártam.
Üdv Ági-baba

Boros Lajos
édesek


Jo44   ( 2006 03. 01.  08:10 )
Sziasztok!
Jók vagytok, mint mmindig!
A benzinkúttal az nem baj, hogy kevés, de jobb helyeken kiírják a következő kút távolságát!
A Centrum Parkolósok engem is megvágtak. Egy négy éve megbírságoltak. Befizettem, most újra kiküldték extra pótdíjjal!
A csekk persze már nincs meg. Érdekes módon a posta csak egy évig ad igazolást a befizetésről. A társaságot e-mailben megkerestem, segítsenek kideríteni az igazságot, válaszra sem méltattak. Szerintem szándékosan csalnak. A kis emberek többsége nem tud ügyvédet fogadni, és nem ér rá pereskedni. Nem lehet feljelenteni ezeket az ügyészségen?
Józsi (20-441-7508)

Boros Lajos
erre épitenek


grilli   ( 2006 03. 01.  08:06 )
Hello Bocsi !
Halom majdnem kifogyott a nafta a kocsiból az M5-ön. Csak egy kérdés: MIÉRT NEM HÍVTAD DEVONT A KNIGHT RIDERBŐL. Jött volna a szervízkamionjával.
Király a műsor. Csá

Boros Lajos
devon comon!


kiscsodor   ( 2006 03. 01.  08:00 )
Hello Bumerángok!Üzenem a Bocsinak hogy legyen mindig hadrafoghato. Ez azt jelenti hogy minden nap amikor végez a munkával , a gépét tele tölti ! Csak igy tovább ( kb féi éve halgatom a Slágert ) ! Kiscsődör. UI: Nyomhatnátok 1 AC/DC- számot !!!!!

Boros Lajos
jótanács


Green Little Bunny   ( 2006 03. 01.  07:57 )
Na figyeljetek! Én egyszerűen nem használok autót! Bár a tömegközlekedés se a legjobb....

Boros Lajos
te győztél


Csilla03   ( 2006 03. 01.  07:54 )
Sziasztok!
Kopány nehezen illetve egyáltalán nem akarja megérteni, hogy mi nem hordunk az autónkban külön benzines kannát! Ő hordjon, én nem fogok!!!
Üdv: Csilla

Boros Lajos
jól van na!


gulu001   ( 2006 03. 01.  07:54 )
Ne csak azzal foglalkozatok, hogy miért nincsen benzinkut az M5-ön? Hanem inkább azzal, hogy a Pestlörinci BAUMAX-ban, miért nincs vevöi toilett?

Boros Lajos
kösz a témát!


Sody   ( 2006 03. 01.  07:50 )
Hali Királyok!

Katánál nyertem egy Slágermegaparty-s dvd-t.
Meg is érkezett a pakk de egy bumerángos bögre + ajándékokvolt benne.
Azóta mindenki azzal piszkál hogy a bögrét hogy rakjam be a lejátszómba!
Kir a műsor kihagyhatatlan!!

Boros Lajos
valami csak jött!


FRoland   ( 2006 03. 01.  07:44 )
Kecskemét után a túl oldalon ugyan (de van)és Kkunfélegyházánál (100 m a pályától és le kell menni de van) is van MOL kút a pálya mellett és ki is van táblázva..ha nem veszi vki észre akkor vagy vak vagy buta vagy túl kényelmes..ekkor viszon fogyjon is ki az üzemanyaga..vagy ne menjen 200-al..

Boros Lajos


Szerémy Irén   ( 2006 03. 01.  07:35 )
Sziasztok!
Reggel a buszon hallottam, hogy a Gundel Takács Gáborról (is) beszéltetek. Én úgy tudom, hogy az anyukája Gundel lány, ezért vette fel a Gundel nevet is. Ha tévednék, bocs. Egyébként nagyon jók a reggeleim amikor titeket hallgatlak. Köszi, hogy nevetve jöhetek dolgozni. Sziasztok Rini

Boros Lajos
mi is valahogy igy tudjuk


Jogar   ( 2006 03. 01.  06:25 )
Sziasztok!
Ha még mozgott a náthás madár, akkor azt a macska zsákmánynak tekinti és azért lehetséges, hogy belekapott. Persze akkor ez a macska már CSŐMACSKA lesz.
Jók vagytok Jogar

Boros Lajos
csőőőőő


schafi   ( 2006 03. 01.  05:49 )
4 éve 30000 pulóvert hoztam ki Romániába, 10 hónapot kaptam érte. útálom a pulóvert!

Boros Lajos
)